Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθαρίστηκε ο σκουπιδότοπος φυτοφαρμάκων στον Άγρα (φωτο)



Ύστερα από το δημοσίευμά μας για απόρριψη κενών φυτοφαρμάκων στην κοινότητα Άγρα του Δήμου Έδεσσας, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου καθάρισε το σημείο και μάλιστα επανειλημμένα. 
Θα πρέπει όμως και οι ίδιοι οι αγρότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην δημιουργούν σκουπιδότοπους από πεταμένα κουτιά με φυτοφάρμακα, μολύνοντας το περιβάλλον.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Ερώτηση οι άδειες συσκευασίες φυτοφαρμάκων είναι επικίνδυνα απόβλητα που τα εναποθέτει ο Δήμος Έδεσσας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που αναδεικνύονται τέτοια φαινόμενα αν μονο πήγαιναν και τους έλεγαν στο Δήμο αυτό θα έκαναν κάνα χρόνο να τα μασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι φυσικα για αλλη μια φορα φταινε οι αλλοι (αυτη τη φορα οι κακοι αγροτες) και οχι η ανυπαρκτη διοικηση τους. Δεν σπαντουν τι ενεργειες εχουν κανει για να επιλυσουν θεμα. Οπως για αλλα τοσα θεματα δεν απαντουν και πετουν τη μπαλα στην εξεδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΆ ΟΙ ΑΓΡΌΤΕΣ. ΑΝ ΠΈΣΟΥΝ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΎΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά χρειάζονται ειδική διαχείριση από φαρμακευτικά εταιρίες ο δήμος που τα πήγε? Και μην κάνετε όλοι σαν να ανακαλύψατε την Αμερική όλα τα χωριά όλα σε αυτό το χάλι είναι. Δεν έχει πει κανείς το τονίζω ΚΑΝΕΙΣ στους αγρότες που να τα αποθέτουν, το μόνο που ξέρουν είναι να παίρνουν τα 50αρικα και να βγάζουν πιστοποιητικά άδειας ψεκαστη.

      Διαγραφή
  5. Ερώτηση:Εμείς αγαπάμε τον τόπο μας;γιατί ρυπαίνουμε τον χώρο δίπλα από τα σπίτια μας;ας αναρωτηθούμε γιατί τα πετάμε ανεξέλεγκτα όπου να ναι και μετά να ρίχνουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΠΡΏΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΆΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΞΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΣΕΊΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΟΧΙ ΕΜΕΊΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΊΕΙ ΚΑΝΕΊΣ,ΜΌΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάντε μια βόλτα πίσω από τα νεκροταφεία στις εγκαταστάσεις του δήμου μας η απόλυτη εικόνα βρομιασ και δυσοσμίας .εκεί περπατάει κόσμος και μέσα στις εγκαταστάσεις έχει υπαλλήλους που δεν τους ενοχλούν απόλυτη ξεφτυλα τα χωριά σας φταίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που βλέπεις εκεί είναι αυτά πού πετάς εσύ και όλοι οι άλλοι κάθε μέρα στους κάδους και έξω απ' αυτούς,που θέλετε να τα συγκεντρώνουν στην πλατεία μήπως;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.