Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία για ανεξέλεγκτη απόρριψη κενών φυτοφαρμάκων στον Άγρα (φωτο)


Η παρουσία πετάμενων κενών συσκευασιών γεωργικών φαρμάκων σε αρδευτικά κανάλια, στις άκρες χωραφιών ή σε σημεία υδροληψίας για το γέμισμα των ψεκαστικών μηχανημάτων, είναι το μεγάλο πρόβλημα που αυτή την περίοδο απασχολεί τους Δήμους των αγροτικών περιοχών. 
Αυτό αναδεικνύει και κάτοικος στην περιοχή της κοινότητας Άγρα απ΄όπου και οι φωτογραφίες που μας έστειλε. Στην καταγγελία του αναφέρει και για κίνδυνο μόλυνσης των πηγών «Καρκάγια». 
Για το θέμα η Εφημερίδα μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αρμόδια αντιδήμαρχο του Δήμου Έδεσσας Μαρία Βλάχου - Κατσάρα η οποία ανέφερε ότι θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο Δήμος Έδεσσας να καθαρίσει το μέρος και οι αγρότες να μην απορρίπτουν τα κενά γεωργικά φάρμακα μολύνοντας το περιβάλλον.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Σε όλα τα χωριά το ίδιο χαλί έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους γνωρίζουν όμως ποιοι είναι αλλά κανένας δεν μιλάει,γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν αρχίσουν όλοι να υποδεικνυουν τους απαράδεκτος καταστροφεις της φύσης, τότε μόνο θα υπάρξει σωτηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μαρούλα σε όλα είναι ενήμερη.Τα προβλήματα δεν λύνονται από τα γραφεία εεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίπεδο αγρα όλα αυτά δεν τα έχει κάνει ένας αλλα πολλοί ,αν θέλουν σε 2 ώρες τους πιάνουν γεωργικά φάρμακα πουλάν 2 απλά και ωραία ποιος Πότε και ένα πρόστιμο σε άλλη χώρα φυσικά γιατί εδώ δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .......ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ, ΔΑΣΗ, ΟΧΘΕΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ Π.Χ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ........... ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δε μας είπατε ποιος φταιει

      Διαγραφή
    2. Ε,δε πειραζει.Τωρα θα μας ζαλίσουν με τα led

      Διαγραφή
  7. ΑΠΟ "ΤΙ ΑΓΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν βλέπω να υπάρχει κάδος του δήμου όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι λύση ούτε ο κάδος ούτε τίποτε.Συγκεκριμενα υπάρχει πρόγραμμα στον Δήμο Πέλλας για τριπλή πλύση συσκευασίας τοποθέτηση σε ειδική σακούλα και όταν γέμισει το πάμε στο ειδικό κάδο στο γεωπόνο.Την συγκεκριμένη διαδικασία την κάνουν ελάχιστοι.Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο με ανταποδοτικοτητα,δηλαδή επιστροφή χρημάτων στον παραγωγό όταν επιστρέφει όπως πρέπει τη συσκευασία στον γεωπόνο για ανακύκλωση.Τυχαινει να το έχω ψάξει αρκετά γιατί τυγχάνει να είναι Πρόεδρος σε Κοινότητα και προσπάθησα να βάλω τάξη σε παρόμοιο χαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λες ακριβώς.Και σου το λέω εκ των έσω γιατί έχω δώσει αγώνα για το συγκεκριμένο σκοπό κ θα συνεχίσω να δίνω αλλά η νοοτροπία του κόσμου δεν αλλάζει με τίποτα και το μόνο που κάνουν είναι παράπονα χωρίς να προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα ο καθένας από την πλευρά του αλλά τα περιμένουμε όλα απ' τους άλλους.Φυσικα υπάρχουν κ εξαιρέσεις.Ελπιζουμε και ευχόμαστε για το καλυτερο.Αλλα πάντα με συλλογική προσπάθεια.

      Διαγραφή
  10. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ,ΑΥΤΑ Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΦΥΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.