Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον - Επιδεινώθηκε η κατάστασή του από το απόγευμα


Επιδείνωση παρουσιάζει η υγεία του πρωθυπουργού της Βρετανία, Μπόρις Τζόνσον.

Στις 12 ημέρες από τότε που προσεβλήθη από COVID-19 και μόλις 24 ώρες από την διακομιδή του στο νοσοκομείο, οι γιατροί συνέστησαν πλέον την εισαγωγή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο τςη Ντάουνινγκ Στριτ ο 55χρονος Τζόνσον ζήτησε από τον Υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει, όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι «έχει πλήρως τις αισθήσεις του και πως η εισαγωγή στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας γίνεται προκειμένου να του παρασχεθεί αναπνευστήρας, που θα τον βοηθήσει στην ανάρρωσή του».

Σύμφωνα με το Buzzfeed, που επικαλείται την Ντάουνινγκ Στριτ, η κατάσταση του Τζόνσον επιδεινώθηκε το απόγευμα και, κατόπιν συμβουλής της ιατρικής ομάδας που τον παρακολουθεί, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ας πάνε όλοι από την Ελλάδα που γράφουν στο Facebook ότι δεν υπάρχει ιός να τον βοηθήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιον ιό λες; Αυτόν της απυθμενης βλακειας κάποιων; Ή μήπως για τον covid 19;

      Διαγραφή
    2. Ποιον ιό ρε κατακάθια της πολιτικής αλητείας;
      Ποιον ιό;;;;

      Διαγραφή
  2. Άντε ένας Ερτογάν και ένας τραμπ για να τριτώσει το καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μαγκιές εδώ πληρώνονται! Όλοι ίσοι στην επιδημία, αλλά και να το ξέρουν οι εξυπνάκηδες και παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να και η θεωρία της αγέλης. Μόνο που στη θεωρία αυτή προβέπονται και χιλιάδες θύματα. Το κακό σενάριο μ' αυτή τη θεωρία είναι να είσαι ένα από αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως ολοι μας ανηκουμε στην κατηγορια της αγελης, για να μην πω των ζωων. Ολοι μας σαν τις κατινες σχολιαζουμε και καυτηριαζουμε την κατασταση, αλλα ενας δεν βρεθηκε να γραψει εστω απο ανθρωπια ενα περαστικα........ Να γινει καλα ο ανθρωπος, οπως ολοι που εχουν προβλημα και μετα σταυρωστε τον για τις αποφασεις του. Αλλα πρωτα να ξεπερασει τον κινδυνο και να γινει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.