Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος ΔΗΚΕ Αλμωπίας: Σε τέτοιους καιρούς ο εγωισμός και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μένουν στην άκρη


Αιχμές για τον τρόπο διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης λόγω κορωνοϊου αφήνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΚΕ Αλμωπίας Γιώργος Λεμονίδης, σημειώνοντας: " Σε τέτοιους καιρούς ο εγωισμός και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μένουν στην άκρη και την θέση τους να παίρνουν η ατομική ευθύνη και ευαισθησία". 
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:  

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας έχοντας βαρύ αίσθημα ευθύνης, το οποίο είναι πολλαπλάσιο μέσα σε αυτή δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα, ενημερώνει τους δημότες πώς την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης λόγω κορονοΪου την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου επιτροπή που συστάθηκε από τον Δήμο Αλμωπίας. 
Συνεπώς οι μερίδες φαγητού και τα δέματα αγάπης θα διανεμηθούν από τον Δήμο. 
Εμείς ως οφείλαμε, υποβάλαμε αίτημα στην Περιφέρεια και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε 900 μερίδες ημερησίως, οι οποίες θα διατεθούν σε πολίτες μας που έχουν ανάγκη είτε είναι οφελούμενοι του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, είτε όχι.
Σε συνεργασία με τον Δήμο δημιουργήθηκε μια λίστα με αυτούς τους ανθρώπους και η διανομή τους θα γίνει επίσης από τον Δήμο. 
Αρωγοί βέβαια σε αυτή την προσπάθεια είναι οι πρόεδροι των Τ.Κ. που με την πολύτιμη βοήθειά τους θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.
 Σε τέτοιους καιρούς ο εγωισμός και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να μένουν στην άκρη και την θέση τους να παίρνουν η ατομική ευθύνη και ευαισθησία.
 Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας δε βάζει εμπόδια στο κεντρικό σχεδιασμό και είναι αυτονόητο πως θα στηρίξει κάθε προσπάθεια όπου ζητηθεί ώστε να ξεπεραστεί ομαλά αυτή η κρίση, χωρίς όμως να αποδυναμωθεί το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι διότι αυτοί οι οφελούμενοι πιθανών να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ. ΑΣ ΜΑς ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟΙ....... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα κατώτερη των προσδοκιών η νέα δημοτική αρχή. Η περίοδος χάριτος πέρασε και όλα δείχνουν άλλη μια χαμένη τετραετία για την Αλμωπία που ψάχνει να βρει τον κατάλληλο δήμαρχο που θα αλλάξει την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.