Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις 2 Ιουνίου αυξημένες επικουρικές συντάξεις για 250.000 συνταξιούχους


Στις 2 Ιουνίου, 250.000 συνταξιούχοι θα λάβουν αυξημένες τις επικουρικές συντάξεις τους, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

«Δόθηκε το πράσινο φως από τον ίδιο τον πρωθυπουργό», ανέφερε ο κ. Βρούτσης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει πετύχει, καθώς συνεργάζεται μεθοδικά και συντονισμένα.

Ειδικότερα, ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι αποκαθίσταται μία μεγάλη αδικία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε 250.000 συνταξιούχους, τονίζοντας ότι, στις 2 Ιουνίου, που θα γίνει η καταβολή των επικουρικών συντάξεων, περίπου 250.000 συνταξιούχοι θα δουν αύξηση μεσοσταθμικά 99,5 ευρώ μικτά. Όπως είπε, η αύξηση θα κυμαίνεται από 5 ευρώ έως περίπου 200 ευρώ.

Ερωτηθείς για τα αναδρομικά, ο κ. Βρούτσης απάντησε ότι, όταν και εφόσον καταβληθούν τα αναδρομικά των κύριων συντάξεων και των επικουρικών από την 1η Οκτωβρίου 2019 στους εκατοντάδες-χιλιάδες συνταξιούχους, η καταβολή θα γίνει εφάπαξ, αυτόματα και συνολικά σε όλους. «Δεν θα γίνει σε δόσεις ούτε σε τμηματικές καταβολές» διευκρίνισε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Εκλογές πλησιάζουν πρέπει να δώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον είναι απόφαση δικαστηρίων
      2ον δεν πλησιάζουν εκλογές. Έχει υπόλοιπο θητείας 37 μήνες.

      Διαγραφή
    2. Ναι και σας έπιασε ο πόνος να μοιράζεται λεφτά τελικά είστε πολύ χειρότερη από τους άλλους που κάναμε αγώνα να τους διώξουμε είστε ότι χειρότερο για τον αγρότη κτηνοτρόφο στης εκλογές που έρχονται σύντομα μαύρο σε εσάς

      Διαγραφή
    3. 4.37 α... καλά. Καταλάβαμε

      Διαγραφή
    4. Καλά κατάλαβες μαύρο στης εκλογές

      Διαγραφή
    5. 7.18 καταλάβαμε, καταλάβαμε πόσο καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
    6. Πίστεψε με δεν έχεις καταλάβει τίποτα 9.09

      Διαγραφή
  2. Μα γιατί να κάνουν εκλογές, είμαστε τόσο ωραία!!!
    Τα μαγαζιά θα ρίχνουν λουκέτα σε λίγο το ένα πίσω από το άλλο ξανά,τα νοσοκομεία τριτοκοσμικά,οι γιατροί απλήρωτοι, η ανεργία χτυπάει ήδη ταβάνι, απολύσεις χιλιάδες κάθε μήνα, οι μίζες πάνε κι έρχονται κάτω απ το τραπέζι,πετάνε ψυχούλα στους Ελ. Επαγγελματίες, δούλεμα μες τα μούτρα, οι μπάτσοι δέρνουν τα παιδιά μας γιατί κάθονται στις πλατείες, μια χαρά είμαστε.
    Δε θέλουμε εκλογές όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.