Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης (βίντεο)


«Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή. Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία».

Αυτό αναφέρει ο ίδιος ο πρώην βουλευτής της ΧΑ σε διάγγελμά του για την« ίδρυση νέου κόμματος Ελλήνων», το οποίο ανέβασε στο κανάλι του youtube. 

«ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο κέιμενο που συνοδεύει το διάγγελμά τού.

Οπως προαναγγέλει, «δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού, με πρώτο αντικειμενικό σκοπό να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση». 

 Σύμφωνα με τον ίδιο, το κίνημα - κόμμα θα στελεχώνουν «επιφανή και σοβαρά πρόσωπα. Με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και θα αναδείξουν τον πατριωτικό, πολιτικό λόγο ως το αντίπαλο δέος ενάντια στην κοινή αντεθνική γραμμή του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. επιτέλους να άρχισουν οι σφαλιάρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι φάπες πρώτα σε σένα ουγκ 40 κομμάτια γίνατε!!!

      Διαγραφή
  2. Ναι ρε παιδιά! επιτέλους χρειαζόμαστε ένα πιο ακροδεξιό , πιο Ναζιστικό κομμα ! Δυστυχως υπάρχουν ακόμα πολλοί Ζουλού στη χώρα που χρειάζονται ΦΥΛΑΡΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Κασιδιαρης ειναι γνησιος πατριωτης...........
    Ο ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1940 ΗΤΑΝ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ....
    προσκομισε χαρτι γιατρου οτι ηταν κουφος, για να αποφυγει την επιστρατευση......
    δεν σας κανει εντυπωση οτι στο βιογραφικο του δεν αναφερει πουθενα τι εκανε απο το 1940-1944????????
    Απάλλαξε τον Nαζιστη Διοικητη Θεσσαλονικης Μέρντεν ,για εγκληματα πόλεμου, οταν ηταν Πρωθυπουργος το 1959..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.