Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας στο διαδίκτυο


Πολύ καλή η πρωτοβουλία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για δημιουργία επίσημης ιστοσελίδας της επιχείρησης, διευκολύνοντας, αναβαθμίζοντας την ενημέρωση των καταναλωτών. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει σε όλους  τους συμπολίτες του Δήμου μας ότι, από σήμερα 21.05.2020 έχει ανέβει στο διαδίκτυο  επίσημη ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας. 
Η ενέργεια αυτή έγινε γιατί σκοπός και άμεση προτεραιότητα μας, είναι η ενημέρωση όλων των καταναλωτών αλλά και η διευκόλυνση τους.
Όλοι οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα, να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τα πεπραγμένα της υπηρεσίας. Ανακοινώσεις, Δελτία τύπου καθώς και προκηρύξεις που αφορούν την Δ.Ε.Υ.Α. θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα. Στην ιστοσελίδα μάλιστα, αναγράφονται και οι αναλύσεις νερού που γίνονται ώστε να είναι ενήμεροι οι πολίτες ανά πάσα στιγμή.
To site περιλαμβάνει πληροφορίες σημαντικές, για την λειτουργία της  επιχείρησης καθώς και τον Κανονισμό Ύδρευσης-Αποχέτευσης .
Έχετε την δυνατότητα, να υποβάλλετε οποιαδήποτε στιγμή το αίτημα που επιθυμείτε ή να δηλώσετε κάποια βλάβη που προέκυψε.
Σας ευχαριστούμε.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ: deyaalmopias.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.