Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το φυσικό αέριο επεκτείνεται κανονικά και στην πόλη των Γιαννιτσών


Ύστερα από τις πολλές αντιδράσεις που προκάλεσε η διαφαινόμενη απένταξη των Γιαννιτσών από το πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου, σύμφωνα με απόφαση της ΡΑΕ η πόλη των Γιαννιτσών παραμένει στο Πρόγραμμα. Για την θετική αυτή εξέλιξη για την Πέλλα, οι βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης δήλωσαν:

Διονύσης Σταμενίτης: «Οριστικά τα Γιαννιτσά μέσα στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΔΕΔΑ».
Η ΡΑΕ αποφάσισε να διατηρήσει τα Γιαννιτσά στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΔΕΔΑ για σύνδεση με το φυσικό αέριο. Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία είχε διαφανεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς από τις 15.05.2020 η ΔΕΔΑ έθεσε σε διαβούλευση τα τεύχη δημοπράτησης για τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης των Γιαννιτσών στο πακέτο των πρώτων πόλεων που αφορούν στην Κεντρική Μακεδονία. 
Αναφορικά με τη θετική έκβαση και την οριστικοποίηση του ζητήματος ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η απόφαση για τη διατήρηση της πόλης των Γιαννιτσών μέσα στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΔΕΔΑ μας ικανοποιεί όλους. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι έρχεται ως αποτέλεσμα συντονισμένων και άμεσων ενεργειών τόσο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη όσο και της Διοίκησης της ΔΕΔΑ. Και στην περίπτωση αυτή αποδείχθηκε ότι τα αντανακλαστικά των αρμόδιων λειτούργησαν άμεσα, επιβεβαιώνοντας στην πράξη την πρόθεση της κυβέρνησης να φθάσει το φυσικό αέριο σε όλες τις περιοχές της χώρας. Από τη πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα ο Υπουργός κ. Χατζηδάκης υποστήριξε την υλοποίηση του έργου από τη ΔΕΔΑ, στηρίζοντας όλες τις ενέργειες προκειμένου να ανατραπεί η αρνητική τροπή που είχε πάρει το ζήτημα. Η Διοίκηση της ΔΕΔΑ από την πλευρά της χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που της παρείχε ο νόμος, εξαντλώντας κάθε νόμιμο περιθώριο ώστε να μη χαθεί το έργο. Η σημερινή εξέλιξη ουσιαστικά κλείνει μια κακή παρένθεση, η οποία δυστυχώς άνοιξε με ευθύνη της προηγούμενης Διοίκησης της ΔΕΔΑ και της προηγούμενης κυβέρνησης που άφησαν το έργο στη τύχη του. Όπως έχω τονίσει επανειλημμένα η εξέλιξη αυτή δεν είναι θετική μόνο για την πόλη των Γιαννιτσών αλλά για ολόκληρο το Νομό Πέλλας καθώς ανοίγει το δρόμο για σύνδεση με το φυσικό αέριο και των περιοχών της Σκύδρας και της Αλμωπίας».

Παραμένει το έργο κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΔΕΔΑ
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, Δρ. Νικόλαο Μπουλαξή, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της ΡΑΕ με θέμα τη νέα πρόταση της ΔΕΔΑ για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Ο κ. Μπουλαξής ενημέρωσε τον Λάκη Βασιλειάδη ότι το έργο κατασκευής δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη των Γιαννιτσών παραμένει στο Πρόγραμμα.
Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας δήλωσε:
«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Όπως έχουμε ήδη τονίσει πρόκειται για ένα έργο ύψιστης σημασίας για την Πέλλα, με εξασφαλισμένους χρηματοδοτικούς πόρους. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί μέχρι να διευθετηθούν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες ώστε το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης βάσει ενός ρεαλιστικού και εφαρμόσιμου σχεδίου.
Ένα ακόμα βήμα προς την αναβάθμιση της Πέλλας, πραγματοποιείται. Συνεχίζουμε ώστε ο τόπος να αποκτήσει τις υποδομές που δικαιούται και αδίκως στερούνταν, με πρώτο στόχο τη μετατροπή του βαλβιδοστασίου στο Άσπρο σε σημείο εξόδου και σύνδεση απευθείας με τον αγωγό TAP. Προς αυτή την κατεύθυνση εντατικοποιούμε τις παρεμβάσεις μας στον ΔΕΣΦΑ για λειτουργία του Μετρητικού και Ρυθμιστικού Σταθμού, ακόμα νωρίτερα από τον Ιούλιο του 2022»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΗΜΈΡΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΊΟ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΣΗΦΑΚΗ  ΕΊΧΑ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ. 
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΈΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΎΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ  ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ  ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΆΧΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΔΑ , ΡΑΕ ΚΛΠ. 
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ Η ΡΑΕ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΣΤΊΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,  ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΊΩΣΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΌΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ: karatzova.com: Γ. Σηφάκης: Κοι βουλευτές Πέλλας πιέστε για ανάκληση της απόφασης της ΡΑΕ για απένταξη των Γιαννιτσών αντί να παραπληροφορείτεhttps://www.karatzova.com/2020/05/blog-post_308.html
    ΣΧΟΛΙΟ 1
    ΨΗΡΑΣ 17 ΜΑΪ́ΟΥ 2020 - 6:39 Μ.
    ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΆΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΏΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ  ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ, ΔΕΣΜΕΎΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΌΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ , ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ; ΗΔΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ, Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΕ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΟΚΕΥ ΑΥΤΟ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΉΤΑΝ ΛΈΤΕ ΈΤΟΙΜΑ!! ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΈΤΟΙΜΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΆΔΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 11 ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2019; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ ΠΟΥ ΆΝΟΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗ.ΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΕΡΙΕΧΤΙΚΟΤΑΤΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ., ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ. ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΈΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΎ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΛΆΠΤΕΙ.ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΤΆΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΆΦΕΙ, ΕΨΑΞΑ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ Η ΛΙΤΉ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΔΉΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ,  ΜΕ ΚΑΛΎΠΤΕΙ.
    https://www.karatzova.com/2020/05/blog-post_180.html  
    ΣΧΟΛΙΟ 2ο
    ΨΗΡΑΣ 18 ΜΑΪ́ΟΥ 2020 - 12:35 Π.
    ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ, ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ,ΑΣΦΑΛΏΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΌΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΤΑ ΞΕΨΑΧΝΙΣΑ ΤΑ ΞΕΨΥΡΙΣΑ, ΜΊΛΗΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ . ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΣΤΗ ΡΑΕ ,ΣΤΗ ΔΕΔΑ,. ΕΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 30/6/ 2021, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2019 ,ΑΔΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΚΛΠ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΕ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΙΔΩ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΛΙΆ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΔΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΆΜΗΝΟ ΤΟΥ 2019.ΕΜΈΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ
    EΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΚΗ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΎΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΔΆΚΗ. ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΠΩ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΏ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΊΝΩ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω εγραψα οτι αργησε να το αναρτισει ''Έχει αργα αντανακλαστικά το έγραψε το κείμενο να το πετάξει...κόπο έκανε το παλικάρι είδε από την άλλη την ντορκα κάθε μέρα ανακοινώσεις είπε και αυτός να φτιάξει μια αλλά άργησε '' ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Γιάννης Σηφάκης23 Μαΐου 2020 στις 10:10 π.μ.

      Παρακολουθήστε από κοντά τα πράγματα τουλάχιστον μην μας πάτε ( σαν Πέλλα) πολύ πίσω αφού δεν είστε ικανοί να ανοίξετε αναπτυξιακά θέματα και πόσω μάλλον να τα υλοποιήσετε. Φάνηκε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο με την ταλαιπωρία του έτοιμου έργου ( από την προηγούμενη κυβέρνηση) για το φυσικό αέριο στα Γιαννιτσά, με την τεράστια καθυστέρηση εκκίνησης των απαλλοτριώσεων για τις οδικές παρακάμψεις ( που χρηματοδοτήσαμε πριν 3 χρόνια, την εγκατάλειψη του προαστιακού σιδηροδρόμου ( που δεν ήταν ποτέ στις λογικές της δεξιάς παράταξης διαχρονικά), την έξοδο προς Βορρά απο τους Προμάχους που παραδώσαμε με πλήρεις εγκρίσεις και χρηματοδοτημένη. Δεν μιλώ για το Πανεπιστήμιο και τα διετή Πανεπιστημιακά Προγράμματα για αποφοίτους ΕΠΑΛ που ήδη τα καταργήσατε, ούτε για το "ΑΘΗΝΑ" που αν δεν ήμασταν εμείς και προσωπικά οι άνθρωποι αυτοί ακόμα θα ήταν όμηροι.
      Για την απένταξη του φυσικού αεριου πάλι εμείς το αναδείξαμε την ίδια ώρα που οι βουλευτές σας αιφνιδιάστηκαν και έκαναν μέρες να αρθρώσουν μια κουβέντα. Για αυτό και η επιμονή σας να σχολιάζετε με δήθεν ονόματα τις ανακοινώσεις μου. Κυβερνάτε κύριοι, αν δεν το καταλάβατε...
      Φροντίστε να μην διαλύσετε τουλάχιστον ότι με κόπο πετύχαμε όσο καιρό είστε στην εξουσία ελέω της κοροϊδίας σας για το Μακεδονικό, για τους πρόσφυγες, για τους αγρότες

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.