Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος Παναγίτσας: Ακραίες συμπεριφορές και πράξεις καταδικάζονται από το σύνολο της κοινωνίας μας


Στην προσωπικής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος της κοινότητας Παναγίστας του Δήμου Έδεσσας σχολιάζει τα γεγονότα της 4ης Μαΐου με αφορμή την προσπάθεια εγκατάστασης μεταναστών σε ξενώνα της κοινότητας. "Ταμπέλες και εκφοβισμοί δεν μας αγγίζουν" σημειώνει. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Προς ενημέρωση όλων όσων δεν παρευρέθηκαν στην διαμαρτυρία των κατοίκων της Παναγίτσας στις 4 Μαΐου 2020 παραθέτω τα εξής.
• Οι κάτοικοι της Παναγίτσας είχαν μια ειρηνική διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχαν μικρά παιδιά, νέοι και ηλικιωμένοι.
• Ακραίες συμπεριφορές και πράξεις καταδικάζονται από το σύνολο της κοινωνίας μας.
• Ταμπέλες και εκφοβισμοί δεν μας αγγίζουν.
• Ο Δήμαρχος δέχθηκε όλη την πίεση από την αντίδραση των πολιτών, για την έλευση και άλλων μεταναστών, στην περιοχή του πρώην Δήμου Βεγορίτιδας.
Παρακάμπτοντας την έντονη κριτική που δέχθηκε πριν και μετά την έλευσή του, έμεινε μαζί μας και συνετέλεσε ώστε να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης και ηρεμίας.
• Αυτές τις κρίσιμες ώρες ο τόπος μας έχει ανάγκη από συνεργασία και νηφαλιότητα. Δεν είναι καιρός για άκαρπες αντιπαραθέσεις.
• Περιμένουμε από όλη την πολιτική ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην παρακολουθεί από χιλιόμετρα μακριά.

Η Πρόεδρος του συμβουλίου της Κοινότητας Παναγίτσας
Ανδρονίκη Παρθενοπούλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Κρίμα που δεν ήρθα στην ειρηνική συγκέντρωση. Έχασα και το κάψιμο του βασιλιά ξενοδόχου. Μας δουλεύεται? Πείτε την αλήθεια μια φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο και χαριτωμένο κοριτσάκι να καλύπτει (για να μην πω κάτι πιο βαρύ) την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου Εδεσσας και της αστυνομίας εκείνα τα βράδια... Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουβαλάς πολλά κιλά <> κοριτσι μου. Μπραβο στους χωριανους σου που σε εξελεξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογικά το κάψιμο του ξενοδοχείου ήταν μέρος της ειρηνικής αυτής διαμαρτυρίας..... μόνο ντροπή για τέτοια γεγονότα πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα καλά εσένα βάλανε να προστατέψεις τι;; κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας δουλεύουν και από πάνω!!! εγώ προσωπικά κανω μποϊκοτάζ στα προιοντα τους στο παζαρι και γενικα κοκκινη καρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στεναχωριέσαι θα τα αγοράζουν η λαθρομετανάστες τα προϊόντα τους

      Διαγραφή
  7. Και τα βίντεο από τις απόκριες ήταν που είδαμε ; μάλιστα στο τέλος έκαψαν και τον καρναβαλο,και μην ακούσω προσφυγικό χωριό και αηδίες ένα με τους δίπλα και χειρότεροι ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρους κοπελα μου στο σπιτακι σου δωστους κα ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ...........να σε δω στις πραξεις και οχι στα λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κάνε καμιά διάταση στο στοματάκι σου,δεν σου φόρτωσε κανείς κανέναν.

      Διαγραφή
  9. Ναι προοδευτικοί της πλάκας, ψευτοκουλτουριαριδες, καθίστε στα σπίτια σας και περιμένετε να έρθουν οι αλλοδαποί για να δουλεύουν για σας και εσείς να τρώτε χαράμι. Ντροπή σας να μην σκέφτεστε ελληνικά αλλά εναντίον της πατρίδας σας.Βέβαια κανείς δεν επιθυμεί τη βία. Αλλά δυστυχώς έφτασαν οι άνθρωποι στο απροχώρητο. Και εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από 6.41 μέχρι 7.29 μπορεί και ο 7.34 ρε μεγάλε δεν κουράστηκες;Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σου.Αντε να κάνεις καμιά βόλτα να ξελαμπικαρει το λιγοστό μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε όλη την ημέρα μέσα ρε μαϊντανε από Παναγίτσα

      Διαγραφή
  11. Κρίμα για την Παναγίτσα ξεφτίλα γίνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο σε όλους τους Έλληνες που υποστηρίζουν την πατρίδα και των τόπο τους,γιατί αύριο θα μας καίνε αυτοί τα σπίτια μας και θα μας λεηλατούν ,τους βλέπω κάθε μέρα που μπαίνουν μέσα στα χωράφια μας και αρπάζουν χωρίς να ρωτάνε κανέναν ,και περισυ στα κεράσια και τα φρούτα ,και φέτος μέσα στα σπανακια,χωρίς ντροπή και χωρίς να ρωτάνε κανέναν,ξύπνα Έλληνα για τι από την πολύ εξυπνάδα σου θα μείνεις στο δρόμο και δεν θα το καταλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχετε το θάρρος να πείτε ούτε ένα συγγνώμη για την πανελλήνια ξεφτίλα σας. Είστε και στην πλειονότητα πρόσφυγες υποτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο δήμαρχος συνετέλεσε ώστε να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης και ηρεμίας πηγαίνοντας τους στην Άρνισσα. Οπότε και εγω κάνω ένα κείμενο να γλύψω τον άνθρωπο γιατί μόνο η αυλή μου με ενδιαφέρει. Κρίμα κορίτσι μου περιορίζεις την προσωπικότητα σου στο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.