Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνεργος: Πήραν φόρα και κόβουν ρεύματα ανελέητα!


Την αγανάκτησή του εκφράζει άνεργος καταναλωτής ρεύματος προς τη ΔΕΗ, μέσω μηνύματος που μας έστειλε και αναφέρει:
"Υποτίθεται ότι μετά το τέλος της καραντίνας θα βοηθούσαν τον άνεργο και τον φτωχό κοσμάκι να ορθοποδήσουν αλλά τελικά μετά το τέλος πήραν φόρα και κόβουν ρεύματα ανελέητα!! Νόμος για διακανονισμό δεν υπάρχει σε βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό για την αποπληρωμή του 50% !! κάντε κάτι σε συμπαράσταση στον αδύναμο κοσμάκι".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

24 comments:

  1. Επί Σύριζα δεν κόπηκε σε κανέναν το ρεύμα.Περιμανατε τον Μεσια είναι ανελέητοι.
    Και οι λογαριασμοί φουσκωμένο όσο δε πάει άλλο. Εδώ κάτι γίνεται δε μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

      Διαγραφή
  2. Δεν ντρεποντε λίγο;
    Αυτοι ήταν όμως πάντα, ξεζουμιζαν μια ζωή τον λαο, από ποιους περίμενε ο κόσμος από αυτούς που ποτέ μα ποτέ δεν έδωσαν χρήματα στον λαό, παρά μόνο τους διέλυαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κουλή δώσε πόνο να βάλουμε μυαλό ποιον πιστεψαμε

      Διαγραφή
  3. 9:05
    9:08
    Το επόμενο ποτενσιόμετρο θα είναι??
    Ξεχασες μάλλον τα δεν πληρώνω με προτροπή Αλέξη που όταν έγινε πρωθυπουργός η λούτσα πήγε γόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί Σύριζα δεν κόπηκε ρεύμα ΠΟΥΘΕΝΑ. Τέλος. Αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε καν διακανονισμος έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γουστάρω Συριζαιους! Που όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρωνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.47εισαι βαθιά νυχτομενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις διακοπές του ρεύματος τις έχει αναλάβει ο εργολάβος ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΗ εδώ και 10 χρόνια, η κάθε διακοπή πάει 3 ευρώ περίπου στον εργαζόμενο που τις κάνει (έχω γνωστό που τις κάνει) , εδω και χρόνια οι διακοπές του ρεύματος γίνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και επί συριζα και επί κουλη αν δεν πιστεύετε παρτε το τηλ του εργολάβου να σας πει μην πιστεύετε το κάθε κομματόσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην τα λες κομματοσκυλα τα παιδιά απο το γραφείο εργαζόμενοι είναι

      Διαγραφή
  9. Να χρεώνει η ΔΕΗ τους μισούς για τους άλλους μισούς κάποιους τους βολεύει το δεν πληρωνω αλλά καταναλωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώσε το τηλ του εργολάβου μωρη τρόλακι γιατί φτάνει οι παπ@ριες που γράφετε. Εσείς βρε λουλούδες του Μητσοτάκη γουστάρετε που η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΕΗ κόβει το ρεύμα του κόσμου; Γιατί; Μήπως το δικό σας το πληρώνουν οι μπαμπάδες σας και εσείς πουλάτε στα μέσα Κ.Δ νεοδημοκρατισμο; Γατάκια σε λίγο θα πεινάτε και θα κάθεστε στις ουρές των συσσιτίων του Άδωνι. Ειδ'αλλως θα πεθαίνετε στον δρόμο από την πείνα κορόιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ 9:05ΚΑΙ 11:25 ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΞΕΧΆΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΈΣ ΤΟΥ ΑΛΈΞΗ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ;ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΠΟΥ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΘΗΤΕΊΑ ΤΟΝ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΕΚΕΊ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ;ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ;ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΌΒΑΝΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑ,ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ (ΑΝΩΝΥΜΑ)ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΜΙΚΗ ΔΥΣΧΈΡΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επί Σύριζα δεν κόπηκε ρεύμα ποτέ.
      Το ότι πάντα αδυνατουσαν να πληρώσουν κάποιοι είναι γεγονός και πάντα θα ισχύει. Όσο για επιδόματα των αμεα,αν ήταν μαϊμούδες επιδόματα σε βάρος των πραγματικών αμεα από πιο πριν, καλά έκαναν και τα έκοψαν.

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρε μπατηρακι έχεις πληρώσει ποτέ λογαριασμό άλλου; Αν ναι μην το ξανακάνεις γιατί θα τρως γαλέρες σε λίγους μήνες από τώρα. Πριν με ρωτήσεις θα σου πω ότι δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ξέρω ποιος από τον πρώην η τον νυν πρωθυπουργό είναι περισσότερο πιόνι των τραπεζών και των ολιγαρχων. Της αρπαχτης όλοι τους κορόιδα που τους ψηφίζετε..

      Διαγραφή
    3. Το 2016 για χ-ψ λογους δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στους λογαριασμούς της ΔΕΗ κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσω να χρωστάω στη ΔΕΗ 730 ευρώ. Σας πληροφορώ κύριε ότι δεν κόπηκε το ρεύμα μου ποτε και μπορούσα να κάνω και διακανονισμό.
      Το εζησα και το καταθέτω.

      Διαγραφή
  12. Δλδ εμείς που ζοριζόμαστε κ πληρώνουμε ήμαστε οι χαζοί κ οι άλλοι οι έξυπνοι πολύ καλά κάνουν κ τα κόβουν να δεις τη ωραίο τα πληρώνουν βέβαια εξερουνται φυσικά κάποιες ειδικές ομάδες ατόμων με διαφορά θέματα που δεν πρέπει να το κόβουν κ ας χρωστάνε σε όλους τους άλλους μαχαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ συμφωνούμε 10:14, όταν είσαι σε ειδική ομάδα δεν σου έκοβαν ρεύμα επουδενη, όλα τ άλλα είναι μπαρούφες.
      Τωρα όταν κάποιος δεν φροντίζει να μπει στις ευάλωτες ομάδες για να είναι προστατευομενος και δεν πληρώνει κιόλας, ε οκ συγνώμη δλδ του φταίει η εκάστοτε κυβέρνηση; Διακανονισμος όμως επιβάλλεται να γίνεται.

      Διαγραφή
  13. 10:16ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΣΗΜΕΡΙ 2:30,( ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ) ΕΊΜΑΙ ΜΑΝΑ 4 ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΑ ΚΥΡΊΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ,ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:10,Θα έπρεπε να είχες ενημερωθεί και να καταθέσεις αίτημα ως ευάλωτη ομάδα για την χορήγηση του ΚΟΤ, έτσι θα είχες αποφύγει την διακοπή ρεύματος και την υποχρέωση σου στον οποιονδήποτε.

      Διαγραφή
    2. 10:16 Θα έπρεπε να φροντίσεις ως ευάλωτη ομάδα και μητέρα τεσσάρων παιδιών να ειδοποιήσεις έγκαιρα την ΔΕΗ να σου χορηγηθεί το ΚΟΤ. Έτσι θα είχες αποφύγει και την διακοπή και την υποχρέωση σου στον οποιονδήποτε.
      Καρατζοβα δεν βρίζω!

      Διαγραφή
  14. Κάποιοι ανόητοι Συριζαίοι νομίζουν ότι επαναλαμβάνοντας τις ίδιες παπαριές του 2014-15 θα παρασύρουν τον Ελληνικό λαό στην ανευθυνότητα και ανικανότητα του χαζόΑλέκσι.Συνεχίστε έτσι και η απίθανη δημοκρατικότατη ατάκα του ανόητου ,εγώ δεν χάνω από Μητσοτάκη ούτε μία στο εκατομμύριο ( άλλη μια επιτυχής πρόβλεψη )θα φαντάζει ως το ανέκδοτο του αιώνα,γιατί απλά κάθε φορά που θα έχει αντίπαλο τον Μητσοτάκη θα χάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.