Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Τσιώνης: Ευρωπαϊκή πόλη 2020 - Για ακόμη μια φορά μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!


Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Τσιώνης, φωτογραφίζει και αναφέρει για την πόλη της Αριδαίας:
Ευρωπαϊκή πόλη 2020 - Για ακόμη μια φορά μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ειχα να περάσω μεσα απο αριδαια κανα 2 χρονια πέρασα προχθές και έπαθα απο τις λακκούβες τίποτε άλλο από κακοτεχνίες και τρύπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποαναπτυκτη πολύ κάνεις δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Δρόμοι με λακκούβες πεζοδρόμια πουθενά σαποιοι κάδοι σκουπιδιών σπασμένοι χωρίς καπάκια σκυλιά παντού. Κανένας ποτέ δεν έκανε κάτι αξιόλογο. Δασάκι κλειστό. Κολυμβητήριο που ποτέ δεν άνοιξε. Δρόμοι διπλής κατεύθυνσης παντού πουθενά μονόδρομοι για βελτίωση της κυκλοφορίας . Μόνο με κορδέλες και μπαλώματα ασχολούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα στεναχωρηθώ που θα το πω αλλά όσο πάει η Αριδαια τα τελευταία χρονια ξαναγυρίζει σε μεγάλο χωρίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο νέος πολιτικός της αριδαιας...σε λίγα χρόνια να σφυρίζει και αυτός αδιάφορα...απ έξω όλοι καλοί είναι...εψαξες να βρεις κάποια λύση ώστε να κάνεις πρόταση για τη βελτίωση της κατάστασης;τα λόγια εύκολα είναι..και οι φωτογραφίες επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.