Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Επεισόδια στο καμπ μεταναστών της Νέας Καβάλας


Αναστάτωση το βράδυ του Σαββάτου στο στο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας. Ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των μεταναστών – προσφύγων που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά τεσσάρων τραυματιών στο νοσοκομείο του Κιλκίς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr τα επεισόδια έγιναν γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όταν νεαρός μετανάστης μέσα στο καμπ παρενόχλησε μια κοπέλα. Η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει, άναψαν τα αίματα, πιάστηκαν στα χέρια και στο τέλος βγήκαν και μαχαίρια.
Ο χώρος του καμπ είναι τεράστιος και το επεισόδιο αρχικά δεν έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς που βρίσκονται και φρουρούν στην είσοδο του καμπ. Τελικά, μετανάστες μετέφεραν και άφησαν στην πύλη του καμπ τους τραυματίες του επεισοδίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Από το νοσοκομείο του Κιλκίς κινητοποιήθηκαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία και μετέφεραν τους τέσσερις βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο. Ο πιο βαριά τραυματισμένος είχε χτυπηθεί με μαχαίρι, ενώ ένας άλλος είχε σπασμένο κεφάλι.
Μέσα στο καμπ κινήθηκαν περιπολικά της Αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα «αντίποινα» μεταξύ και των διαφορετικών φυλών που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑ ΓΙΝΕΙ,ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ, ΜΑΖΈΨΤΕ ΤΟΥ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΠΟΝΟΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά νέα ήθη και έθιμα μας έφεραν αυτοί που ψηφίζουμε

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.