Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κίνηση πολιτών Έδεσσας για τον Εδεσσαίο ποταμό: 10 ψέματα και πολλές αλήθειεςΣώστε τον Εδεσσαίο Ποταμό και τους Καταρράκτες της Έδεσσας. Στοπ στο έργο καταστροφής της Έδεσσας. Όχι στην ασχήμια, όχι στα τσιμέντα, Όχι στην κοπή δέντρων.

Κραυγή αγωνίας από τους νέους και τις νέες της Έδεσσας που ρωτάνε ξεκάθαρα : Υπάρχει κάποιος που να λέει ναι στην τσιμεντοποίηση του Εδεσσαίου Ποταμού; Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι όλη αυτή η ιστορία δεν θα προκαλέσει περιβαλλοντική υποβάθμιση στην πόλη της Έδεσσας. Οι νέοι άνθρωποι της Έδεσσας στέκονται αντάξια μπροστά στην πρόκληση της ιστορίας όπως έκαναν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους πριν 60 χρόνια. Η περηφάνεια των Εδεσσαίων είναι η φύση και τα νερά της πόλης και αυτά σήμερα κινδυνεύουν.

Οι νέοι είναι κόντρα στην καταστροφή της φυσικής κοίτης του Εδεσσαίου Ποταμού και απέναντι στον παραλογισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που έχει δει το θέμα εντελώς εγωιστικά και επιμένει να στηρίζει με ψέματα το έργο. Η Περιφέρεια μετά τις δύο προσωρινές διαταγές αναστολής και αναβολής των εργασιών για τουλάχιστον 2 μήνες πανηγυρίζει μετά την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου το οποίο στην ουσία δείχνει πλέον το μοναδικό δρόμο στην Κίνηση πολιτών της Έδεσσας. Ο δρόμος είναι η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.  Η Περιφέρεια εντελώς υποκριτικά με την  δήθεν αγάπη της και φροντίδα της για το περιβάλλον της Έδεσσας έχει γεμίσει τον κόσμο με ψέματα. Η διοίκηση Τζιτζικώστα-Τζαμτζή θα είναι υπόλογη στην κοινωνία της πόλης για το περιβαλλοντικό έγκλημα στην φύση και τα νερά της πόλης. Αντί για αποκατάσταση επιχειρούν την κατασκευή νέου έργου χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις ανησυχίες των πολιτών τις οποίες και βαφτίζουν με διάφορες εκφράσεις. Είναι συνηθισμένοι οι νονοί στα βαφτίσια … Ας δούμε πως βάφτισαν το κρέας ψάρι.

Ψέμα 1ο : Ο Εδεσσαίος Ποταμός δεν είναι ποταμός αλλά τον παριστάνει. Σε όλα τα έγγραφα, ακόμα και σε αυτά της Περιφέρειας φαίνεται ξεκάθαρο ότι όλα μιλούν για ένα ποτάμι που το λένε Εδεσσαίο (Βόδα). Ο ποταμός αυτός με το έργο τσιμεντοποίησης πρακτικά θα μετατραπεί σε ένα άψυχο κανάλι. Μετά από κάποια χρόνια μπορεί να μας πουν ας το σκεπάσουμε τώρα γιατί μυρίζει …

Ψέμα 2ο : Δεν χρειάζεται περιβαλλοντική μελέτη. Όταν κάνεις ένα καινούργιο έργο σε μια φυσική κοίτη και μετατρέπεις ένα ποτάμι σε κανάλι το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι μια περιβαλλοντική μελέτη. Στην πρεμούρα της η Διοίκηση Τζιτζικώστα να απορροφήσει 2 εκατομμύρια ευρώ βάφτισε το έργο  υφιστάμενο αντιπλημμυρικό και αντικατάσταση/ αποκατάσταση  αυτού  ώστε να μην είναι αναγκαία η ύπαρξη περιβαλλοντικής μελέτης κάτι που αντίκειται στο σύνταγμα και στην ευρωπαϊκή νομοθεσία. Νέο  έργο κάνετε κύριοι, μελέτες χρειάζονται. Πού είναι;

Ψέμα 3ο : Τα νερά του Εδεσσαίου Ποταμού πλημμυρίζουν λέει τα υπόγεια. Στην Έδεσσα δεν φοβόμαστε το νερό γιατί είναι σαν να λέμε τα σπίτια της Βενετίας φοβούνται την υγρασία. Ο καθένας φροντίζει το σπίτι του λοιπόν με σύγχρονα υλικά και τεχνικές για θέματα υγρασίας τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι προέρχονται από τον Εδεσσαίο Ποταμό. Τελικά όταν λένε αντιπλημμυρικό τι εννοούν ,να μην πλημμυρίζει η πόλη ή να μην πλημμυρίζουν τα υπόγεια φίλων και ψηφοφόρων από κακοτεχνίες. 

Ψέμα 4ο : Ο κόσμος στηρίζει και ακούει «τα παπαγαλάκια» της περιφέρειας. Ενημερώνουμε ότι όλοι εμείς που είμαστε απέναντι στην λογική της καταστροφής  δεν έχουμε κανένα υλικό κέρδος. Το ενδιαφέρον μας είναι η διατήρηση της φυσικής κληρονομιάς της πόλης. Λέμε λοιπόν στα ταϊσμένα παπαγαλάκια της στρατευμένης δημοσιογραφίας που παριστάνουν τους δημοσιογράφους-επαίτες να το βουλώσουν ,γιατί πληρώνονται και αυτό φαίνεται. Επιφυλλασόμεθα.   

Ψέμα 5ο :  Η Έδεσσα  χρειάζεται αντιπλημμυρική προστασία. Η Έδεσσα έχει ήδη αντιπλημμυρική προστασία η οποία έχει κατασκευασθεί και μεταφέρει τα νερά μέσω εκτροπής στην περιοχή του Ξηροπόταμου. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα μεταφέρεται στον κάμπο της Πέλλας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Σκύδρας. Εκεί ναι χρειάζεται αντιπλημμυρική προστασία.

Ψέμα 6ο : Το φυσικό αντικείμενο του έργου που είναι αποκατάσταση, επιτρέπει την τσιμεντόστρωση στην φυσική κοίτη του ποταμού. Όταν αποκαθιστάς ή αντικαθιστάς κάτι το κάνεις όπως ήταν πριν. Με το πρόσχημα των νέων υλικών θέλουν να τσιμεντάρουν κάνοντας στην ουσία ένα νέο έργο, ένα νέο κανάλι εκφυλίζοντας ταυτοχρόνως την έννοια ποταμός. Πλέον ο ποταμός θα γίνει ένα άψυχο κανάλι. Η ζωή έως και 200 μέτρα από το ποτάμι θα νεκρώσει. Πολλά δέντρα θα πεθάνουν. Εμείς τους είπαμε αποκαταστήστε το με μικρές δαπάνες επιδιόρθωσης χωρίς πολλά χρήματα. Αυτοί θέλουν τα 2 εκατομμύρια. Δηλαδή αν δεν ήταν η ΕΕ να δώσει χρήματα θα κάνατε τέτοιο έργο; Την απάντηση δώστε την μόνοι σας.

Ψέμα 7ο : Οι πολίτες που αντιδρούν, κάνουν κακό στην ανάπτυξη. Τους απαντάμε ξεκάθαρα ότι και πριν 60 χρόνια η τότε κυβέρνηση Καραμανλή ήθελε για αναπτυξιακούς λόγους να καταστρέψει τους καταρράκτες Έδεσσας με πρόσχημα την ενέργεια. Σήμερα κάποιοι εγκεφαλικά απόγονοι εκείνων θέλουν  να καταστρέψουν τον Εδεσσαίο ποταμό με πρόσχημα το αντιπλημμυρικό. Δουλειά να γίνεται, εργολάβοι να δουλεύουν; Η ζημία του φυσικού περιβάλλοντος είναι τεράστια. Και όλα τα λεφτά του κόσμου να μας δώσουν δεν θέλουμε τέτοια ανάπτυξη.

Ψέμα 8ο : Τα δέντρα στην παραποτάμια περιοχή δεν έχουν σημασία. Μας λένε δηλαδή ότι θα ξηλώσουν παλιά μεγάλα δέντρα, μερικά από τα οποία είναι 100 και πλέον ετών και θα τα αντικαταστήσουν  με γλάστρες. Τους λέμε να μην βλέπουν μόνο το δέντρο αλλά και το δάσος. Η καταστροφή των δέντρων είναι παράνομη και θα γυμνώσει την περιοχή δημιουργώντας απαράδεκτες  μικροκλιματικές συνθήκες στην περιοχή. Η φύση της Έδεσσας είναι αδιαπραγμάτευτη. Εντός του ποταμού ότι δέντρο υπάρχει αποδεικνύει ότι η κοίτη είναι φυσική και ότι δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση καθαρισμού από την διοίκηση Τζιτζικώστα-Ψωμιάδη τα τελευταία 10 χρόνια.

Ψέμα 9ο : Ο Εδεσσαίος ποταμός είναι υποβαθμισμένος και πέφτουν λύματα. Τους ενημερώνουμε ότι ήδη έχει κατασκευασθεί αγωγός που συλλέγει τα λύματα και οδηγούνται στον βιολογικό καθαρισμό. Στο ποτάμι έχει ψάρια, καραβίδες που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες όταν υπάρχει μόλυνση. Εάν ολοκληρωθεί το τσιμεντένιο κανάλι δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι είναι αδύνατο τα ψάρια και η υπόλοιπη ιχθυοπανίδα να δημιουργήσουν φωλιές και ως εκ τούτου η ζωή θα εξαφανιστεί. Τι έκαναν για τα υποτιθέμενα λύματα; Δεν είδαμε κάποια μήνυση, κάποια όχληση. Αρα απλά δεν υπάρχουν.  Με αυτό  το νερό του ποταμού  ποτίζουν οι αγροκαλλιεργητές στον κάμπο της Εδεσσας τα ζαρζαβατικά και τα δέντρα τους. Με μολυσμένο από λύματα νερό αφήνετε να τα ποτίζουν;  Αν είναι αλήθεια γιατί δεν τους το είπατε εσείς οι προστάτες της δημόσιας υγείας;

Ψέμα 10ο : Δεν υπάρχει κίνδυνος στο γεωλογικό υπόβαθρο της πόλης. Είναι γνωστό σε όλους ότι η Έδεσσα σημαίνει πύργος μέσα στο νερό. Υπάρχουν σπηλιές και μεγάλες κολώνες οι οποίες χτίστηκαν λόγω του τραβερτίνη δημιουργώντας ένα βράχο παγκόσμιας μοναδικότητας. Αυτή η παγκόσμια μοναδικότητα θα εκλείψει με την στεγανοποίηση και λόγω της επερχόμενης ξήρανσης του βράχου θα βάλει  σε κίνδυνο σε μελλοντικό σεισμό όλη την πόλη της Έδεσσας σύμφωνα με άρθρο του παγκόσμια αναγνωρισμένου γεωλόγου και Εδεσσαίου Παντελή Παπάζη ενώ παράλληλα θα προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στους Καταρράκτες της Έδεσσας. Απαιτείται λοιπόν εδαφολογική και ιζηματολογική μελέτη.

Τα ψέματα λοιπόν, Κύριοι και Κυρίες της περιφέρειας υπό τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τελείωσαν. Καθήκον σας κε Περιφερειάρχη είναι να προστατεύσετε την φύση της Έδεσσας και όχι για να την προσβάλετε και να την καταστρέφετε.

Ο Εδεσσαίος Ποταμός και η φύση της Έδεσσας είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων μας. Είναι η ψυχή μας είναι η ζωή μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα προστατεύσουμε, να τα αναδείξουμε στην Ελλάδα και στο Κόσμο. Καλούμε πολίτες, φίλους και φορείς να κλείσουν τα αυτιά στις σειρήνες της δήθεν ανάπτυξης στο βωμό ενός κέρδους που σχετίζεται αποκλειστικά με την απορρόφηση πόρων για τους πόρους και όχι για την ουσία.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε ο Εδεσσαίος Ποταμός και οι Καταρράκτες της Έδεσσας  να προστατευθούν ως μνημεία παγκόσμιας φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς επίσης και να λάβουν υπόψη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας ως κύριου εκπροσώπου της τοπικής κοινωνίας.

Καλούμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να προστατεύσουν την τιμή και την αξία της πόλης και όχι να γίνουν υπήκοοι συμφερόντων. Ο Εδεσσαίος Ποταμός και οι Καταρράκτες Έδεσσας χρειάζονται θεσμική εθνική και διεθνή προστασία ώστε να αποτελούν μόνιμοι πολλαπλασιαστές ισχύος, μόνιμα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης αλλά και συνολικά εργαλεία βιώσιμης ανάπτυξης μιας σκληρά δοκιμαζόμενης περιοχής.

Ο αγώνας των Εδεσσαίων δεν τελείωσε. Τώρα αρχίζει!

Εδεσσαίος Ποταμός - Κίνηση Πολιτών  ΈδεσσαςShare on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

42 σχόλια:

 1. Το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό το γνωρίζουν οι πολίτες αυτοί. Θα έρθει η ώρα που όντως θα δουν κάτι σοβαρό επι της κατασκευής... αλλά δε θα τους πιστεύει πια κανένας. Κούρασαν ... εμμονές και παραμύθια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν γνωρίζουν αυτό το παραμύθι ... έχουν μόνο τα δικά τους με τον τραβερτινη, ο μαλλιάς όμως την Παρασκευή στο βίντεο τους ξεσκέπασε κανονικά . Τα γέλια ακούστηκαν μέχρι 40 μέτρα κάτω που βρίσκεται το εν λόγω πετρωμα

   Διαγραφή
 2. ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 5 ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ... ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ... ΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΚΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λάθος κανείς το καλύτερο είναι το 10.. ούτε στην ουγκαντα του 1900 δεν θα στέκονταν αυτά...

   Διαγραφή
  2. Στο 1 σταματάς οποία είδε το βίντεο της περιφέρειας σταματάς στο 1. Το ποτάμι λέει είναι φυσικό....γελάνε και οι πέτρες του ποταμου

   Διαγραφή
 3. Όλα αυτά τα ψέμματα γιατί η ελληνική δικαιοσύνη τα βρήκε αληθινά; Μάλλον έχει συνωμοτήσει με αυτούς τους «ψεύτες» για να καταστρέψουν πρώτα την πολη μετά τη χώρα ματς ρο γαλαξία που λέει και ο επιστήμονας της ΝΑΣΑ που τους κρέμασε με τις αρλούμπες που ξεφουρβισε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η παράταξη Γιαννου θα βγει και την επόμενη φορά... η πλάτη που έβαλε η αντιπολίτευση ρισκάροντας τις ζωές μας και την ασφάλεια της πόλης θα βγάλει πάλι τον βλάχο άνετα. Τέτοια αυτογκόλ δεν μπαίνουν πουθενά . Τον πήραν στο λαιμό τους τον Γιαννάκη γιατί ο Φούχτελ δε θα βγαίνε έτσι και αλλιως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΚΚΕ εξαφανίστηκε... ούτε να τους ξαναδεί δε θέλει μετά την παράτα που τον έβαλαν να κανει

   Διαγραφή
 5. Μετά την φωτο με το κανάλι πουεπαοξε η περιφερεια την Παρασκευή τελείωσε το παραμύθι... οι 9 σκοτώνονται πλέον μεταξύ τους . Ποιος μπούφος την κυκλοφόρησε για να μαζέψουν υπογραφές...ο ένας κατηγορεί τον αλλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο παππού τα ρίχνουν ... δικός του ήταν αυτός που κυκλοφόρησε την φωτο...σόι του... γι αυτό και πλέον δε του λένε τι κάνουν...

   Διαγραφή
  2. Αφού κόπτονται για το γενικό καλό να ξαναπεράσουν από όλους που κορόιδεψαν με τος φωτογραφίες μαϊμού... να τους ξανά ρωτήσουν τώρα . Κι αν μαζέψουν πάνω από 10 υπογραφές να μας το πούνε κι εμας

   Διαγραφή
 6. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΑ ΓΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποδοσφαιρικές τριπλές τους κάνει... μεγάλη εμπειρία ως παίχτης και πραγοντας . Τα πρόβατα τον τρώνε τον παπα

   Διαγραφή
 7. Φθάνει πια άντε σας πηραν η γραμμή όλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΦΘΑΝΕΙ ΡΕ ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;

   Διαγραφή
 8. Kourasate ... den sas pistevei pia kaneis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ρε παιδιά συγνώμη ένα δικαστηριο τι απέγινε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το απέγινε; Εκδίκασε και λέει ότι όλα αυτά τα παραπάνω ψέμματα είναι τελικά αλήθειες!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 10. Όταν δε σε σέβεσαι την ελληνική δικαιοσύνη ... απλά επικινδυνοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δε σέβονται τους συμπολίτες τους τους το δικαστηριο θα σεβαστούν;

   Διαγραφή
 11. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΟΔΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γερά παιδιά, κρατάτε για όλους μας. Και οι εννιά είστε υπέροχοι. Θα σας μνημονεύουν σε 50 χρόνια.
  "Tιμή σ' εκείνους όπου στη ζωή των
  όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΓΕΝΙΕΣ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ..ΞΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ 5 ΨΕΜΑ Η ΕΔΕΣΣΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ

   Διαγραφή
 13. Δανή θα τους μαζέψεις ... φθάνει και ο υπόλοιπος νόμος έχει ανάγκες... ασχολιόμαστε 5 μήνες ... ασε την εδεσσα . Αν θέλουν να πνίγουν οι εδεσσααοο και δεν μπορούν να απομονώσουν αυτούς και όλα αυτά τα παραμύθια τους με γεια τους με χαρά τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρώτα τον Δάνη τι απέγινε ο βιολογικός της Σκύδρας όταν ήταν δήμαρχος που έδωσε εντολή να τον φτιάξουν;(μέσα στο ποτάμι η έξω)
   Μεγάλη μυροδιας είναι....

   Διαγραφή
 14. Τζαμτζή αυτοί εκεί πάνω είναι από άλλο πλανήτη. Αν γινόταν αυτό εδώ στον κάμπο οι 9 θα χαν απέναντι τους 1009 . Δε θέλουν έργα ; Αστούς... ρίξε το χρήμα εδώ και στην Αλμωπία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πολλα τα λεφτα πολλα εεεεε........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αναγνωρίζεται κύριοι την ελληνική δικαιοσύνη. Τη σέβεστε; Αν ναι σταματήστε. Το καταλάβατε ότι ο κόσμος υπέγραψε με φωτογραφίες που κάνατε από μόνοι σας; Ξέρετε πως λέγετε αυτό; Δε φταίτε εσείς η περιφερεια φταίει που σας χαρίζετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. πολυ αγχος βγαζετε ρε παιδια. ποσα σχολια ακομα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. μπράβο στην όλη αυτή κίνηση απαιτείται γενικός ξεσηκωμός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τώρα με τις σκοπιές στο ποτάμι είναι εύκολος ο ξεσηκωμός .. ακουγεται ότι θα φυλάν σκοπιά σε 8 σημείο με όπλο καινκρανος

   Διαγραφή
 19. Είναι αυτοί που φώναζαν για το μουσείο 5 γραφικοί, τους ξέρουμε χρόνια τώρα.Δεν αλλάζουν αυτοί θα είναι.Απλα ο κόσμος τους έχει σιχαθεί,τους έχει μάθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. 1η εδεσσα εχει αντιπλημμυρικο εργο το ξηροποταμο.2 η διαδρομη με τα πλατανια ειναι μοναδικη. Η εμμονη του δημαρχου και της περειφερειας να τα κοψει ειναι λαθος.ο δημαρχος εδεσσας εχει μειωσει την εκταση του πρασινου σε πανω απο 50%.δηθεν σε ολα αναπτυξη και παντου τσιμεντο.που ειναι τα δεντρα της νεας πλατειας;πουθενα.λογια μονο λογια.ετσιθα γινει και το ποταμι ενα τσιμεντο με παρτερι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι έχει ; Αντιπλημμυρική προστασία; Αυτοί στη περιφερεια αλλά έλεγαν την α Παρασκευή. Τα δέντρα ταν κάθε θα είναι εκει

   Διαγραφή
 21. Αμάν ρε Εδεσσαίοι.. βρεθήκαμε μια ζωή την γκρίνια και την μιζέρια σας...ένας Σκυδραίος που μακάρι τα μισά από τα έργα της πόλης σας να έβλεπε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. αντε με τους γραφικούς της πόλης ειναι 10 άτομα και μας έχουν ζαλίσει στα ψέματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Βαστατε γερά παιδιά... Όλη η πόλη είναι με το μέρος σας... Όχι άλλο τσιμέντο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλη; Ξέρεις πόσοι θέλουν να πάρουν πίσω την υπογραφή μόλις διαπίστωσαν ούτε τους κορόιδεψαν με ψεύτικες φωτογραφίες....;

   Διαγραφή
 24. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ...9-7-2020 ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕΤΡΩΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΧΑΣΑΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ...ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΟΥΠΡΙ. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ , ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ? ΞΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΥΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΙ (ΚΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΥΓΟ Ο ΜΑΛΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ) ..ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ 1.01? ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ

   Διαγραφή
  2. Αυτοί είστε ..σας ξέραμε σας μάθαμε καλύτερα. Πηγαίνετε ναι στο δικαστηριο και πείτε τι πάτε να κάνετε.. για όλους εμάς που ζούμε δίπλα ...

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.