Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεταγραφές και ανανεώσεις για τον Εθνικό Γιαννιτσών


Ανανέωσαν οι αρχηγοί Γρηγοριάδης και Γκουγκουλούδης

Ακόμα 2 ανανεώσεις με τους αρχηγούς της ομάδας πραγματοποιησε ο δραστήριος Εθνικός Γιαννιτσών, που ανανέωσε με τον Τιτο Γρηγοριάδη και τον Σιδέρη Γκουγκουλούδη αρχηγοί της ομάδας τα τελευταία χρόνια και φυσικοί ηγέτες της.
Δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία ,με καλή ποδοσφαιρική κατάρτιση, που αναμένεται να είναι και φέτος πολύτιμα εργαλεία στην ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
-Σαββουλίδης - Σιταράς στον Εθνικό Γιαννιτσών: Ανανέωσε και ο Γουστέρης

Δύο αξιόλογες μεταγραφές νεαρών ταλαντούχων παικτών πραγματοποίησε ο Εθνικός Γιαννιτσών αποκτώντας τον 20 χρόνο  Αλάξανδρο Σαββουλίδη  τερματοφύλακα που πέρσι αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη και επι σειρά ετών ήταν πρώτος τερματοφύλακας της Αναγέννησης Γιαννιτσών και το 21 χρόνο μέσο Δημήτρη Σιταρά που και αυτός πέρασε απο την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Δύο αξιόλογοι παίκτες που θα βοηθήσουν τον Εθνικό Γιαννιτσών στην προσπάθεια που κάνει για αξιόλογη παρουσία στην Γ' εθνική και ήταν βασικοί στόχοι του τεχνικού Φώτη Μητσάκη.
Στα συν της όλης προσπάθειας είναι η ανανέωση της συνεργασίας , ενός αυθεντικού ταλέντου του Γουστέρη, που ξεχώρισε φέτος στην  Α'1 και σίγουρα η παραμονή του στην ομάδα αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο όπλο του Εθνικού στην κατηγορία.

Γ. Χατζηχρήστος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Χατζηχρήστο με την αναγέννηση ασχολήσου και άσε τον εθνικό ξέρει τι κάνει,αυτό έπρεπε να το κάνει οι ομάδα σου ΑΣ Γιαννιτσά η αναγέννηση η Μαυροβούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε ρομπεσ κσεκουμποτεσ τσαλιοτεσ μην ασχολιστε μαζι μασ .....παλι κσιλο θα φατε αφου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΝΕΓΑΚΗ Α ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tsaliotakia mhn magedete mhn asxoliste me tin omada mas mono me tin geitonia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.