Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατέρριψε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μ. η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου από την Πέλλα (βίντεο)


Tο δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων βελτίωσε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (Αλέξανδρος Μακεδονίας) τρέχοντας τα 100μ σήμερα στη διάρκεια του Πρωταθλήματος Κ20 σε 11.80 (1,6), επίδοση καλύτερη από το 11.83, που είχε πετύχει στις 18 Ιουλίου στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη. 
Η Εμμανουηλίδου διατήρησε τον τίτλο της στο αγώνισμα (νικήτρια και το 2019 στην κατηγορία και αύριο θα αγωνιστεί στα 200μ κηνυγώντας το 2ο συνεχόμενο νταμπλ στο πρωτάθλημα της κατηγορίας. 

Πριν λίγες ημέρες στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 η Εμμανουηλίδου πέτυχε επίσης νταμπλ αφού ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια στα 100 και στα 200μ. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Γκλόρι Τσούκουμα (Πανελλήνιος) και το χάλκινο η Μαρκέλλα Παπανδρέου (ΣΑΚΑ).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπραβο παντα επιτυχιες να εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλυτερα αξιζουν στην κοπελα και ευχομαι παντα πρωτιές!! Τα αλλα πσιδια στην ηλικια της συνοστιζονται στα μπαρ κσι στις παραλιες και αυτη δουλευει προσηλομενη στον στοχο της!! Ο Θεος παντα να την ανταμοιβει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.