Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χ. Τανάσκος: Η έλλειψη ομόνοιας και η μη συστράτευση όλων των τοπικών πολιτικών δυνάμεων οι αιτίες μη ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά


"Μην αναζητάτε ενόχους και υπευθύνους, όσο και αν αυτοί έχουν όνομα και διεύθυνση, και αφήστε τους, είτε να πανηγυρίζουν δηλώνοντας δικαιωμένοι για το τελικό αποτέλεσμα, είτε να σιωπούν ένοχα", αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Χρήστος Τανάσκος, για τις δρομολογούμενες εξελίξεις για την μη ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά.
Συγκεκριμένα αναφέρει στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα:   



Η μη συμπερίληψη του έργου «Ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών Ν. Πέλλας», μεταξύ των έργων των οποίων η υλοποίηση ανατέθηκε μέσω ΣΔΙΤ στη Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αποτελεί αναντίρρητα αρνητική εξέλιξη για την περιφέρεια του Δήμου Πέλλας.
Η παραπάνω εξέλιξη όμως δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, αλλά αντίθετα προέκυψε ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων λαμβάνοντας υπόψη τις παθογένειες, που ταλανίζουν την πόλη μας εδώ και δεκαετίες. Άλλωστε σε όλους εμάς, που τον τελευταίο χρόνο αγωνιστήκαμε, ακόμα και με προσωπικό κόστος, για την προώθηση του έργου, ήταν γνωστό, ότι το συγκεκριμένο έργο κατά την πιο κρίσιμη στιγμή δεν υποστηριζόταν από όλους όσους μπορούσαν να επηρεάσουν τις αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων. 
Μην αναζητάτε ενόχους και υπευθύνους, όσο και αν αυτοί έχουν όνομα και διεύθυνση, και αφήστε τους, είτε να πανηγυρίζουν δηλώνοντας δικαιωμένοι για το τελικό αποτέλεσμα, είτε να σιωπούν ένοχα.
Βασικές αιτίες της βαριάς ήττας της πόλης μας υπήρξαν η έλλειψη ομόνοιας και η μη συστράτευση στον κοινό στόχο όλων των τοπικών πολιτικών δυνάμεων, που είχαν την δύναμη να επηρεάσουν την κεντρική διοίκηση. 
Το συγκεκριμένο έργο ποτέ δεν αγκαλιάστηκε και η υλοποίησή του δεν προωθήθηκε προς τις αρμόδιες υπηρεσίες πέρα από λίγους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. 
Εκφράζουμε την ελπίδα, ότι η ήττα αυτή θα αποτελέσει μάθημα για όλους μας και θα αφυπνίσει τους πάντες ως προς το μέλλον της περιοχής μας.
Με διχόνοια, μικροπολιτικές επιδιώξεις, ψηφοθηρικές μικροπρέπειες και πολιτικούς εγωισμούς, ποτέ τα Γιαννιτσά και η γύρω περιοχή, δεν θα κατορθώσουν να αποκτήσουν όσα τους αξίζουν και να διαδραματίσουν τον ρόλο τους ως η μεγαλύτερη πόλη του Νομού μας.
Το έργο «Ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών Ν. Πέλλας» είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον και την ευημερία της πόλης και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται, πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν και να αντικρύσουν την πραγματικότητα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε το συγκεκριμένο έργο να μην εγκαταλειφθεί οριστικά από την κεντρική διοίκηση, διότι τότε οι αρνητικές συνέπειες για την περιοχή θα είναι ανυπολόγιστες και θα φτάσουν σε βαθμό, που πολλοί δεν αντιλαμβάνονται. 
Εμείς από την πλευρά μας δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα για την υλοποίηση του έργου και θα συνεχίσουμε άοκνα τις προσπάθειες μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι πλέον όλοι αφυπνίστηκαν και ενωμένοι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας. 

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Α. Τανάσκος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κύριε Τανάσκου με δηλώσεις δεν γίνονται έργα..Η πρόεδρος της Έδεσσας πήγε στην Αθήνα ,εσείς γιατί;Ο κύριος Σταμκος λέει κάνατε σύσκεψη ,γιατί την αποκρυψατε; Μπορούμε να μάθουμε από αυτή την μυστική σύναξη τι είπατε; σε τι ενέργειες καταληξατε,και εν πάσει περιπτώσει ποιοί συμμετείχαν στο μυστικοσυμβούλιο; Κρατήσατε πρακτικά; Γιατί δεν καλασετε τον Αρχηγό της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Καστεριδη,όποιος αντιπροσωπεύει το 49% της πολεως Γιατί δεν καλέσατε τους φορείς της πόλεως σε ανοιχτή σύσκεψη την οποία έπρεπε να προαναγγείλει και προτιμήσατε το εν κρυπτώ και παραβυστω ,(απόκρυφα και μυστικά) ,εκθέτοντας τον σύλλογο,όποιος πάντοτε λειτουργούσε με διαφανείς διαδικασίες.Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω την εκ των υστέρων δήλωση.
    Η ήττα έχει όνομα και αυτή χρεώνεται σε σας Κυριε, ΤΑΝΑΣΚΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε παιδιά! έτσι! θα κατηγορήσουμε τώρα και τον μόνο που με αποδείξεις έτρεξε και φώναξε και πίεσε όσο κανένας για το μέγαρο. Για αυτό δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά ως πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού ,10,09, έτρεξε,πού φώναξε πού πίεσε ,στο γραφείο κεκλεισμένων των θυρών,με μυστικοσυναντησεις;.
    Η πρόεδρος της Έδεσσας πήγε 3 φορές στην Αθήνα.Ο Πρόεδρος των Γιαννιτσών,αρκέστηκε να τα λέει απο την πολυθρόνα και στο αυτί.
    Η έλλειψη Ομόνοιας και η μη συστράτευση των τοπικών πολιτικών δυνάμεων για την Έδεσσα δεν υπήρχε; Ποιός φταίει για αυτό;
    Γιατί απέκλεισε τον Αρχηγό της μείζονος Αντιπολίτευσης από την συστράτευση; Για αυτό ,να μην ψάχνει ένοχους ,το όνομα και η διεύθυνση αναφέρεται Τανασκου Χρηστος , Ηττημενος,ένοχος και υπεύθυνος για την αρνητική εξέλιξη του δικαστικού μεγάρου Γιαννιτσών .
    Νικήτρια Γαισιδου Λεμονια ,πρόεδρος δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας,μεθοδική,αγωνιστική και αποτελεσματικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει μην κάνεις έτσι. Καταλάβαμε ποιος είσαι και ότι δεν τον πας. Ρίξε την λάσπη σου. Η πραγματικότητα όμως δεν αλλάζει όσο και να προσπαθείς... Κρίμα ξαναλέω άνθρωποι όπως εσύ να κρατάτε τα Γιαννιτσά καταδικασμενα. Ρίξε το δηλητήριο σου μήπως και φοβηθεί ο άνθρωπος και δεν ασχοληθεί με τίποτα αλλο ώστε να βασιλευεις εσύ και οι όμοιοι σου.

      Διαγραφή
  4. Χρήστο μην ακούς κανέναν συνέχισε έτσι δυνατά και καθαρά. Ενοχλείς και αυτό φαίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.