Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Οι Κτριακές Υποδομές Α.Ε. θα αναλάβουν την επισκευή της στέγης στο σχολείο των Προμάχων


Μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο 
Δημοτικό Σχολείο των Προμάχων σήμερα το μεσημέρι, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον Διευθύνοντας Σύμβουλό της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» προκειμένου να μεταφέρει το γεγονός και να ζητήσει την άμεση αντίδραση της Διοίκησης, ώστε τάχιστα να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο κ. Γιάνναρης κατανόησε την επείγουσα ανάγκη που έχει προκύψει και επιβεβαίωσε το Βουλευτή ότι άμεσα οι Κτιριακές Υποδομές θα αναλάβουν την επισκευή της στέγης του σχολείου, μετά και την άμεση αντίδραση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.


Και οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να χαθεί χρόνος καθώς αυτός θα λειτουργήσει εις βάρος της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας. Ο κ. Σταμενίτης μετά την επικοινωνία του με το Διευθύνοντα Σύμβουλο ενημέρωσε το Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπάτση ότι η επισκευή θα γίνει από την Κτ.Υπ. Α.Ε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Με ποιον τρόπο έγινε η ανάθεση στην συγκεκριμένη εταιρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ ΑΕ] είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές [νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.].

    Σκοπός μας είναι η παροχή πρωτοπόρων και καινοτόμων δημοσίων κτιρίων, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα με τους ευνοϊκότερους όρους για το δημόσιο συμφέρον.

    Η εταιρεία προήλθε από τη συγχώνευση των εταιρειών "Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων" [ΟΣΚ ΑΕ] και "Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων" [ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ]. Την 01.08.2015 η συγχώνευση ολοκληρώθηκε με την προσχώρηση και της «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ» στην ΚτΥπ ΑΕ.......το internet Δεν είναι μόνο για το fb ...ψαξε και λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εσενα τι σε νοιαζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε την δεπανομ και την θεμις και πες μας για το αθλητικό κέντρο της Έδεσσας που εβγαλε ς ανακοίνωση ότι δήθεν εγκρίθηκαν 400 χιλιαρικα και ο καρασμανης σε λέει ότι λες ψέματα δεν υπογράφει καμία απόφαση ,να σε διαψεύδει έτσι τόσο χοντρά πρώτη φορά το βλέπω..Εγω αν ήμουν στην θέση σου θα είχα εξαφανιστεί.Που τέτοια ευαισθησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.