Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ή θα πάω σπίτι μου ή υποψήφιος δήμαρχος"!



Ιδιαίτερα δημοφιλής δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πέλλας, με πλούσια προσφορά και δράση εδώ και πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνει... ηγετικό "παρών" για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Σε μεγάλη παρέα και δημόσια, "ωτακουστής"  αναγνώστης μας τον άκουσε να λέει με έμφαση το εξής: " Την άλλη φορά ή θα πάω σπίτι μου ή θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος"!!!
Λέτε να το εννοεί; Ή στέλνει απλώς μηνύματα;

"Ο Πελλαίος"
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεμ σας άρεσε η καρέκλα, ο μισθός, η δόξα! Μη σε χάσουμς! Άντε να δουμε ποιο φρούτο θα ταχτοποιήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατάλαβα βρε παιδιά Ποιος είναι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί το κουράζετε ρε παιδιά; Ο Πασσαλης είναι που εδώ και 10 χρόνια λέει ότι την άλλη φορά κατεβαίνει για δήμαρχος. Όταν όμως είναι μπροστά στον Στάμκου γίνεται γατάκι όπως όλοι τους. Υποτέλεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Ευλόγησον γιατί τον ξεχνάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εεε εντάξει δλδ για όλη την πετυχημένη καριέρα ο ευλογησον με τα τόσα έργα και τόση μεγάλη εξυπηρέτηση να τον δούμε υποψήφιο δήμαρχο έλεος δλδ από την σκύλα στην Χάρυβδη άιντε παντε σπίτια σας φτάνει αφήστε καινούριο άνθρωπο στο τιμόνι της διοικησης του δήμου φτάνει πια άιντε ο κόσμος σας βαρέθηκε χαμπάρι δεν το πήρατε? Την τελευταία εκλογικη αναμέτρηση ο κόσμος δεν είχε άλλη επιλογή Όχι ότι εσείς είστε η προτίμηση του άντε μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα αιντεεεεε αίσχος κύριε ευλογησον και όσοι είστε σε αυτήν την παράταξη ΣΠΙΤΙΑΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φτάνει η παράταξη σταμκος κουράζεστε φτάνει δεν σας θέλουμε τι να πούμε άλλο και αυτός ο κύριος που λέει η σπίτι του η την δημαρχία λέμε σπίτι του τζάμπα κόπο μ ην κάνει θες τους θέλουμε άλλο την παράταξη του απόλυτου τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους ξύπνησες. Δείτε ρε το Βασιλειαδη, έφυγε από δαυτον και έγινε βουλευτής, εσείς ακόμα από πίσω του τρέχετε; Δεκανίκια μια ζωή, λες και μόνο ο Γρηγόρης δικαιουτε να είναι δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή δεν ξερεις μαθε πρωτα ποιος τον εκανε πρωτη φορα δημοτικο συμβουλο ποιος τον εκανε αντιδημαρχο και μετα μιλα αν ηθελε ο Σταμκος τον εσβηνε την πρωτη μερα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.