Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρία κρούσματα κορωνοϊού στην Πέλλα (2 Δήμο Σκύδρας, 1 Δήμο Πέλλας) - Η συνολική γεωγραφική κατανομή



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 170 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Κυριακής (20/9). 

Τρία από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας (2 Δήμο Σκύδρας, 1 Δήμο Πέλλας), εκ των οποίων 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας 

Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:

- 12 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
- 3 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
- 89 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 12 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 3 κρούσματα αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
- 11 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ιωαννίνων
• 1 κρούσμα στην Π.Ε Καλύμνου
• 2 κρούσματα στη Π.Ε. Κορινθίας
• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας
• 22 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 21 συνδεονται με συρροή στο ΚΥΤ Σάμου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Τρικάλων

- 19 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Για τρία κρούσματα κλειστά τα σχολεία είστε για τον εισαγγελέα όλοι οι υπεύθυνοι που στερείται το δικαίωμα στην μόρφωση των παιδιών.
    Οι βουλευτές του νομού και οι δήμαρχοι έχουν όλη την ευθύνη. Να παραιτηθούν άμεσα φταίνε που έκλεισαν τα σχολεία την προηγούμενη και αυτή την εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λες να τελειώσει αυτό το παραμύθι άνοιγμα των σχολείων τώρα

      Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει χειρότερο κοινωνικό κακό απο τα κλειστά σχολεία. Ντροπή σας είστε κατώτεροι των περιστάσεων στο Νομό δεν μπορείτε να διαχειριστήτε το παραμικρό πρόβλημα. Κρίμα για την Πέλλα που έχει τόσο μικροπολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή να είναι κλειστά τα σχολεία ενώ τα κρούσματα και σήμερα είναι μόνο 3 !
    Και από αύριο λέτε αρχίζει τηλεκπαίδευση! Αλήθεια φωστήρες του υπουργείου έχουν όλα τα παιδια την δυνατότητα να κάνουν τηλεκπαίδευση ? Αλλά ποσώς σας ενδιαφέρει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσέξατε κάτι,
    όλα τα προηγούμενα σχόλια έγιναν την ίδια ημέρα 20/9/2020 και από 7:30'εως 7:47'.Δηλαδη πρωί-πρωί Κυριακής και μέσα σε 17 λεπτά.Υπολογιζω και τον χρόνο να τα γράψει,οπότε μέσα σε 10 λεπτά 4 άνθρωποι ξύπνησαν,μπήκαν στην ιστοσελίδα και σχολίασαν πίνοντας τον πρωινό καφέ τους.
    Λίγο ύποπτο......μάλλον είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος για άγνωστους λόγους σχολιάζει και συμφωνεί για τα ίδια πράγματα.
    Την άλλη φορά ας τηρήσει τα προσχήματα τουλάχιστον γιατί έγινε αντιληπτός.Ηταν τόσο φανερό άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε το μ.μ μετά από την ώρα αν ξέρεις τι σημαίνει!!!!! Μάλλον εκπευδευτικός θα είσαι που βαριέσαι να πας στην δουλειά σου και βολευτικες με την κατάσταση.

      Διαγραφή
    2. Πόσο βλαξ μπορεί να είσαι 8:36 που πήρες το πληκτρολόγιο και άρχισες να γράφεις π#π#ριες. Οι σχολιαστές προφανώς και δεν επινάν πρωινό καφέ, αλλά είχαν την αγωνία και την υπομονή να πληροφορηθούν για τα σχολεία και τα παιδιά τους. Τώρα εσύ ποιον προσπαθείς να υπερασπίσεις μόνο ο ίδιος το ξέρεις. Αν πάντως το παίζεις επαγγελματίας πολιτικος συνήγορος καλά θα κάνεις να αλλάξεις επάγγελμα. Για φτύσιμο είστε όλο το συνάφι σας και η ανεπάρκεια στην διοίκηση που 'η ασκείς 'η υπερασπιζεσαι δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Πάρε ένα φύλλο συκής γιατί θα σου χρειαστεί. Σε όλους τους άλλους φίλους υπομονή, κουράγιο και να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα και μάσκα παντού. Καληνύχτα σε ολους...

      Διαγραφή
  5. Είτε ηταν ενας,είτε πολλοι αυτοι που τα εστειλαν εχουν δικιο!Αφού ειναι τοσο λιγα τα κρούσματα γιατι να ειναι κλειστα τα σχολεία;Τα παιδιά πηγαινουν φροντιστήρια,κανουν ξενες γλωσσες,αθλητισμο και δεν ανοιγουν τα σχολεία.Ειναι γελοιο ολο αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το τύπο 7.44 τον πληροφορώ ότι τα ενεργά κρούσματα στο νόμο είναι περίπου 300. Ξεστραβωσου και καθάρισε το μυαλό σου. ΜΛΜ, αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ρώτα να μαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κανείς να μην εχει ένα κρούσμα στην οικογένεια ή να έχει ακούσει ένα στον ευρύτερο περίγυρο του, στους γνωστούς, στους γείτονες, στους φίλους, στους συγγενείς μα πουθενά;
      Πολύ ινγογνιτο κατάσταση μιλάμε.

      Διαγραφή
  7. Μαθαίνουμε και καινούριους όρους 'ενεργά κρούσματα'. Για πες μας φίλε- φίλη εσύ που κρατάς λογαριασμό τα ενεργά κρούσματα στην Αττική πόσα είναι; Επίσης τα ενεργά κρούσματα σε όλοι τη Χώρα που δεν έχουν συμπτώματα δεν το γνωρίζουν και κυκλοφορούν ελεύθερα;
    Άστο! Θα χάσεις το λογαριασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μας εξηγήσει κάποιος επιτέλους ΓΙΑΤΙ έκλεισαν ΜΟΝΟ τα σχολεία!!!Όμως να είναι πρόσωπο αξιόπιστο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. !Όμως να είναι πρόσωπο αξιόπιστο!!!
      Στην Πέλλα ή και στην Ελλάδα;
      Είδος δυσεύρετο, είδος προς εξαφάνιση.
      Κοινώς δεν υφίσταται.
      Ατελείωτο μπάχαλο, μπ@@@λο χωρίς καν κανόνες λειτουργίας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.