Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέτσας για κορονoϊό: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέου lockdown ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού στην Αττική, εκφράζοντας την ανησυχία του για την έξαρση των κρουσμάτων.
«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Το πρόβλημα είναι δυναμικό, εξελίσσεται» τόνισε μιλώντας στον Σκάι, ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο νέο lockdown είπε: «Δεν αποκλείουμε τίποτα, όλα είναι στο τραπέζι. Δεν υπάρχει δίλημμα «οικονομία ή υγεία». Εχουμε πει ότι δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής».
Συνέχισε πάντως λέγοντας ότι «τώρα δεν είμαστε εκεί, αλλά στο τραπέζι πρέπει να έχουμε όλες τις επιλογές. Το πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο θα καθορίσει τις αποφάσεις».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Με απλά λόγια: Καθίστε καλά γιατί θα σας μαντρώσουμε.
    Το τέλος των αμνών όμως είναι γνωστό έτσι και αλλιώς. Λεπίδι.

    Ξέχασα, έχουν και κάτι άλλες δουλειές να τελειώσουν, συμφωνίες με Τουρκία, άδειασμα νησιών από λαθρό το είπε και ο Μηταράκης, κ.λ.π κ.λ.π οπότε........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βΡΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! βρε μαριονέτες του Ναρκοέμπορα! και να θέλουμε δεν μπορουμε να σας πιστέψουμε! εάν είσαστε σοβαροί έπρεπε καταρχας να τηρητε με αυστηρούς ελέγχους την τηρηση των μετρων-κανόνων υγιεινής, στα καταστήματα , παράλληλα με την χρήση μάσκας, αποστάσεις! 'Εξω μάσκες, στις καφετέριες αγκαλία όλοι μαζί δίχως μάσκα! μειώστε τον αριθμό των μαθητων στα σχολεία, έπρεπε ήδη να ειχατε βρει αίθουσες έξτρα .Προσλάβετε γιατρούς-νοσοκόμους, επίταξη ιδιωτικών κλινικών, όπως θα επιβάλλονταν σε περίπτωση πολεμου!Την άνοιοξη με ελάχιστα κρουσματα κλείσατε τα πάντα ,γ@μ@σατε την οικονομία, ενώ τώρα χωρις χρήματα θελετε να αντιμετωπίσετε το δεύτερο κυμα επιδημίας! ΓΕΛΟΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λίγα είπες για τους πολιτικούς απατεώνες που ζουν γελάνε και γλεντάνε εις βάρος μας.

      Διαγραφή
  3. Κάντε καμία μαλακια και θα πεθάνει ο κόσμος από την πείνα.ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NA EIΣAI BEBAIOΣ OTI TO ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
      ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΠ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ.
      ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

      Διαγραφή
  4. Καταρχάς συγχαρητήρια στους φίλους για τα σχόλια τους που δείχνουν ότι σιγά σιγά ο απλός κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται. Για μένα βέβαια πρώτιστη σημασία έχει η κατάργηση του άθλιου μέτρου της μουτσουνας/ φιμωτρου ( " μάσκας) υπέρ της χρήσης της οποίας τάσσεται ακόμα η πλειοψηφία του κόσμου λόγω του φόβου κα ο χωρίς καμία συζήτηση σεβασμός της Ορθόδοξης θρησκευτικής ελευθερίας. Ωστόσο το αποτρόπαιο παραλήρημα αυτού του απίθανου ουρανοκατεβατου ανθρωπάκου με οδηγεί να απευθύνω κάλεσμα στους τίμιους και συνετούς βουλευτές της παράταξης ( εάν εξακολουθούν να υπάρχουν τέτοιοι και όσοι κι αν είναι σε αριθμό) μιας παράταξης για την οποία εμείς αγωνίστηκαμε σαράντα τόσα χρόνια επειδή πιστεύαμε ότι είναι η παράταξη της ελευθερίας και του μέτρου , να ορθωσουν το ανάστημα τους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και να σταματήσουν την τραγωδία που βιώνει ο Ελληνικός λαός. Τέλος κάνω έκκληση στην ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προειδοποιήσει τους πάντες ότι ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ... Εάν δεν γίνουν αυτά ΤΩΡΑ φοβάμαι ότι η δημοκρατία και η ελευθερία στην Ελλάδα λαμβάνουν τέλος... ( και πάλι συγγνώμη που δεν βάζω το όνομα μου αλλά δυστυχώς δε με παίρνει)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ-ΜΑΣΚΑ ;Ο ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΠΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΩΝ [ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΗΤΑΝ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!], ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΛΗΓΜΕΝΟ ΘΥΜΙΑΜΑ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
  5. Θέλουν να στρέψουν τα βλέμματα αλλου, γι'αυτό γίνονται όλα αυτά ξυπνναααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.