Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ραγδαίες εξελίξεις στο Δήμο Έδεσσας! Διαγραφή του Αντώνη Ξυλουργίδη από την παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση"



Την διαγραφή του Αντώνη Ξυλουργίδη από την παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" αποφάσισε ο Συνδυασμός, σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "ο κ. Ξυλουργίδης κατόπιν απόφασης του Συνδυασμού παύει να αποτελεί μέλος του και παραδίδεται στην κρίση των συνδημοτών μας". 
Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Τσεπκεντζής ουσιαστικά είχε προαναγγείλει την διαγραφή αυτή στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας την περασμένη Δευτέρα, όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον πρώην συνεργάτη του για ανάρτηση που είχε κάνει στο διαδίκτυο τον περασμένο Αύγουστο και έκανε λόγο για «διαπαραταξιακές συμμαχίες συμφέροντος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης του Δήμου Έδεσσας "Κοινωνία σε Κίνηση", έχει ως εξής:
"Οι άνθρωποι που δημιουργήσαμε και στηρίξαμε την Κοινωνία σε Κίνηση, με πρώτον τον επικεφαλής Γιάννη Τσεπκεντζή, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από την πλήρη διαφάνεια, την δημόσια λογοδοσία και την ευθύτητα των λόγων και έργων μας. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους της γενικότερης
πολιτικής φιλοσοφίας και της ηθικής της παράταξής μας.
Για τον λόγο αυτό, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2020, ο επικεφαλής της παράταξης μας Γιάννης Τσεπκεντζής ζήτησε ευθέως από τον κ. Ξυλουργίδη, Δημοτικό Σύμβουλο εκλεγμένο υπό της σημαίας της παράταξής μας, να λάβει μία ξεκάθαρη δημόσια θέση στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε και προκλήθηκε αποκλειστικά από ανάρτηση του ίδιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στην συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται λόγος για «διαπαραταξιακές συμμαχίες συμφέροντος» καθώς και για «λαμογιά που δεν έχει χρώμα και παράταξη». Είναι προφανές ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί σε καμιά περίπτωση δεν είναι δυνατόν να αφορούν την Κοινωνία σε Κίνηση ενώ και η παραμικρή υπόνοια εμπλοκής του συνδυασμού μας, και μάλιστα από μέλος το οποίο εξελέγη υπό την στήριξή του, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από κανέναν μας.
Όπως μπορούν να δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι στο σχετικό βίντεο με την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο ο ίδιος με την ανάρτησή του επέλεξε ως τον χώρο περαιτέρω αποκαλύψεων, ο κος Ξυλουργίδης αρνήθηκε να στηρίξει δημόσια την ηθική και πολιτική ακεραιότητα της Κοινωνίας σε Κίνηση, επιλέγοντας για μία ακόμη φορά να αφήσει αιωρούμενες τυχόν υποψίες που το δικό του δημοσίευμα διέσπειρε.
Επέλεξε μάλιστα να χαρακτηρίσει την ανάγκη παροχής εξηγήσεων στον κόσμο της πόλης μας, ως «απολιτίκ αντιπαραθέσεις» την ώρα που το πιο ηχηρό πολιτικό αίτημα της κοινωνίας μας είναι η πλήρης διαφάνεια παντού και το ξερίζωμα υπόγειων συναλλαγών σε όλους τους βαθμούς της διοίκησης.
Χωρίς στοιχεία, χωρίς επιχειρήματα, χωρίς καθαρές κουβέντες, επέλεξε τα μισόλογα αρνούμενος να δώσει μία απλή και ξεκάθαρη απάντηση ως οφείλει, όντας Δημόσιο πρόσωπο, και να προστατέψει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό από κάθε «καλοθελητή» που επιθυμεί να μας σπιλώσει.
Μετά από όλα αυτά ο κ. Ξυλουργίδης κατόπιν απόφασης του Συνδυασμού μας παύει να αποτελεί μέλος μας, και παραδίδεται στην κρίση των συνδημοτών μας."                                       
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

31 comments:

  1. Μπράβο Γιάννη, ήταν λάθος που τον ενταξες στο ψηφοδέλτιο σου, τουλάχιστον το καταλάβες νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντιπολίτευση για γέλια ο άλλος είναι απο το 2011 και τον βλέπω άλλα +10 χρόνια χαλαρά μέχρι να βαρεθεί και να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονη,οι βόμβες θα σκάσουν, υπομονή. Υγεία να έχεις αγαπητέ μου.

      Διαγραφή
    2. Ναι; αλλά οι βόμβες σκάζουν στη συγκεκριμένη παράταξη, έρχονται κι αλλες!!!

      Διαγραφή
  3. Πόσοι ακόμα θα προδοσουν..ματαιοδοξια κ προσωπικά συμφέροντα αυτοί είμαστε κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσοι ακόμα θα προδοσουν έχει κ άλλους σαν τον παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα τον εκανε για την ειδε κ καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα ξύπνησες Γιάννη??Όταν έβαζες στον συνδιασμό τον νομικό-συγγραφέα-πανελίστα στις εκπομπές της Ζήνα δεν σκεφτόσουν ότι το καλάμι που εύκολα καβαλιέται δύσκολα ξεκαβαλιέται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τώρα ζηλεύεις που δεν βγήκες στην Ζήνα, η επειδή δεν είσαι νομικός και συγγραφέας

      Διαγραφή
    2. Ξέχασες το πρωθυπουργός! Με δικό του γραφείο τύπου αφού τα αδέλφια ξεκίνησαν τη μάταιη υποστήριξη του πριν καλά καλά τελειώσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

      Διαγραφή
  8. Γιάννη μεγάλο λάθος κατά την άποψη μου, ο Ξυλουργίδης έκαμνε αντιπολίτευση και ανέβαζε ποιοτικά τον συνδυασμό. Έκανες μεγάλη χάρη και στον αιωνόβιο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και σε έναν ανύπαρκτο δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ενωτική δράση άνοιξε την αγκαλιά της .... ο αρραβώνας του καλοκαιριού θα γίνει γάμος. Όχι ακόμα όμως θα περιμένουν τη βοήθεια σου Γιάννη για το ποτάμι και μετά θα φανερωθούν. ΑΝ ΦΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.... ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ...

      Διαγραφή
    2. Φιλε 10:51 αν ήτανε χρήσιμος θα τον κρατούσαν και θα έκαναν τις πάπιες. Αλλά ακόμα και στο μεγάλο θέμα της Εστίας πήγε για μαλλί ο δόλιος και βγήκε κουρεμένος. Θέλει δουλειά και όχι σταριλικια. Όσο για το θέμα τον σωλήνων ζήτησαν συγχώρεση την περασμένη Κυριακή όλοι η αμαρτωλοί.

      Διαγραφή
    3. 11.58 ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ... ΔΕ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. ΑΠΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΦΛΟΓΕΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙ . ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΦΟΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ . ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΕΝΑΝ ΒΛΑΧΟ ΘΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ... ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .

      Διαγραφή
    4. Γιατί δε γινεσαι πιο συγκεκριμένος ,αφού ανώνυμα γράφουμε ολοι?ποια είναι η καβαντζα?

      Διαγραφή
    5. Εκεί που βρίσκουν αποκούμπι όλοι οι « επαναστάτες» Μάλλον εννοεί ο ποιητής. Ποια παράταξη του δήμου έχει δημιουργηθεί από αυτούς κου έφυγαν κατά καιρούς από βλάχο και σωντρα;

      Διαγραφή
    6. 10.51 είσαι ο λόγος που ευδοκιμούν συνδυασμοί παρεουλες και συνδυασμοί βουλευτών. Παρατήρησες ότι στον "ανεξάρτητο" συνδυασμό Κοινωνία σε κίνηση αυτοί που έχουν πάρει την πόρτα εξόδου είναι άτομα με διαφορετικό Κομματικό προφίλ; μπορείς να καταλάβεις γιατί συνέβη αυτό; μήπως επειδή κουμάντο έκανε άλλος; ή για την ακρίβεια άλλη; η Ενωτική Δράση δεν έχει και δεν θέλει κανέναν πάνω από το κεφάλι της. Αν κάτι την ξεχωρίζει από τις άλλες παρατάξεις είναι ότι δεν έχει υποχρέωση σε κανέναν. Πάντως επειδή φαίνεσαι άνθρωπος που ασχολείται και σου αρέσει το παρασκήνιο, να ξες ότι οι αποχωρήσεις δεν σταματούν σε αυτούς τους δύο.... Υπομονή!

      Διαγραφή
    7. Η ενωτική δράση ξεχωρίζει από μόνη της ... υποσχέθηκε στον κόσμο υδροηλεκτρική ενέργεια... δεν είπε όμως στο κοσμάκη ότι μέχρι το 2029 δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο . Υπάρχουν και μόνοι του κράτους δυστυχώς γι αυτούς. Η άδεια χρήσης νερού της ΔΕΗ λήγει το 2029. Εκτός αν ευελπιστούν να είναι διοίκηση του δήμου για τις επόμενες τρεις τετραετίες. Γελάνε και οι πέτρες από το ποτάμι,..

      Διαγραφή
    8. 12.17 αυτός που έφυγε είναι ένας κρυφοδεξιος πασοκος που ούτε οι μεν ούτε οι δε θέλουν πάρε δώσε μαζί του. Μην φορτώνουμε την ματαιοδοξία κανενός στα κομματικά. Όσο για το που θα πάει...μόνος του θα είναι παρέα με δύο του συνονοματου του. Που κάθε άλλο ανεξάρτητος είναι. Την αγκαλιά με τον Κούλη πριν τις εκλογές δεν την ξεχνάμε!

      Διαγραφή
  9. Αυτά βλέπουν οι νέοι και καταξιωμένοι και δεν συμμετέχουν στα κοινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα στεριωσει πουθενα αυτο το παιδι; 15 χρονια διαζυγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πότε θα δούμε το επεισόδιο της σειράς στην Ζήνα? Αν και προτιμώ Αννιτα...παρατράγουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον βλέπω τώρα ξανά τον Νομικο Συγγραφέα πολιτικό πανελιστα να θυμάται το χωριό του (Νέα Ζωή) και να βγάζει βαρυγδουπες ανακοινώσεις για το ΧΥΤΑ τα μεγάλα συμφέροντα και το κακό που συμβαίνει στους συγχωριανούς του που τους είχε ξεχάσει όλο αυτό το καιρό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα..αυτά γίνονται μες τον συνδυασμό σας κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχει απόλυτο δίκιο ο Ξυλουργίδης τελικά με όλα αυτά τα σχόλια (χολή) μόνο έναν στηρίζετε, τον Βλάχο. Τον αφήνετε να αλωνίζει χωρίς αντιπολίτευση. Γιατί μάγκες τι συμβαίνει στον Δήμο Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι αιχμές άφησε μπορούσε να το συζητήσει μπροστά σε όλους αλλά που..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο μονος αξιολογος και τον εστειλε αδιαβαστο .....πολυ λιγοι ειστε να το ξερετε ...εννοω εσας που γραφετε ,απο παραταξη ...αξιολυπητοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφήνει αιχμές από τον Αύγουστο κ τον Οκτώβριο το συζητάτε εκείνη την στιγμή κ πολύ έκατσε στο συνδιασμό κάποιοι πατάνε επί πτωμάτων όλα εδώ πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.