Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Ολυμπιακού Γαλατάδων



Το Διοικητικο Συμβούλιο  του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους κατόχους διαρκείας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης. 
Τους χορηγούς επαγγελματίες, τον Α.Σ Συνεταιρισμό Γαλατάδων, τον Α.Σ  ΆΡΤΕΜΙΣ για την οικονομική βοήθεια που συνεισφέρουν και τέλος το Τοπικό Συμβούλιο των Γαλατάδων ,τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Καστερίδη Στάθη (επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης), Βασιλειάδη Απόστολο, Κική Παπαδοπούλου και τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμόπουλο Νικόλαο για την αμέριστη συμπαράσταση που μας προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Πρόεδρος της ομάδας ντρέπεται να βάλει το όνομα του κάτω από το ευχαριστήριο; Εκεί στον Ολυμπιακό σου ταιριάζει πιο πολύ γιατί δημοτικός σύμβουλος θα ξαναεκλεγεις όταν η Σελήνη θα συγκρουστεί με την Γη και ο Ήλιος θα πάψει να φέγγει. Την άλλη φορά βάλε υποψηφιοτητα στον σύλλογο οικολόγων εναλλακτικών μήπως και βγεις για να σου φύγει η πίκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.