Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μάσκα σε εσωτερικούς χώρους και εξωτερικούς εφόσον υπάρχει συγχρωτισμός σε Πέλλα, Κιλκίς, Ημαθία, Πιερία και Χαλκιδική



Σύμφωνα με το χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 που παρουσιάστηκε στην τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και τίθεται σε εφαρμογή από την προσεχή Δευτέρα, οι πολίτες και επισκέπτες των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Κιλκίς και Ημαθίας υποχρεούνται να φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους και εξωτερικούς εφόσον υπάρχει συγχρωτισμός.

Υπενθυμίζεται πως οι Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας και Χαλκιδικής εντάσσονται στο επίπεδο 2, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο επίπεδο 3.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:



  1. "Οι πολίτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα εφόσον υπάρχει συγχρωτισμός..." Δηλαδή , πανω από δύο άτομα θεωρείται συγχρωτισμός, άρα παντού ακόμα και στα καταστήματα εστίασης! Αιωρήται κάτι αόριστο που εναπόκειται στην κρίση και την υπευθυνότητα του πολίτη,αλλά και την κρίση του αστυνομικού που επιτηρεί ή επιβαλλει την τάξη! Δηλαδή τίποτε το ουσιαστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χώρους λατρείας ισχύει 1 άτομο ανά 15 τ.μ. και έως 50 άτομα, καθήμενοι με μάσκα.
    Αναμένουμε την εφαρμογή του νόμου. Εκτός αν εξαιρείται η εκκλησία και οι αριστερές συγκεντρώσεις από την επιβολή προστίμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το επίπεδο σου φτάνει απο τον alpha μεχρι το Σκαι, τζαμπα το έχεις το ίντερνετ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.