Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: 2.311 νέα κρούσματα - 108 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο



Η ημερήσια ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το νέο κορωνοϊό (COVID-19), με δεδομένα έως 21 Νοεμβρίου: 
 Σήμερα ανακοινώνουμε 2311 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 90121, εκ των οποίων το 53.4% άνδρες.

4787 (5.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 22901 (25.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

522 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 149 (28.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 82.4%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 460 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 108 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1527 θανάτους συνολικά στη χώρα. 608 (39.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Χθες 519 διασωληνωμενοι , σήμερα 522 δηλ ΜΕΘ ΤΕΛΟΣ, πέθαναν 108 σε απλές κλίνες . Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.θα φέρουν φάρμακο από την Αμερική για τον Ιερώνυμο , καλά κάνουν. Μόνο για αυτόν ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανονικά τον βλάκα δεν τον απαντάς, ψάξε να δεις πόσοι μπαίνουν και πόσοι βγαίνουν από τις μεθ κάθε μέρα δεν μένουν εκεί για πάντα... άλλα είπαμε άσε το βλάκα στην βλακεία του.

      Διαγραφή
  2. Πόσο τρόμο ακόμα μάθετε να διαβάζετε η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Δηλαδή στους 100 οι 97 είχαν καρκίνο και άλλα θέματα και εμείς τους βάζουμε όλους kovid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εναν καρκινοπαθει τον πατησει αυτοκινητο κσι πεθανει θα πουμε πεθανε σπο το τροχαιο κσι οχι απο καρκινο..

    Με τον κορονοιο γιατι δεν δεχεστε τους θανατους ? Και ας ειχαν υποκειμενα νοσηματα!! Αποτον covit πεθαινει ο κοδμος ...διαφορετικα θα ζουσε ακομη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι 100 καρκινοπαθείς σε ένα αεροπλάνο και αυτο πέσει από τι πέθαναν από καρκίνο η από πτώση; βλάκα θέλεις να είσαι καρκινοπαθείς και να σε ξεγραφουν ηλίθιε ψεκασμενε

      Διαγραφή
  4. Πολύ λογικό μου φαίνεται να έχει η χώρα μας 💯 και πλέον θανάτους. Και ακόμη δεν είδαμε το έργο της ραγδαιας ανοδου ολοκληρο, γιατι είμαστε στο διαλειμα για πατατάκια και ποπ-κορν. Για τους διασωληνωμενους όντως σταθεροποιήθηκαν γιατί τα κρεβάτια στις ΜΕΘ this is the end. Όσο για τους παραπάνω φίλους ας σοβαρευτουν επί τέλους γιατί θα κλαίνε όπως όλοι όσοι έχασαν συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Μεγάλη η ευθύνη για την διαχείριση ασθενών με covid από τα Νοσοκομεία του νομου μας όπου σήμερα είναι η μεγαλύτερη πηγή διασποράς στην κοινότητα. Για τους Δήμους και την Περιφέρεια δεν σχολιάζω γιατί τους αθλιους, ανίκανους και επικίνδυνους πρέπει να τους αγνοουμε πλεον. Μπράβο στους εθελοντες νοσηλευτές/τριες που αγνόησαν τον κίνδυνο και ήρθαν στην Θεσ/νίκη να βάλουν πλάτη. Για τον Πρωθυπουργό η συμβουλή μου είναι να μην πιάνει την μάσκα του ενώ μιλάει δέκα φορές στο λεπτό και για τον Υπουργό Υγειας την συμπάθεια μου για την μειωμενη αντίληψη που διαθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.