Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλεια συνταγή για το απογευματινό σας γεύμα! (βίντεο)



Μια απλή συνταγή με υλικά που έχουμε στο σπίτι μας μπορούμε να κάνουμε μια τέλεια συνταγή για το απογευματινό μας γεύμα!!!

Υλικά
1 κιλό πατάτες(καθαρισμένες)
3 φέτες μπέικον
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδου
1 κτγ αλάτι
ελαιόλαδο
1/4 κτγ πιπέρι
1/4 κτγ ρίγανη
2 κτγ γλυκιά πάπρικα
1 κτγ αλάτι
3 μέτρια αυγά
200 γρ γιαούρτι
μίξη 3 τυριών
25χ30 εκ.

Εκτέλεση

Ξεκινάμε την συνταγή καθαρίζοντας τις πατάτες και κόβοντας τις σε μικρά κομμάτια . Κόβουμε το κρεμμύδι , το μπέικον και την σκελίδα σκόρδου. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι το μπέικον την σκελίδα σκόρδου και τις πατάτες που είχαμε βράσει. Τα μαγειρεύουμε για λίγο και τα ρίχνουμε σε ένα ταψάκι 25χ30 εκ. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι γλυκιά πάπρικα και ρίγανη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Σε ένα μπολ σπάμε 3 μέτρια αυγά και μαζί με το γιαούρτι και το αλάτι τα ανακατεύουμε καλά. Περιλούζουμε τις πατάτες με το μείγμα που φτιάξαμε και ρίχνουμε από πάνω μια μίξη 3 τυριών. Προθερμαίνουμε τον φούρνο και το ψήνουμε στον αέρα για 25-30 λεπτά στους 180 C. Mόλις ψηθεί το γεύμα μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!Ενα υπέροχο γεύμα για όλες τις ώρες με απλά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας!! Καλή σας επιτυχία
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.