Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΝ Πέλλας: Ουδέποτε υπήρξε διαλογή ασθενών προς διασωλήνωση


 
Διασπορά ψευδών ειδήσεων χαρακτηρίζει το ΓΝ Πέλλας σχετικές δηλώσεις περί "διαλογής" περιστατικών Covid-19 στο ΓΝ ΠΕΛΛΑΣ (ΝΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΝΜ ΕΔΕΣΣΑΣ). Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Το ΓΝ Πέλλας αντιμετωπίζοντας το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο της ΠΕ Πέλλας εγκαίρως και υπό την καθοδήγηση και στήριξη της Διοίκησης της 3ης ΥΠΕ και του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας εφοδιάστηκε με ταχύτατες διαδικασίες 7 αναπνευστήρες, 7 monitors και 5 κλίνες τύπου ΜΕΘ με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να έχει αναπτύξει συνολικά 14 κλίνες MEΘ Covid-19 στο ΓΝ Πέλλας.

Ως συνέχεια της απόφασης του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια στις 05.11.2020 η τροφοδότηση του ΓΝ Πέλλας για περαιτέρω διάθεση κλινών ΜΕΘ Covid-19 για την αντιμετώπιση του ιού, υπήρξε ουσιαστική και αναμφισβήτητη.

Επιπλέον, το ΓΝ Πέλλας προέβη στην ανάπτυξη περαιτέρω 9 κλινών υψηλής αναπνευστικής υποστήριξης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Για την νοσηλεία των διασωληνωμένων COVID -19 ασθενών απασχολούνται συνολικά 9 Ειδικοί Εντατικολόγοι Ιατροί, 10 Ειδικοί Αναισθησιολόγοι Ιατροί και 33 Νοσηλευτές με εξειδικευμένη εμπειρία ΜΕΘ νοσηλείας.

Η περαιτέρω στήριξη στην διαχείριση διασωληνωμένων ασθενών COVID-19 ενισχύεται από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας και σε άμεση συνεργασία των Ιατρικών Υπηρεσιών των Νοσοκομείων της ευρύτερης περιοχής για την διακομιδή και υποδοχή των περιστατικών.

Ουδέποτε και σε καμία περίπτωση το Ιατρικό προσωπικό δεν προέβη σε "διαλογή" περιστατικών προς διασωλήνωση. Σχετικές αναφορές προσβάλλουν βάναυσα το ΓΝ Πέλλας και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, που έχει επιδοθεί σε έναν τιτάνιο αγώνα για να προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα σε ΟΛΟΥΣ τους ασθενείς μας και είναι υπερήφανο που έχει καταφέρει, κάτω από ιδιαίτερα πιεστικές συνθήκες, να μην αφήσει κανέναν συμπολίτη μας αβοήθητο.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, ειδικά όταν έχει μικροπολιτικά και μικροκομματικά κίνητρα που αγνοούν την προσπάθεια που καταλαμβάνει το προσωπικό του ΓΝ Πέλλας, είναι απλά μια αποτυχημένη προσπάθεια τρομοκράτησης του πληθυσμού, την ώρα που όλος ο Νομός ενωμένος δίνει τη μάχη στο πλευρό του Νοσοκομείου μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. θα πρότεινα κάτι που υιοθέτησε πρόσφατα η Ελβετική Υπηρεσία Υγείας! το οποίο είναι και σωστό ! Οι αρνητές της Μάσκας ,οι συνωμοσιολόγοι και αμφισβητίες του covid 19 και λοιποι επικίνδυνοι μ@λ@κες, εξαιτίας των΄οποίων σε μεγάλο βαθμό μεταδίδεται ο ιος > ΝΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ,,ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΕ ΜΕΘ Κ.Λ.Π.! Όταν ένας άνθερωπος δεν υπολογίζει, δεν λυπάται τον συνάνθρωπο του μηπως τυχον του μεταδώσει τον ιο ,δεν είναι απλά ηλίθιος αλλα είναι ΚΑΚΟΣ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΆΕΙ Η ΚΑΜΠΆΝΑ ΤΖΑΚΡΕΝΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΚΑΙ ΕΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕΣ. ΠΗΡΕΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΆΦΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΆΣΕΙΣ ΟΛΗ ΘΑ ΦΡΙΚΆΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΟΙΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΏΝ ΤΗΣ .ΕΛΕΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ψαχνετε αφορμέςούτε με την Τζακραινα,ουτε με την Δούρου! Είχαν 8 μήνες καιρο να πάρουν μέτρα οι "αριστοι" -άχρηστοι ! Έπρεπε να πάρουν ασφαλέστερα,αυστηρότερα μέτρα με τον τουρισμό, τους μετακλητούς εργάτες γης από Αλβανία, τα κονσερβοποιία! Ούτε προσλήψεις γιατρών,νοσηλευτών έκαναν ,ούτε για ΜΕΘ προνοησαν έγκαιρα !το μόνο τους μέλημα ήταν να σκεπάσουν τα σκάνδαλαν να ξελασπώσουν τους νταβατζήδες της κυβέρνησης! Και να χάσουν τις επόμενες εκλλογες πλέον δεν δειχνουν να τους νοιάζει!

      Διαγραφή
    2. Ψιτ φίλε ,μεταξύ μας ,είσαι πιο αργός και από την καθυστέρηση.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΝΤΟΡΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Α ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ. ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.
      ΣΗΜ. ΚΑΜΙΑ ΑΙΧΜΗ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΩΝ.

      Διαγραφή
  3. Που κολλάει η Δούρου, η Τζακρενα ναι, αυτή έσερνε τους χορούς στους γάμους και στα βαφτίσια. Έδινε το μήνυμα της ξενασιάς και ότι βαίνουν καλά.Τότε γιατί δεν κτυπούσε τοον κώδωνα του κινδύνου και δεν μιλούσε και τώρα έχει αφηνιάσει. Ας τελειώσει το κακό και θα τις πω για επιλογή ασθενών. Τώρα σεβασμό στους νεκρούς μας και στους υγειονομικός που είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου.
    Τζακρενα τώρα Μόλτσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν!
    140 προσλήψεις ιατροί, νοσηλευτές, παραιατρικο και βοηθητικό προσωπικό στο διάστημα της πανδημίας, επι πλέον 14 κλίνες ΜΕΘ, αναπνευστήρες ,μόνιτορ...9 κλίνες υψηλής, αναπνευστικής υποστήριξης,19 ενταντικολόγοι, αναισθισολογοι, 33 νοσηλευτές εξειδικευμένοι στις ΜΕΘ ... Τι άλλο χρειάζονταν και δεν έγινε;"
    Μήπως ξεφαντώσαμε στα γλέντια; στο δε βαριέσαι, ; μια ζωή την έχουμε!
    Δεν μας πιάνει τίποτε εμάς;
    Και τώρα πληρώνουμε το τίμημά της απρονοησίας και της βλακείας.
    Τώρα ξαφνικά γίναμε επικριτές , ξεχνώντας την ατομική ευθύνη που έχει ο καθένας μας.
    Αλήθεια αυτοί που καταγγέλλουν το καλοκαίρι πού ήταν; Γιατί δεν μιλούσανε και τωρα κραυγάζουν;
    Γιατί ολιγώρησαν; Ας σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως επιμηθείς, ενώ θα έπρεπε να δράσουν ως σύγχρονοι προμηθείς!
    Μετά το πανηγύρι ήρτανε οι πραματευταδες!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κανείς δεν είπε κάτι για την αυτοθυσία όλων όσων εργάζονται στα νοσοκομεία. Αυτό που λέμε είναι ότι δεν ήταν έτοιμα τα περιφερειακά νοσοκομεία για κάτι τέτοιο. Αφήστε τις μπούρδες.. διεκδικήστε χρήματα για εξοπλισμό αφήστε τις ανακοινώσεις οι διοικητικοί και δουλέψτε, εμείς μαζί σας είμαστε αλλά μην γίνεστε γραφείο τύπου του υπουργείου υγείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ιπποκράτης 9:41 λίγο πιο πάνω απο το σχόλιο σου κατι λέει για τα νοσοκομεία ,για υον εξοπλισμό ..για διάβασέ το καλά ,για να ενημερωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα είναι ψέματα. Ο πάπας και η Νέα Δημοκρατία δεν κάνουν ποτέ λάθη. Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά. Η Πέλλα δεν είναι πρώτη σε κρούσματα. Τα νοσοκομεία της Πέλλας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υπεράριθμοι προσωπικό νοσηλευτών και ιατρών. Όλα καλά κι πεθαίνουν και κάποιοι,τι να κάνουμε! Θνητοί είμαστε κι όλοι κάποια μέρα θα αποδημησουμε. Οι λαοί έχουν τους κυβερνώντες που τους αρμόζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ (ΤΥΠΟΥ) ΜΕΘ ΕΓΙΝΑΝ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΛΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΕΘ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΛΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΟΥ .ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ΔΥΟ (2) ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (05/11/20) ΓΙΑ ΚΛΙΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΥΠΟΥ ΜΕΘ 5/11¨ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΧΟΜΑΣΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΘ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΩΡΑ
    ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
    ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΚΩΝ
    ΕΥΘΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.