Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών: To σύστημα υγείας τελικά κατέρρευσε - Ξεπεράστηκαν τα όρια στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών



Την απόλυτη απουσία κυβερνητικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της επιδημίας covid19, διαπιστώσαμε στην διάρκεια επίσκεψης των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΜ Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Γιαννιτσών δήμου Πέλλας, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και στην διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων.

Ο Συντονιστής Κώστας Μπαλτζής και ο Αναπληρωτής Συντονιστής Γιώργος Σγουρούδης, βρέθηκαν στο χώρο του νοσοκομείου και συνομίλησαν με εργαζόμενους, μετά από τις δραματικές εκκλήσεις γιατρών στον τοπικό τύπο και πλήθος καταγγελιών για την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία της περιοχής μας.

Οι εικόνες στο Νοσοκομείο της πόλης των Γιαννιτσών αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει στρατηγική στην αντιμετώπιση της επιδημίας και το προσωπικό δηλώνει ότι βρίσκεται σε απόγνωση, εφόσον κανείς δεν τους ακούει. Τίποτα δεν διασφαλίζει την προστασία θετικών στον ιό και άλλων ασθενών στον ίδιο χώρο αναμονής. Για τους εισερχόμενους στο χώρο νοσοκομείου υπάρχει απλά η θερμομέτρηση στην πύλη, ενώ δεν υπάρχει γιατρός εκεί και όσοι έχουν συμπτώματα ή έχουν έρθει σε άμεση επαφή με κρούσμα, πηγαίνουν στα εξωτερικά ιατρεία, όπου εξαντλούνται να περιμένουν για 5-6 ώρες μέχρι να εξεταστούν.

Η διασπορά είναι δεδομένη.

Νοσούντες και ασθενείς από άλλες αιτίες, έρχονται σε επαφή στην διάρκεια αναμονής των εξετάσεων τους, ενώ η αναμονή και η έλλειψη κρεβατιών αφήνει ακόμη και ηλικιωμένους να κοιμούνται σε καρότσια. Κι ενώ η Πέλλα βρίσκεται στο κόκκινο, δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, που σύμφωνα με την ραγδαία εξάπλωση δείχνει το επόμενο διάστημα να είναι χειρότερα για την περιοχή μας.

Όσο κι αν η εντολή του Υπουργείου Υγείας προς τους διοικητές των νοσοκομείων να δηλώνουν πως όλα πάνε καλά, τα αποτελέσματα της διαχείρισης μιας τέτοιας υγειονομικής κρίσης αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο. Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του καταφεύγουν συνεχώς στη μέθοδο «βλέποντας και κάνοντας» οδηγώντας τους πολίτες σε επικίνδυνα αδιέξοδα για την ζωή τους, αλλά και για την υγεία των εργαζομένων στην υγεία.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής του. Το Σωματείο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών δεν έχει εικόνα για το ποιος είναι ο αριθμός των νοσούντων συναδέλφων τους, εφόσον η διοίκηση δεν δίνει στοιχεία για το πόσα θετικά κρούσματα υπάρχουν μεταξύ εργαζομένων. Δυστυχώς η διοίκηση δεν είναι εφοδιασμένη ούτε με κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης, παρά μόνο με προχειρότητα, σε ένα υποστελεχωμένο περιφερειακό νοσοκομείο, που κλείνει και αλλάζει κλινικές, ανάλογα με τις ανάγκες της ημέρας, χωρίς να υπάρχει προστασία για τους άλλους ασθενείς που συνεχίζουν να υπάρχουν με άλλα σοβαρά νοσήματα.

Τα ερωτήματα πολλά για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών και η ανησυχία για το τι μας περιμένει ακόμη. Πόσοι ήταν οι θάνατοι αλήθεια στο νοσοκομείο της πόλης από τον κορονοϊό; Πόσοι χάθηκαν σε απλές κλίνες νοσηλείας κι αν έπρεπε να είναι σε ΜΕΘ; Πόσοι καταγράφονται ως κρούσματα, ενώ νοσηλεύονταν για άλλα προβλήματα υγείας; Πόσο προλαβαίνουν να εκπαιδευτούν σωστά γι’ αυτή τη μάχη, συμβασιούχοι ΟΑΕΔ που έρχονται να καλύψουν τα αδιέξοδα που δημιούργησε η ίδια η κυβέρνηση;

Δυστυχώς 8 μήνες μετά από την πρώτη καραντίνα μετράμε διψήφιο αριθμό θανάτων, ενώ η προκλητική αδράνεια της κυβέρνησης είναι ανησυχητική και επικίνδυνη. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ξεπέρασε τα όρια του, χωρίς νέες προσλήψεις και νέες ΜΕΘ, οι υγειονομικοί που δίνουν μάχη χωρίς ωράρια, βγάζουν κραυγή αγωνίας. Στο νοσοκομείο Γιαννιτσών καταγγέλλουν πια την κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια υγεία και μάλιστα σε έναν νομό που ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί.

Από το γραφείο τύπου
ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Γιαννιτσών Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

44 comments:

  1. ευτυχώς!!!!!!!!! που δεν είχαμε εσάς με πολακη υπουργό ευτυχώς!!!
    ΥΓ η πλάκα είναι το ευτυχώς δεν το λέω μόνο εγώ αλλά οι 8 στους 10 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με Πολάκη ανόητε νεοδημοκράτη θα ειχαμε πολλαπλάσια τεστ καθημερινα, διότι απλά ο Πολάκης ειναι ΓΙΑΤΡΟΣ, όχι τυχάρπαστος ΑΕΡΓΟΣ πρώην μπασκεντμπολίστας, ούτε οπαδός της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ! ΜΕ ΤΟΝ kΟΎΛΗ ΤΟ ORUC REΙΖ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ! ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

      Διαγραφή
    2. Με Πολάκη κάφρε συριζαίοι θα είχαν πεθάνει όλοι στην Ελλάδα.Και η πλάκα είναι ότι αυτό δεν το είπε ανόητος νεοδημοκράτης αλλά η συντρόφισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

      Διαγραφή
    3. Το ιδιο συστημα υπηρετουν και οι δυο με την ιδια πολιτικη με την ιδια ιδεολογια τι καθεστε και μαλωνετε για τον συριζα και την ΝΔ. Αυτο θελεουν την διχονια στον κοσμο και το πετυχαινουν. Ο κοσμος γινεται φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιωτερος το βλεπουμε με τα ματια και με στοιχεια και η υγεια του κοσμου υποβαθμιζεται εδω και χρονια γιατι την υποβαθμηζουν ολλοι οι πολιτικοι με την σειρα με αυτο που κανουν στα νοσοκομεια. Οπωτε τι σαχλαμαρες λετε τα ιδια σκατα ειναι ολλοι. Ξεχαστε αυτο που σας μαθανε οι γονεις σας για το κομμα που ψηφιζει η οικογενεια γιατι αυτο μας κατεστρεψε.

      Διαγραφή
    4. Μπορείτε να μας πείτε εσείς ποιο κόμμα ψηφίζεται;

      Διαγραφή
  2. Μόνο Με πολακη θα έφευγε ο κορονοιος σύντροφοι όλα τα άλλα είναι αστικές ιδεοληψίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώρες που είναι μην κάνετε πλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια επί ΣΥΡΙΖΑ, πόσα Νοσοκομεία έκλεισαν; Γιατί δεν κάνει λόγο πουθενά για την ανάγκη αξιοποίησης των ιδιωτικών κλινικών; ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ χέρι-χέρι πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας εσύ που ξέρεις.επισης να μας πεις πόσα έκλεισε και ο μπουμπούκος,ως υπουργός υγείας το 2013 νομίζω.Ενταξει στολές ,νεοδημοκρατη.ουγκ.

      Διαγραφή
  5. Την Έβερτ την εστειλαν σπίτι. Τον Πολακη πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πολακης εξελέγη από χιλιάδες κόσμο στο κοινοβούλιο.
      Αυτή η σνομπ κότα που την είδε Αντουανέτα και αποκαλεί τον λαουτζικο κατσαρίδες και τρωκτικά ποιο Λαμογιο την μπαστακωσε εκεί ;
      Σας ενοχλεί που ο Πολακης την επόμενη μέρα βγάζει ότι λαμογια παιζει και θέλετε να τον εξαφανίσετε, δεν θα σας περάσει.

      Διαγραφή
    2. Μας πέρασε δεν το πήρες χαμπάρι! χάσατε πήγατε στο πάτο 4 και ο κούκος μείνατε ΞΥΠΝΑ

      Διαγραφή
    3. Ενώ ο δικός σας από Αλεξάνδρεια μεριά ο ακατονομαστος δεν είναι και σνομπ με τον τρόπο που μόνο οι αριστεροί ξέρουν να είναι και απόλυτος από πανω. Χα χα

      Διαγραφή
  6. Ανέκαθεν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε χιούμορ αποδεικνύετε από την σημερινή ανακοίνωση, μπράβο παιδιά με κάνατε και γέλασα μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέκαθεν η νδ είχε κάτι αστείους σαν και σένα που νόμιζαν ότι επειδή χαιρετάνε 5-6 στελέχη ενός κόμματος είναι στην ίδια μοίρα με αυτούς. Κάνε το σταυρό σου χαρούμενε μην τυχόν αρρωστήσει η γυναίκα σου και το παιδί σου και πρέπει να διαλέξει ο γιατρός ποιος από τους δυο θα πεθάνει γιατί δεν έχει κλίνες.Άντε γιατί από κάτι ανεγκέφαλους σαν και εσένα (υπάρχουν φυσικά και στα άλλα τα κόμματα)ταλαιπωρούνται οι λόγικοι σε αυτό τον τόπο

      Διαγραφή
  7. Η Δούρου για μιάς ώρας καταστροφή κατηγορήθηκε και σύρεται στα δικαστήρια, ο Κικίλιας μετά από οχτάμηνη εσκεμμένη αδιαφορία, για να ιδιωτικοποιήσει την υγεία, με τόσους νεκρούς δεν θα δικαστεί? Τι περιμένουμε λαικά δικαστήρια? Αλλά ποιος θα αναφέρει κάτι, τα ταϊσμένα βρωμοκάναλα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο λαϊκά δικαστήρια;
      Πολύ επιεικής είσαι βλέπω.
      Και ανόητος φυσικά .
      Μήπως θα προτείνεις και μαζικές εκτελέσεις ή πογκρόμ ;
      Που ζείτε ρε ακόμη ;

      Διαγραφή
    2. Για εκτέλεση είναι αυτοί που κυβερνούν, κανονικοί δολοφόνοι διότι γνώριζαν, από Μάρτιο μιλούσαν για δεύτερο κύμα τον Οκτώβριο και δεν έκαναν ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ και πεθαίνουν κάθε μέρα πάνω από 50 άνθρωποι.
      Οι Αναλγητοι.

      Διαγραφή
  8. Απόλυτη έλλειψη σοβαρότητας και υπευθυνότητας των κομματικών υπευθύνων του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν υπάρχει εισαγγελέας; πως μπήκαν στο νοσοκομείο; Και ήρθαν σε επαφή με κόσμο και ποιός μου λέει ότι δεν μετέφεραν τον ιό. Εμάς μας μαντρώνουν μέσα και αυτοί με την κομματική ταυτότητα ασύδοτα αλωνίζουν το νοσοκομείο για να κάνουν αντιπολίτευση. Ποτέ τόσα χρόνια κομματική Οργάνωση δεν είδα τόσο ανεύθυνα να συμπεριφέρεται.Ωσπού θα φθάσει η κατάντια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο κατάντια από αυτή που ζούμε αποκλειεται

      Διαγραφή
    2. Δεν έχει προηγούμενο αυτό το πράμα που ζούμε

      Διαγραφή
  9. Πήγα να παραλάβω τον πατέρα μου από το νοσοκομείο Γιαννιτσών για να τον επιστρέψω σπίτι του.
    Μας τον έφεραν γυμνό, με ένα σλιπάκι και μια ξένη φανέλα ριγμένη πάνω του.
    Έχασαν τα ρούχα του μας είπαν και το βιβλιάριό του.
    Κυρίες και κύριοι ντροπή και ξεφτίλα.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,αλλά αν ήταν ο Πολακης, δεν του εβαζαν καιι μαιικ απ.

      Διαγραφή
  10. Ειλικρινά λυπάμαι με όλα αυτά που διαβάζω κι από τους μεν κι από τους δε !!! Όλοι σας βλέπετε την εκάστοτε πραγματικότητα με τα κομματικά σας μάτια!! Δεν με νοιάζει τι θα έκανε ο Πολακης αυτός κρίθηκε και βρισκεται εκεί που είναι αυτοί που ειναι στην κυβέρνηση τώρα τι κάνουν ? Έλεος πια ! Αυτό που προέχει είναι η δημόσια υγεία που δυστυχώς κανείς τους δεν μπορεί να διαφυλάξει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε ιγνατη σε όλα εσύ απαντάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΈΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ Η Ν.Δ. ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ,ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ, ΕΘΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ, ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ , ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ! Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ 50 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 3000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΙΟΥ, ! Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΕΡΓΟΣ ,ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΣΚΕΝΤΒΟΛΙΣΤΑΣ. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΗ , ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ , ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό δεν καταλαβαίνεις. Μόλις φτάσεις στο 4% θα καταλάβεις γιατί δεν σε ψηφίζει ο κόσμος.

      Διαγραφή
  13. Προς 9:33.Ευτυχως το 2015 κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές και αναχαιτίστηκε η ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα της δημόσιας υγειας,με Άδωνη υπουργό.Δεν θα υπηρχε ΕΣΥ τωρα.Ξεχναμε εύκολα η όπου μας συμφέρει.Εκτος εάν ακόμη στηρίζεις πολιτικές ιδιωτικοποίησης δημόσιας υγείας.Το άλλο ;Επίταξη ιδιωτικών κλινικών μας λένε,τους αποζημιώνουν όμως χοντρά.Μισθωση λέγεται αυτό.Ποιος πληρώνει το νοίκι;Όχι σίγουρα ο Μητσοτακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Α. Γεωργιάδης ως υπουργός υγείας έκλεισε:
    -Νοσοκομείο Λοιμωδων Αττικής.
    -Νοσοκομείο Αγ. Ελένη.
    -Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων.
    -Πολυκλινικη Αθηνών.
    -Ινστιτούτο Νοσημάτων θώρακος.
    -Αμαλία Φλέμινγκ.
    -Το Λοιμωδων έμεινε με 70 από 405 προσωπικό.
    -Παναγιά του ΙΚΑ στην Καλαμαριά.
    -Απέλυσε 1500 γιατρούς Ολετηρας της δημόσιας υγείας.

    Θυμάστε; Αυτά τα νοσοκομεία τα έκλεισε ο Α. Γεωργιάδης ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    Ηταν τότε που ούρλιαζε :
    "ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΈΨΕΙ ΤΗΝ ΔΌΞΑ ΤΟ ΔΝΤ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο βιογραφικό !!!
      Εύγε υπουργέ της ΝΔ που μας κουνάς το δάχτυλο.

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο σκύλος ο υπουργός της ΝΔ εν ονόματι ακατανομαστος θέλει ανάποδο κρέμασμα σε πλατεία να περνά όλοι η Ελλάδα και να το φτύνει το φίδι.

      Διαγραφή
  15. Δεν βάζουν μόνο την ανακοίνωση οι 4 αλλά απαντάνε κιόλας! Απλά και.... δημοκρατικά Σαν την αυγή λόγου χάρη ,πας μη δικό μας σχόλιο είναι από την νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνεχίστε και θα πάτε στο 5% καλό κάνετε δεν μας αφήνετε να ξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε όνειρα.
      Η κλωτσιά έρχεται.

      Διαγραφή
    2. χαχαχα να σε καλά με έκανες και γέλασα 4 και ο κούκος ρεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    3. Γέλα, γέλα πουλί κι αητε, γέλα.

      Διαγραφή
  17. Κουμουνιστες . Τους έστειλε στον αγύριστο η Ευρώπη και κατσικοποδιαστηκαν στη Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός ο μπαλτζης χειρότερος από τον πολακη είναι. Δουλεύει καθόλου ή μόνο μας δουλεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι Ζαιοι μέσα στην τρελή χαρά είναι. Και θα χαρούν ακόμη περισσότερο αν πεθάνουν και κάποιες χιλιάδες συνανθρώπων μας.
    Αυτές τις ανακοινώσεις ο πολακης τις γράφει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ασ τελειώσει όλο αυτό και θα τα πούμε και με εσάς τους αριστερούς με δεξιές τσέπες αλλά και με τους δεξιούς όλοι είσαστε για το βόθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν κρίνω από τον αριθμό σχολίων μεγάλος ο πανικός σας με τους αριστερούς, ε, λογικό η διαχείριση που έκαναν ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς, εξου και η λύσσα.
    Δεν μπορούν να χωνεψουν ότι οι άνθρωποι είναι μπροστά, είναι προοδευτικοι δεν είναι μακρυχερηδες,είναι δουλευταραδες είναι διαβασμένοι.
    Τα Ουγκανα έφαγαν την μουφα τους πήραν τους ψήφους και τους φτύνουν μες τα μούτρα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.