Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιορδάνης Γιαβανίδης: Ο ιδιώτης γιατρός που δίνει την "μάχη" κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Έδεσσας



Άφησε το ιδιωτικό του ιατρείο και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της κυβέρνησης για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδος στο πλαίσιο του αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εδώ και 10 ημέρες περίπου δίνει την δική του "μάχη" κατά του κορωνοϊού μαζί με συναδέλφους του γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας.
Ο λόγος για τον ιδιώτη γιατρό Παθολόγο- Διαβητολόγο Ιορδάνη Γιαβανίδη, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην Έδεσσα και από τις 24 Νοεμβρίου προσφέρει τις υπηρεσίες του για την ενίσχυση του δημόσιου νοσοκομείου της πόλης. 
Άκουσε και ανταποκρίθηκε θετικά στην έκκληση όχι μόνο του Υπουργείου Υγείας αλλά και της ίδιας της κοινωνίας στους ιδιώτες γιατρούς να συνδράμουν στο έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν θέλησε -προφανώς από σεμνότητα- να κάνει κάποια δήλωση για την επιλογή του αυτή παρά μόνο αναφέρθηκε στο "αξιοθαύμαστο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Έδεσσας μέσα από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε αυτές τις συνθήκες". Να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαβανίδης βρίσκεται όλα τα πρωινά στο νοσοκομείο και πραγματοποιεί παράλληλα και εφημερίες.

Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά στις 24 Νοεμβρίου 210 ιδιώτες γιατροί προσφέρθηκαν για την ενίσχυση νοσοκομείων στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα. Οκτώ από αυτούς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, δύο στο Νοσοκομείο Δράμας, δύο στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής και ένας (ο κ. Γιαβανίδης) στο Νοσοκομείο Έδεσσας.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Συγχαρητήρια κύριε Γιαβανιδη σάς τιμάει αφάνταστα αυτό που κάνετε σάς εύχομαι καλή δύναμη και υγεία για να ανταπεξέλθετε στο δύσκολο έργο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε ΥΠΕΡΟΧΟΣ !!!!!!!!!!! Είστε ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!!!!!! Υποκλίνομαι στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ψυχής σας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεμνός, ταπεινός, πάντα πρόθυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιος μπραβος σας. Οχι σαν καποιους αλλους που κρυβονται στις βιλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια ΓΙΑΤΡΕ, την ώρα που οι άλλοι συνάδελφοι σας κρυφτήκαν, αψηφήσατε τον κίνδυνο και σπεύσατε να βοηθήσετε τους συμπολίτες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι αρχηγός εύγε με ανθρώπουσ σαν εσάς θα πάμε μπροστά.σε αυτήν την κομματικοπ.....χώρα που ζούμε.μπραβο γιατρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατρε συγχαρητηρια!! Που ειναι οι αλλοι βολεμενοι? Ασφαλεις στα ιατρεια τους μαζευουν ακομη χρημα!!! Μετα την πανδημια ...και οσοι απομείνουμε και χρειαζομαστε την ειδικοτητα του ...
    Πιστευω να τον θυμηθουμε!!! ΕΥΓΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια. Σε μια περιοδο που πρεπει να μιλάς με έργα και όχι με λόγια, πράξατε κάτι μεγάλο. Μπράβο σας και πάλι και ας ευχηθούμε ότι θα είστε ένα παραδειγμα προς μίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΞΙΟΣ! Είμαι υπερήφανη που σε έχω γιατρό μου!!! Μαίρη Παρασκευα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΦΤΉΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στον Ιορδάνη αλλά από την άλλη είναι άδικο κάποιοι να κατηγορούν και γράφουν για άλλους ιδιώτες γιατρούς ότι τάχα κρύφτηκαν .Σας πληροφορώ ότι και αυτοί οι γιατροί δίνουν τον ίδιο αγώνα αφιλοκερδώς γιατί έχουν να περιθάλψουν και τους δικούς τους ασθενείς καθημερινά και όλο το 24ωφο Για αυτό μην γράφετε ανοησίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο σας γιατρέ!!! Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εύγε,γιατρε-παραδειγμα προς μίμηση!!?Ο Θεός να σας έχει καλά και όλους όσους περνούν δυσκολα αυτό το διάστημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.