Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Πέθανε 57χρονος δημοτικός υπάλληλος



Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, ο Πέτρος Τάσκος (Μπέος), δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Έδεσσας. Ο εκλιπών από 22 Νοεμβρίου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, όμως δεν τα κατάφερε και σήμερα κατέληξε. Καταγόταν από το Θεοδωράκι Αλμωπίας και ήταν ευρύτερα γνωστός στο χώρο του αθλητισμού και για πολλά χρόνια πρόεδρος του ΑΡΗ Θεοδωρακείου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ψυχούλα ήσουν Πέτρο... καλό παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί στην Εδεσσα ρε παιδιά ? δεν έπρεπε να ειναι σε ΜΕΘ στην θεσσαλονικη ? Καλό παράδεισο να έχει , κριμα και παλι κριμα ψυχούλα Πέτρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα...bog da go prosti....καλό παράδεισο μπρατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο παραδεισο Πετρο!! Τοσο καλο παιδι και έφυγες τόσο αδικα!! Και πολυ πονεμενος !! Εκει ψηλα θα εισαι καλα και δικαιωμενος!! Κουραγιο στην οικογενεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προ παντων δικαιωμενος....γιατι ο καλος θεουλης ξερει οτι ητσν καθαρος και ξερει ποια αθλια διποδα τον συκοφαντησαν !! Καλο παταδεισο Πετρο ησουν καθαρος χαρακτηρας και εξαιρετικο παιδι!! Κουραγιο στην οικογενεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.