Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκε βουλευτής ο Κουρουμπλής – Πήρε την έδρα του Παπαχριστόπουλου



Στη βουλή επιστρέφει 18 μήνες μετά τις εκλογές του Ιουλίου 2019 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος ορκίστηκε βουλευτής στη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, μετά και την απόφαση του εκλογοδικείου. Η απόφαση του εκλογοδικείου τον ανακηρύσσει βουλευτή από την πρώτη ημέρα των εκλογών και έτσι ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει και δικαίωμα στην αποζημίωση για το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο 2019 μέχρι και τα τέλη του τρέχοντος έτους. Βάσει της απόφασης ο κ. Παπαχριστόπουλος, είναι υποχρεωμένος να παραδώσει την έδρα, περιμένοντας την επόμενη εκλογική αναμέτρηση για να διεκδικήσει την επανεκλογή του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Ο ένας παίρνει αναδρομικά ο αλλος γιατί δεν επιστρέφει αυτα που πήρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρούνται δεδουλευμένα βάσει νόμου

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Αυτό είναι το πρόβλημα σου υποκριτή 'η ότι χάσατε από την ΝΔ έναν δεξιό γιατρό που στα βοθροκαναλα μέχρι τώρα έχει ξεσκίσει όλους τους νεοδημοκρατες συναδελφους του; Εσείς κρατήστε την Βούλτεψη την Ζετα και τον Μένιο που την άλλη φορά θα εκλεγεί και μαζί με κατσαρόλες που πουλάει θα δίνει
      δώρο προφυλακτικά για όλα τα φύλα!!

      Διαγραφή
    4. @7:59
      Αυτή η ελαφρότητα που έχεις στο κεφάλι σου είναι μεγάλο βάρος για την κοινωνία.
      Υπάρχουν άνθρωποι ηλίθιοι από φανατισμό και άλλοι φανατικοί από ηλιθιότητα.

      Διαγραφή
    5. Προς 12'50 χωρίς @@@: την φιλοσοφία της αμπέλου που νομίζεις ότι κατέχεις με την κλισέ φραση που κάπου διάβασες και την γράφεις δεν σε καθιστά διανοούμενο. Ίσα ίσα σου προσδίδει κομματική αναιδεια και π@ογλυφτικη τακτική. Στο φινάλε ο Παπαχριστόπουλος δεν ήταν άνεργος & άεργος όπως οι περισσότεροι εκ των βουλευτών όλων των κομμάτων. Ηταν μαχόμενος γιατρός στο ΕΣΥ και μάλιστα παλαιότερα συνδικαλιστής της κεντροδεξιάς. Άρα βάρος στην κοινωνία είσαι εσύ και οι όμοιοι σου μουχλακι.

      Διαγραφή
    6. @ 6:45
      Μπετόβλακα σας φτύνουν,δεν ψιχαλίζει.Τώρα σχετικά με αμπελοφάσουλα ,πάω πάσο.Κάτι παραπάνω γνωρίζεις αυτόφωτε λαχανοντολμά.

      Διαγραφή
    7. Προς 9'11 ειδικό π@ογλυφτη με εξάσκηση στην δια της παλάμης ικανοποίηση: κάτι παραπάνω θα ξέρεις από φτύσιμο, ροχαλα,
      ψιλοβροχο, ίσως και καταιγίδα από όλους εμας χρυσαυγουλο που απέκτησες πολιτική στέγη στο μαντρί του βλα.Κουλη. Όταν αρχίσεις να τρως από συσσίτιο γιατί προς εκεί σε κόβω θα χτυπάς το κούφιο κεφάλι σου στον τοίχο βλακακο!!

      Διαγραφή
    8. @προς λαχανοντολμά
      Λουγκρίτσα,πισογλέντι όσο και να θες να κρυφτείς η γλύκα δεν σε αφήνει.
      Θα σε βόλευε μπετόβλακα να τρώω από συσσίτιο ,για να το παίζεις εσύ ο βολεμένος αριστεροπαρτάκιας επαναστάτης ,αλλά δυστυχώς για σένα ...αν πότε συμβεί αυτό που εύχεσαι (δηλαδή να τρώω από συσσίτιο)εσύ θα το έχεις κάνει...παξιμάδι.

      Διαγραφή
  2. Το ηθικό πλεονέκτημα. Όποιο τρένο περάσει ανεβαίνουν εγκαταλείποντας το προηγούμενο. Λίγη τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο γάιδαροι μαλώναμε σε ξένη αχυρώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είστε ρε μαλακές ξεφτυλεσ θα πάρετε τα κάνα λα μου άλλη φορά.και το χειρότερο αυτοί οι συριζεει βγάζουν μια κακία,που δείχνει ότι θέλουν την εξουσία μόνο να εκδικηθούν αυτούς που είναι αντίθετοι.θυμαμε όταν ήταν στην εξουσία την άποψη σου ελεγεσ φασίστα σε αποκαλούσαν την σημαία έβγαζες φασίστας δίδουν.ουστ από δω κοπροι όλοι σασ

    ου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυρολόγος , απο πασοκ. στον ΣΥΡΙΖΑ οπως ακριβώς και η Τζάκρη επιπλέον αυτη πέρασε και απο τα σοβιέτ με την ψήφο σας..Γι'αυτό βουλωστε το ,εσείς τους επιβραβεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.