Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στέλνουν κατοίκους των Γιαννιτσών και κοινοτήτων των δήμων Πέλλας και Παιονίας να εμβολιαστούν στα... Κουφάλια!



Έντονες (και αρκετές) είναι στην εφημερίδα μας οι διαμαρτυρίες πολιτών από τα Γιαννιτσά και από τα περίχωρα, αλλά και από κοινότητες του δήμου Παιονίας Κιλκίς, που ανήκουν στην κατηγορία ηλικίας 60- 64, για ραντεβού εμβολιασμού covid-19 σε κέντρα μακριά από την κατοικία τους, όπως π.χ. στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων ή στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου έστειλαν ηλικιωμένη από τη Νέα Πέλλα!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συγγενούς ατόμου με ειδικές ανάγκες γιατί, όπως τονίζει, "είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταφέρει τόσα χιλιόμετρα τον αδελφό του για να εμβολιαστεί."
"Γράψτε κάτι για αυτό το αίσχος, να στείλουν χιλιάδες κόσμου από την περιοχή Γιαννιτσών να κάνει το εμβόλιο στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων. Όταν πήρα το μήνυμα από τα ΚΕΠ Γιαννιτσών μου είπαν μάλλον λάθος που οφείλεται στο σύστημα. Πριν λίγο επιβεβαίωσα το ραντεβού για να μην χαθεί", επισημαίνει αναγνώστης μας σε καταγγελία που κάνει μέσα από την εφημερίδα μας.
"Θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί η ύπαρξη κινητών ομάδων υγείας του ΕΟΔΥ, στελεχωμένες και εξοπλισμένες, για να εμβολιάζουν στα σπίτια όσους αδυνατούν να μετακινηθούν", σημειώνει ένας άλλος καταγγέλων από τα Γιαννιτσά, ο οποίος επίσης ειδοποιήθηκε για να εμβολιαστεί στα Κουφάλια».
Βέβαια δεν είναι τα μοναδικά περιστατικά αυτά που καταγράφονται στην πόλη των Γιαννιτσών, καθώς αρκετοί πολίτες, μέλη της ίδιας οικογένειας, με την ίδια διεύθυνση κατοικίας και τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα, στέλνονται να εμβολιαστούν, σε διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα σε άλλους νομούς με τους αρμόδιους να μη μπορούν να απαντήσουν γιατί συμβαίνει αυτό.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΕΓΕΙΝΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή δεν ξέρω με ποιους αρμοδίους μιλήσατε να σας ενημερώσω εγώ ,ένας πολίτης,ότι:
    Το σύστημα βρίσκει την συντομότερη ημερομηνία για τον εμβολιασμό του αιτούντος,με αποτέλεσμα να δίνονται εμβολιαστικά κέντρα πιο μακρυά από την κατοικία του ενδιαφερόμενου.
    Αν κάποιος θέλει εμβολιαστικό κέντρο κοντά στο σπίτι του,μπορεί να το κάνει απλά θα εμβολιαστεί αργότερα(εκτιμώ 2 με 3 εβδομάδες).Διαλέχτε και πάρτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον πατερα μου απο Εδεσσα του εστειλαν sms να εμβολιασθεί στην Κάρπαθο.Φυσικά αλλάξαμε το ραντεβού αλλα πηγε μια εβδομάδα μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαίνεις στο σύστημα κ αλλάζεις το μέρος κ την ημέρα, εύκολο είναι, απλα αν ασχοληθείκαποιος πέντε λεπτά θα το κάνει......, Κ μένα την μητέρα μου ενώ μένει ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ την έστελνε το σύστημα στη Γουμένισσα, απλά μπήκα στο σύστημα κ άλλαξα το μερος κ την ημερομηνία. Τώρα βέβαια μην πει κανένας ότι δεν έχει υπολογιστή ή κινητό κ δεν μπορεί να το κάνει γιατί .....θα είναι κοροϊδία (κ δεν εννοώ τους ηλικιωμένους)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε με την κλάψα σας μπείτε και αλλάξτε την ημερομηνία, τα ραντεβού δεν τα κλείνουν άνθρωποι αυτόματα από το πρόγραμμα είναι, για να κερδίσεις 1 εβδομάδα αυτό σου ψάχνει το ποιο κοντινό,(αυτό με την Κάρπαθο ήταν λαθος την είχαν δηλώσει στο Ν Πέλλας)σταματήστε την μουρμούρα μακριά από φ.β και κανάλια και όλα θα πάνε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμας μας στειλαν Αρνισσα και μενουμε εδεσσα.Απορριψαμε το ραντεβου και ζητησαμε εδεσσα.Το ραντεβου για εδεσσα ηταν τρεις μερες νωρυτερα απο της Αρνισσας. Δεν εγινε και κατι.πολυ σωστα τα ειπε ο κυριος 6.24.Ζητηστε απο τον φαρμακοποιο σας να σας αλλαξει το ραντεβου αν δεν μπορειτε να το κανετε μονοι σας!! Γιατι τοση καταστροφη και τοσα λογια για το τιποτε!! Παντα υπαρχουν και οι αντιδραστικοι!! Ας δουμε τα θετικα στην υποθεση και με καλη διαθεση ολα γρηγορα διορθωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.