Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο "βαθύ κόκκκινο" η ΠΕ Πέλλας και οι Δήμοι Κιλκίς και Βέροιας


Ο  Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό 
ανακοίνωσε πως πέντε νέες περιοχές μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο». Πρόκειται για την ΠΕ Κοζάνης, την ΠΕ Πέλλας, τον δήμο Γρεβενών, τον δήμο Κιλκίς και τον δήμο Βέροιας. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εμφάνισε αύξηση 101,9% στα ενεργά κρούσματα σε 10 ημέρες. H Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης εμφάνισε αύξηση 81,8% στα ενεργά κρούσματα σε 10 ημέρες.  
Ακόμα, στον δήμο Γρεβενών τα ενεργά κρούσματα σχεδόν τετραπλασιάστηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, ενώ ο δήμος Κιλκίς παρουσίασε αύξηση των ενεργών κρουσμάτων 129,4% τις τελευταίες 10 μέρες. Τέλος στον δήμο Βέροιας τα ενεργά κρούσματα παρουσίασαν αύξηση 116,2% τις τελευταίες 10 μέρες.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου «βαθύ κόκκινο» παραμένουν:  Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Βοιωτία, Εύβοια εκτός του δήμου Σκύρου, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Λέσβος, Ζάκυνθος, Μύκονος, καθώς και οι δήμοι Καλυμνίων, Χίου, Ανωγείων, Χανίων, Ιωαννιτών και Μετσόβου, Κατερίνης, Αμφίπολης, Σκιάθου, Καρδίτσας και Καστοριάς και Ορεστίδος». 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Ενταξει βλαμενοι? Τα καταφερατε παλι γιδοπροβατακια......οταν τρεχετε να κανετε τεστ ( γιατι ειναι τσαμπα) αυτα παθαινουμε.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ γιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο βλαμμένος και γίδι ταυτόχρονα μπορεί να είσαι 7:17'.
      Η βλακεία έχει όρια και εσύ τα ξεπέρασες.....ανόητε.

      Διαγραφή
    2. 7.17 αντε αυτοκτονα..εκει που θα μας πεθανεις με την.βλακεια σου!! Αν αρρωστησεις να μην πας στο νοσοκομειο...ασε να παει καποιος που ενω πιστευε στην υπαρξη του κορονοιου κσι προσεχε.δεν μπορεσε ομως να γλιτωσει ...κολλησε απο εσενα το γιδι και τους ομειους σου!!!!! Αντε πνιξου γιδι!!

      Διαγραφή
    3. Αμα πας στο νοσοκομειο ρε προβατινα , θα βγεις οριζοντιως....γιδοπροβατα που νομιζετε οτι επειδη βολευτηκατε στο δημοσιο ,τα ξερετε ολα.Αι σιχτιρ κοροιδα....

      Διαγραφή
  2. Δυστυχως οι βουλευτες νοιαζονται στην Πελλα μονο για τους αγροτες!οι βουλευτες και οι δημαρχοι ειναι οι υπευθυνου για το κλεισιμο των μαγαζιων μας!οταν αντοδημαρχοι πινουν καφεδακια χωρις μασκα χατζηδημητριου αυτα παθαινουμε!που ειναι η αστυνομια να κανει κανενα ελεγχο!καφετεριες και καφενεια ανοιχτα και τα μαγαζια μας για ακομη μια φορα κλειστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιους νοιάζονται για τους αγρότες καλοοοοο Γίνε αγρότης να δεις πόσο νοιάζονται αχχχ το δουλεμα που μας ρίχνουν

      Διαγραφή
  3. Τελικα τα καταφεραμεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά 8:11'.
      Ήταν να μην το πάρουμε απόφαση.....δεν μας σταματάει τίποτα.
      Ήταν δυνατόν να λείπει ο Ν.ΠΕΛΛΑΣ;
      Ξέρετε είναι μεγάλη διαφήμιση να ακούγεται ο νομός πανελλαδικά!

      Διαγραφή
    2. Το νοητικο επιπεδο του πληθυσμου !! Δυστυχος υπερτερουν οι ανοητοι!!

      Διαγραφή
  4. Η Σκύδρα τι φταίει αν τα καφενεία στην Κρύα Βρύση είναι γεμάτα κόσμο;Εδώ είχαμε 2-3 κρούσματα και Πέλλα-Έδεσαα 40.Το παιδί μου την άλλη εβδομάδα που θα ανοίξουν τα σχολεία δεν θα πάει εξαιτίας τους.Και εξαιτίας των αρμοδίων που δεν κάνουν ελέγχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα ελεγχους σε δηθεν κλειστα καφενεια!ολοι τα ξερουμε και η αστυνομια κανει την παπια μαζι με δημαρχους και βουλευταδες!και εμεις ειμαστε πολιτες και θελουμε τα μαγαζια μας να ειναι ανοιχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν έχεις πελάτες της δημοτικής αρχής η της αντιπολίτευσης ,,δεν θα είσαι ανοιχτός..

      Διαγραφή
  7. ναι η αστυνομία σας φταίει γίδια . εχουμε αστυνομική βία .έτσι ότι πουν τα τσοντοκάναλα που λέει και ο Πολάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ηγέτες του τόπου δίδουν το καλό παράδειγμα ,δλδ βουλευτές δήμαρχοι..Όταν οι βουλευτές γυροφερνουν τους δημόσιους φορεις και τις πλατείες και βγάζουν φωτογραφίες, βλέπε τον Λάκη . Όταν κάνουν συσκέψεις στα γραφεία τους 15 άτομα! Δυγκεντρώσεις στην πλατεία των τρένων της Σκύδρας βλέπε Σταμενιτης .Όταν σήμερα κάνανε συγκεντρώσεις καμια τριανταρια άτομα στα χωράφια βλέπε παλι οι ίδιοι βουλευτές. Ο πολίτης οταν τα βλέπει μαζεύεται; δεν μαζεύεται ! Ξεσαλώνει.Τι ανάγκη έχουν οι βολευτές αρπάζουν το 8000,δεν κλείνει το μαγαζί τους ,το μαγαζί των φουκαράδων μαγαζοτορων κλείνουν. Να δείτε με το 4ο κύμα τι έχει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι η αστυνομία ο δήμαρχος και οι βουλευτές φταίνε που δεν μαζεύεται κάνεις στο σπίτι του κ δεν τηρούν τα μέτρα... για να κρίνουμε πρώτοι είμαστε...όλοι μια χαρά έκαναν την δουλειά τους μέχρι τώρα πολύ καλά .. κάποιοι που κάνουν πάρτυ και δεν μαζεύονται για αυτούς την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι που είμαστε μέσα ...ούτε το κράτος ούτε οι δήμαρχοι φταίνε άιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν γνωρίζετε ότι δεν τηρούν τα μέτρα κύριοι καταστηματάρχες γιατί δεν το καταγγελετε; Αν θέλετε να είναι ανοικτό το λιανέμποριο περιφρουρηστε να τηρούνται παντού τα μέτρα στις πλατείες στις εκκλησίες στα καταστήματα παντού. Αν δεν το κάνετε μάλλον θέλετε να είστε κλειστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις θα περιφρουρισουμε;η δουλεια μας αυτη ειναι;περιφρουρηστε εεσεις οι δημοσιοι ποε ειστε αραχτοι στο σπιτι και πεφτει και το χρημα!

      Διαγραφή
  11. Απορώ τι μυαλά κουβαλάνε κάποιοι έξω από υποτιθέμενο κλειστό μαγαζί ένα τενεκέ με φωτιά στην μέση με αυτό το κρύο γύρο γύρο δέκα άτομα με ένα ποτηράκι γραπα ΒΟΡΕΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στα επόμενα ραπίντ τεστ να πάτε ακόμα περισσότεροι δεν εισασταν πολλοί και δεν βγήκαν πολλά θετικά μόνο 30 την επόμενη φορά να είστε ακόμα περισσότεροι ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ανόητος είσαι 11:45'.
      Λίγο ακόμη και θα πάρεις το βραβείο ανοησιας.



      Διαγραφή
    2. Δε μπορεί να παρε βραβείο ο 11.45 γιατί το δώσανε σε εσε 7.56

      Διαγραφή
    3. Το πηραν και οι δυο παρανω το βραβειο και παρα πολλοι ομοιοι τους ακομη!! Εμεις σε τι φταιμε...αυτο θελω να μου πει κσποιος???

      Διαγραφή
  13. Στις εκκλησίες να δείτε τι γίνεται; Ειδικά στου Ν.Μυλοτοπου. Πηγα στους χαιρετισμούς την προηγούμενη Παρασκευή κ φορούσαν 5 με 6 άτομα.Αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα παράπονα στους δρόμους όχι εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.