Σταθμός μεταφόρτωσης των ανακυκλώσιμων υλικών δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Έδεσσας, με πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο Έδεσσας και τη διαδικασία της ανακύκλωσης.
Μέχρι σήμερα τα απορριμματοφόρα που χρησιμοποιούνται για την ανακύκλωση ήταν αναγκασμένα να μεταβαίνουν στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή της Νεοχωρούδας στο Νομό Θεσσαλονίκης για να αποθέσουν τα ανακυκλώσιμα υλικά που συγκεντρώνονται από τον Δήμο Έδεσσας. Με την κατασκευή της νέας υποδομής τα απορριμματοφόρα θα αδειάζουν τα ανακυκλώσιμα υλικά σε ειδικά κοντέινερ, τα οποία θα μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις της Νεοχωρουδας όταν γεμίσουν.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της μείωσης των δρομολογίων, ενώ αναμένεται και σημαντική βελτίωση της διαδικασίας αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς τα απορριμματοφόρα και οι οδηγοί δεν θα χάνουν χρόνο με μεγάλα δρομολόγια.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:
«Η μεταφόρτωση των ανακυκλώσιμων υλικών εντάσσεται στο πνεύμα της διοίκησής μας που αφορά συνεχή βελτίωση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες, παράλληλα με την εξοικονόμηση οικονομικών και ανθρώπινων πόρων. Υπάρχουν τρόποι για να καταφέρουμε τον συνδυασμό της βελτίωσης της ποιότητας και της εξοικονόμησης χρημάτων και αυτό κάνουμε!».
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας




9 Σχόλια
Τι προχειροδουλειά είναι αυτή με λαμαρίνες. Έτσι θα πάμε μπροστά Ευρώπη σε ερχόμαστε.
ΑπάντησηΔιαγραφήσταθμός μεταφόρτωσης δεν είναι αυτό το κοτέτσι....Χωρίς συμπίεση των απορριμμάτων σε πρέσσα?Αλήθεια τώρα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΧειρότερη κατασκευαστική αστοχία δεν έχω ματαδει, τα απορρίμματα όπωςδειχνει το βίντεο δεν οδηγούνται στο κοντεινερ, τα πρεσοκοντεινερ για αυτους είναι ψιλά γράμματα το δε υπόστεγο είναι όλα τα λεφτά ποιο λαμπρό μυαλό το σκέφτηκε;;; Οι άνθρωποι δεν έχουν δει πως είναι άλλοι σταθμοί μεταφόρτωσης;;; Επειδή τους πίεσε η αντιπολίτευση έπρεπε να κατασκευάσουν χωρίς χρήματα αυτό το δυσλειτουργικό κατασκεύασμα;;; Το δε βίντεο τελειώνει με νέο σήμα του Δήμου;;; Πάει Μ. Αλέξανδρος που δώσαμε αγώνες για να την κατοχύρωση του;;; Είστε άσχετοι και επικίνδυνοι μετά από δέκα χρόνια διοίκησης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε πάρτε τα σκουπίδια από τις αποθήκες σας, έχουν βρωμίσει Όλη την Εδεσσα, ΤΡΑΝΦΟΡΜΕΡΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίσαι ανενημερωτος αυτά τα έβαλε φωτιά ο βλάχος και καθάρισε.
Διαγραφήχα χα χα το έμαθα, ήρθε λέει και η πυροσβεστική, χα χα χα, το ξαναγεμίζει όμως προς ενημέρωση σου, είναι το δικό του ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ανακυκλώνω βάζω φωτιά στα σκουπίδια χα χα χα, θεούλης αυτός και αυτοί που τον ψήφισαν
ΔιαγραφήΜε όλα αυτά που πετάνε στα παλιά σφαγεία περιοχή σμαρεκα θα ασχοληθούν; Η κατάσταση είναι τριτοκοσμική. Και το πιο θλιβερό είναι ότι ακριβώς απέναντι υπάρχει νηπιαγωγείο. Φανταστείτε τι εικόνες βλέπουν τα νήπια. Δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα. Το παν είναι η παιδεία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν είναι δυνατόν αυτό το κοτέτσι να είναι σταθμός μεταφόρτωσης. Με αρέσει ρε Δήμαρχε που είσαι και στην εκτελεστική του ΦΟΔΣΑ. Άνοιξε τα μάτια σου εκεί μέσα στα γραφεία του ΦΟΔΣΑ έχει αφίσες για το τι σημαίνει σταθμός μεταφόρτωσης. Με τα κοτέτσια βάζετε σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε γίδια, αυτό που βλέπετε είναι η προσωρινή εναπόθεση των ανακυκλώσιμων, αυτά ανά τρεις μέρες θα μεταφέρονται στην Θεσσαλονίκη, έτσι γλυτώνει ο Δήμος τα έξοδα μεταφοράς, καθώς και την φθορά των αυτοκινήτων, σιγά και μη το πρότεινε η αντιπολίτευση, έχουν αυτοί μυαλό να σκεφτούν τέτοια πράγματα; αυτούς τους αρέσει να γκρινιάζουν με οτιδήποτε γίνεται, απλά για να έχουν λόγο ύπαρξης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.