Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενενήντα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 4.309 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης (6/4). Ενενήντα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Συνεχίστε να κάνετε τα τεστ σε πλατείες για να μαζεύονται και να πίνουν καφέδες χωρίς μάσκες! Να βγαίνουν οι τοπικοί σύμβουλοι φωτογραφίες και να φτάνουμε να έχουμε τόσα πολλά κρούσματα. Το θέμα δημόσιας υγείας δεν χωρά ψηφοθηριες. Πάρτε το σοβαρά για να σωθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το να γίνεται ενημέρωση δεν είναι κακό .Οταν δεν υπάρχει ενημέρωση υπάρχει πρόβλημα , ο κόσμος θέλει τους αιρετούς διπλά του όχι στα γραφεία και να μαλώνουν με τον κόσμο .

      Διαγραφή
    2. καποιοι ενοχλούνται που οι τοπικοί σύμβουλοι είναι κοντά στους πολίτες στα δύσκολα άλλα και στα εύκολα ,σε ολα τα χωρια του δημου οι προεδροι ηταν εκει ,,,αυτος ειναι και ο λογος που του ψηφησε ο κοσμος , να ειναι κοντα τους.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ 800 ΚΑΙ 900 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 4300 ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΊΞΕΤΕ. Ή ΕΣΕΙΣ ΟΙ 300 ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΈΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΊ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΙΣΧΎΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα δύο ισχύουν...

      Διαγραφή
    2. Τα τεστ τότε ήταν 15χιλ. Με αναλογία δλδ 11 στους 100 θετικοι κ τώρα τα τεστ είναι 75-80χιλ τη μέρα με αναλογία 6 στους 100θετικους.

      Διαγραφή
  3. Που να ανοίξουν και τα σχολεία εκεί να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ απλά τα πράγματα , όσο κρυβόμαστε θα κολλάμε....
    Αλλά, γρίπη είναι θα περάσει, κάποια στιγμή θα την περάσουμε όλοι..
    Αυτό είναι το σωστό, εάν δεν κάνει το κύκλο της η γρίπη δεν φεύγει, σίγουρα κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χάσουν την ζωή τους, και αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο, δυστυχώς όμως αυτή είναι η μοναδική αλήθεια .
    Όσο πιο γρήγορα δημιουργήσουμε αντισώματα, τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεράσουμε αυτήν την λαίλαπα .
    Όσο για τα εμβόλια, μακριά , δεν γίνεται να το ξεπεράσουμε με τεχνιτα αντισώματα, είναι λάθος..
    Ας αφήσουμε τον ιό να κάνει τον κύκλο του.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαζομάρα σου δεν έχει όρια... και μακριά από φάρμακα η χαζομάρα δεν θεραπεύεται με τεχνικά μέσα.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε "επιστήμονα"?

      Διαγραφή
    3. Ενώ όσο δεν κρυβόμαστε δεν θα κολλάμε ; Ανθρωποι που νόσησαν ξανανοσούν οπότε ούτε αυτό είναι η λύση. Καθυστερήσεις κάνουμε με το να κρυβόμαστε φίλε μου μην και βγει κανένα φάρμακο στο τέλος ....

      Διαγραφή
    4. Ας έφερναν εμβόλια όσο νωρίτερα έπρεπε ,όσα έπρεπε να δημιουργούσαν τείχος στον ιό! Αλλά εμείς έχουμε άλλες προτεραιότητες! Να κουκουλώσουμε τα πολιτικά-οικονομικά σκάνδαλα! Να ικανοποιήσουμε τους παιδεραστές-μάνατζερ της κυβέρνησης ! Υψηλές προτεραιότητες!

      Διαγραφή
  5. Εξω από το χορό πολλά τραγούδια... εσείς που έχετε και άποψη οι παραπάνω δώστε λύσεις μη μόνο μιλάτε... ήθελα να ήξερα αν εισασταν εσείς στην κυβέρνηση τι θα είχατε κάνει.. σεβαστείτε τουλάχιστον τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν αγώνα...ο κόσμος φταίει κανείς άλλος που δε μαζεύεται μέσα... οπότε κρατήστε την γνώμη για τον εαυτό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος φταίει; Ναι, φταίει, γιατί τους ψήφισαν και δυστυχώς θα το ξανακάνουν.

      Διαγραφή
    2. Άσε ρε φίλε τώρα αμάν αυτή η καραμέλα ο κόσμος φταίει που τους ψήφισε.... γιατί που ήξερε ο κόσμο ότι θα γινόταν όλο αυτό...και εγώ σου λέω και κάποιος άλλος να έβγαινε ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, χρυσή αυγή, ανταρσία κτλ. Πάλι τα ίδια θα κάνανε όπως κάνει τώρα ο Κούλης ο βλάκας

      Διαγραφή
  6. Οσο και οσοι χτυπιεστε θα γινει αυτο που γραφει ο 7 52 αλλιως ''στην γραμμη και εμβολιασμος΄΄[πορτοσαλτε] καθε 6 μηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις σπουδάσει ιατρική? Αν οχι, σκάσε και ασε τους επιστήμονες να κάνουν την δουλειά τους. 'Εγιναν όλοι οι τσοπάνηδες τώρα επιστήμονες.

      Διαγραφή
  7. ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΑ, Ο ΤΡΕΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ Ή ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε γερά παιδιά,παμε για κατοσταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος σας ειπε οτι οσοι εμβολιαζονται δεν μεταδιδουν;η οτι δεν νοσουν;και οσοι πιστευεται την απατη που λεγετε λοιμοξιολογοι καηκατε.αλλο προσεχω για να ειμαι υγιης αλλο μας χρησιμοποιουν για οικονομησει το συστημα της απατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γραψτε και που ειναι. Οχι μονο τα λιγα κρουσματα να λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι φανατικοί της εκκλησίας μας παίρνουν στο λαιμό τους. Μαζί με τις σουρτούκισες που δεν μπορούν να κάτσουν σπιτι. .Απλά πράγματα, έχουμε μάτια και βλέπουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς αντί να γίνουμε σοφότεροι μετά από μια τόσο μεγάλη δοκιμασία, κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να επδεινωσουμε την κατάσταση. Η γραφικότητα, η ηλιθιότητα και η ασχετοσυνη που διακατέχει ορισμένους εμμονικους άρχισε να καταντά επικίνδυνο φαινόμενο γιατί συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο. Η ιατρική είναι επιστήμη και μάλιστα εξελισσόμενη βασισμένη στην έρευνα, την συμπτωματολογία και τις πιθανοτητες. Οι λειτουργοί που ασκούν αυτά τα καθήκοντά έχουν ιδρώσει και στα θρανία και στις υγειονομικές μονάδες. Τα καραγκιοζιλικια και η μυθοπλασία των αιρετών που προσχηματικα εμφανίζονται σε κάθε δραστηριότητα ανίχνευσης της λοίμωξης είναι αρρωστημένο φαινόμενο από αρρωστημενους ανθρώπους. Τα τεστ ανίχνευσης τα κάνει η Πολιτεία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις κατά τόπους υπηρεσίες πολιτικής προστασίας και όχι οι Δήμοι 'η οι Κοινότητες. Οπότε αφήστε τους κακομοιρηδες να ζουν το όνειρο τους που είναι το παραγοντηλικι και το παπατζηλικι. Κρίνετε τους όμως για τον διαγων βίο τους και την τήρηση των μέτρων. Δυστυχώς είναι μπροσταρηδες σε συναθροίσεις, δίχως μάσκα, δίχως αποστάσεις και με ιδιαίτερη μαγκιά. Ίσως γιατί δεν νόσησαν, ίσως γιατί έχουν άγνοια κινδύνου, ίσως γιατί είναι πιο άρρωστοι ακόμη και από τους δοκιμαζομενους συνανθρώπους μας που παλεύουν καθημερινά για την ζωή τους. Και το δύσκολο για τούτους είναι ότι έχει να κάνει με την ψυχική τους υγεία γιατί είναι ψωνάρες του κερατά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόλις αυξάνονται τα κρούσματα ένα κάρο σχόλια στα λίγα κρούσματα κανένας δει είχε άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.