Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοπάρτι σε αυλή σπιτιού στα Γιαννιτσά - Πρόστιμο στον διοργανωτή, οι προσκεκλημένοι έγιναν"καπνός"



Ακριβά πλήρωσε ένας 29χρονος από τα Γιαννιτσά, την ιδιωτική συνάθροιση που διοργάνωσε στην αυλή του σπιτιού του, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού. 
Στον ίδιο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ οι 6 από τους 7 συμμετέχοντες, έγιναν “καπνός”, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας. Ο ένας εξ αυτών δεν πρόλαβε να διαφύγει και του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Δεξιά οι λαγοί,αριστερά οι πέρδικες χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι 9 άτομα επιτρέπεται, τι φύγανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι εννεα ατομα της ιδιας οικογένειας και οχι μαζεματα απο εδω κσι απο εκει! Κδλα εκανε συτος που ειφοποιησε την αστυνομια!! Δεν εινσι ρουφιζνος οπως θα διαβασετε παρακατω.....υπευθυνος πολιτης εινσι που τηρει ο ιδιος πιστα τα μετρα και προσπαθει στο βαθμο που του ανσλογει να υπερασπισει και την υγεια των αλλων! Ολοι το ιδιο πρεπει να κάνουμε και με τον ιδιο τροπο νζ αντιδράσουμε!!!

      Διαγραφή
    2. Πολυ πλάκα εχετε!
      στο πάρκο ειναι μαζεμενοι κανα δυο χιλαδες μαζι...και ριχνουν προστιμα για 7 ατομα
      η παρανοια στο μεγαλείο της ~~

      Διαγραφή
    3. Εσυ που ξέρεις για την καταγγελία κιολας που δεν γράφει το άρθρο μάλλον ξέρεις πολλά . Είσαι επίσης αυτός που δεν έχει βγει από το σπιτι τ ένα χρόνο κ δεν έχει επαφές μ κανένα αλλά ξέρει ήδη και λεπτομεριες . Μάλλον μας δουλεύεις φίλε κ συ. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν σχέσεις κ επαφές ο ένας μ τ άλλο κ δεν τίθεται θέμα συγκέντρωσης ξένων . Στα πλαίσια των 9 ατόμων είναι εντελως νόμιμο αλλά ξέχασαν να μας ενημερώσουν ότι τα 9 άτομα είναι όποτε μας βολευει . Γιατί στ πάρκο η κατάσταση έχει ξεφυγει των 9 ατόμων κ το καφέ απέναντι κάνει χρυσές δουλειές .
      Επίσης ότι αφορά το άρθρο σας . Είναι ελλιπές . Η φωτο που βαλατε απαράδεκτη για 5 τ απόγευμα με καφέ στ χερι αλλά πως αλλιώς Καράτζοβα ν τραβήξεις προσοχή ; Το πρόστιμο ήταν διοργάνωσης και μάσκας και όχι λόγω του ότι δεν πρόλαβε να διαφύγει . Η παραπλάνηση σε όλο τ μεγαλείο της .

      Διαγραφή
    4. Λεπτομερειες δεν ξερω αδερφε αλλα η αστυνομια στην περιοχη μας γραφει μετα απο καταγγελια!ξερεις να εχει γραψει τοσο πολυ!δεν πατε να κανετε οτι θελετε!θελεστα και παθεστα!και εγω θελω να κανω πανηγυρι στο σπιτι μου αλκα δεν κανω ειμαι λαθος δηλαδη!οσο για το παρκο εχεις δικιο!αλλα ειπαμε παντα καποιος την παταει!

      Διαγραφή
  3. Κακος δεν ειμαι ουτε ρουφιανος αλλα συγνωμη κανανε μπαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πλατεία Μάγγου και στο πάρκο Αγίου Γεωργίου γίνεται της....Πόπης και στην αυλή σας πείραξε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω μαζι σου φιλε μου αλλα επεσε καταγγελια!καποιος την παταει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΙΚΗ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ!!!Αυτοι δεν αποφασίζουν ,μαδάνε μαργαρίτα! Θα ανοίξουν τα σχολεία; Δεν θα ανοίξουν! Θα ανοίξει το λιανεμπόριο; Δεν θα ανοίξει! Αγανάκτησαν τον κόσμο! Νομιζουν ότι κυβερνούν με στημένα γκάλοπκαι πληρωμένα τσοντοκάναλα! Δεν μας ΄έφτανε ο παιδεραστης Γεωργιάδης,ο Λιγνάδης ! τώρα κατεβαίνουν ευρωβουλευτές ο Φουρθιώτης και η Τζούλια Αλεξανδράτου! Κυβέρνηση Κανονικο μπουρδελο ! Άντε και ο Σειρανάκης Υπουργός Πολιτισμού ! Θα κάνει Φεστιβάλ Τσόντας! "σειρήνες στο Αιγαίο" ! Και μην ξεχάσατε να ενισχύσετε την Εκκλησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω,πω ,πω Θα σκούζετε μέχρι να σκάσετε,λαμόγιο.

      Διαγραφή
    2. Εσύ που λες .....μέχρι να σκάσετε, μήπως να φέρεις στο μυαλό σου αυτούς που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ γιατί δεν βάζει στη μάχη πανδημίας τις ιδιωτικές κλινικές; Μήπως ξέρεις τι έπαθαν οι γιατροί που τόλμησαν να περιγράψουν το τι συμβαίνει στα νοσοκομεία; (Βλέπε Καταραχιάς , Σιούλης) Μήπως μπερδεύεσαι;

      Διαγραφή
    3. Φαντάζομαι ότι εσύ μιλάς ως ειδικός.Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι για τι συζητάμε.Κάναμε 3000 ΜΕΘ γιατί είμαστε μάγκες λέει στην Ελλάδα.Και μετά θα ξαμοληθούμε ,γιατί κουραστήκαμε λέει και τις γεμίσαμε και αυτές.Και έτσι λύσαμε το πρόβλημα ,που συγκλονίζει όλη την ανθρωπότητα.Και στο φινάλε που ήταν όλοι αυτοί την χρυσή πενταετία του Σύριζα;Πόσες ΜΕΘ και πόσες εντατικές και πόσα χειρουργεία έφτιαξαν οι Πολάκηδες και σια.

      Διαγραφή
    4. Μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι. Αναφέρεσαι στο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκα στις αποφάσεις υπέρ του ιδιωτικού τομέα και της κατεδάφισης των συνδικάτων.

      Διαγραφή
  7. Και που κάλεσε την αστυνομία αυτός ο Ρουφ τι άλλαξε ? Εξαφανίστηκε ο ιός ? Με το τριχιλιαρο που έφαγε το ιδιοκτήτης ένιωσε ωραία ?Και αυτός που τον κάρφωσε αν είναι υπεύθυνος μπορεί να προστατευτεί και να κάτσει σπίτι του για να μην κολλήσει ! Δεν είναι υπεύθυνος πολίτης φίλε μου αυτός που κάλεσε την αστυνομία ρουφιάνος είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @11:54 -
      Αν κάποιος ληστέψει το σπίτι σου και εγώ το καταγγείλω, ρουφιάνος θα είμαι! Ερώτηση: Αν το κάνω θα εξαφανιστούν οι ληστές; Κάτσε λοιπόν και εσύ στο σπίτι σου αν θέλεις να το προστατέψεις! Να μην καλούμε την αστυνομία, για να μην μας θεωρήσουν ρουφιάνους! Τι την θέλουμε την αστυνομία τότε;

      Διαγραφή
    2. Αυτό το παράδειγμα δεν στέκει και δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.Η αστυνομία ναι μεν έκανε την δουλειά της! Μόλις ο άλλος έκανε την καταγγελία κατευθείαν έτρεξαν 4 περιπολικά όταν όμως είναι να πιάσουν κάποιον κλέφτη έρχονται μετά από 2 ώρες και αργούν εσκεμμένα ! Αυτό όμως που είπες δεν στέκει καθόλου αυτός που κατήγγειλε το περιστατικό το μόνο που κατάφερε είναι να φάει το παιδί το πρόστιμο 3.000 € δεν κατάφερε κάτι άλλο

      Διαγραφή
    3. Ο ιος καποια μερα θα σβησει η κακια των ανθρωπων ποτε!

      Οταν δημοσιευεται αρθρα να ξερετε και τι γραφετε και τι φωτο βαζετε , δεν εχει καμια σχεση οτι αναφερετε.

      Ευχομαι αυτος που καλεσε να κοιμαται πλεον ησυχος αφου εκανε το καθηκον του!

      Διαγραφή
  8. Τελικά είναι ρουφιάνος η δεν είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι δίκαιο έχουν και εσύ που αναρωτιέσαι και σύ δίκαιο έχεις

      Διαγραφή
  9. Είναι. Και η διασπορά του ιού κι αυτή ρουφιανιά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.