Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακροχρόνια εκμίσθωση του Ξενία Έδεσσας - Ανοικτός ηλεκτρονικός πλειοδοτικός διαγωνισμός



Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοίνωσε την προκήρυξη νέου ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας  e-publicrealestate.gr για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του εμβληματικού ακινήτου Ξενία  στην Έδεσσα. 

Πρόκειται για ακίνητο συνολικής επιφάνειας κτιρίων περί των 4.130 τ.μ. που βρίσκεται επί γηπέδου 7.901,56 τ.μ. επί της Λεωφ. Φιλίππου 35, για το οποίο δεν απαιτείται η έκδοση ΠΕΑ.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η μακροχρόνια εκμίσθωση για τριάντα (30) έτη με δυνατότητα παράτασης για είκοσι (20) επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών, με σκοπό την ανάπτυξη και λειτουργία ξενοδοχειακής μονάδας. Ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του ακινήτου με βάση την ήδη πραγματοποιθείσα δόμηση. Επισημαίνεται ότι υφίσταται και υπολειπόμενος Συντελεστής Δόμησης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.