Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Καμπανάκι" Κικίλια: "Πιέζεται" η Πέλλα, εξακολουθεί να μας ανησυχεί η Θεσσαλονίκη



Στο χθεσινό ρεκόρ στα covid τεστ που ανήλθαν στα 75.182, υπενθυμίζοντας ότι τον Μάρτιο του 2020 διεξήχθησαν 800 τεστ τον μήνα, στάθηκε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Για τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός είπε ότι «εξακολουθεί να μας ανησυχεί», ενώ επισήμανε τα σημερινά 398 κρούσματα στην πόλη. Προηγουμένως τόνισε ότι «η Πέλλα πιέζεται και αυτή» υπογραμμίζοντας τα 74 νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα σήμερα  Τετάρτη.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρεκόρ των εμβολιασμών, σημειώνοντας ότι αύριο Πέμπτη «φιλοδοξούμε να σπάσουμε το φράγμα των 2 εκατ. εμβολιασμών».
«Συνεχίζουμε να παλεύουμε όρθιοι ως την τελική υγειονομική νίκη που πλέον διαφαίνεται στον ορίζοντα», είπε ο κ. Κικίλιας, περιποιώντας τιμές στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. να στοχεύσουμε σ αυτούς που οργανωμένα δεν προσέχουν. Π.χ. φανατικοί της εκκλησίας? πχ ακροδεξιοί ντεμεκ , ακροαριστεροί και καλά...όλοι αυτοί ...που έχουν το κοινό να ειναι ακραίοι...είναι πρόβλημα..
    Ο ισορροπημένος άνθρωπος προσέχει και κρατάει τα μέτρα κακά τα ψέματα..Πως να πω στα παιδιά μου ακούτε το δάσκαλο όταν δεν ακουν τα μέτρα του κορονοιού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησε ο Μπαλατσινού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άιντε βρε καραγκιόζη που πιέζεται η Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον ξενυχτη το 4.03 και στον πρωινό 8.58 έχω να πω πως τα σχόλια τους σπάνε κόκαλα. Τα επιχειρήματά τους είναι ακαταμάχητα. Για τα 164 κρούσματα των τελευταίων 48 ωρών είπαν τον υπουργό υγείας ο ένας Μπαλατσινου και ο άλλος καραγκιόζη. Κάτι πρέπει να κάνουν οι διαχειριστές των blog. Μπορούν να καταλάβουν από το περιεχόμενο των σχολίων πολλά πράγματα για τους σχολιαστές κα να πραττουν ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνουν τι;Επειδή δεν είναι δεξιοί να λογοκρίνονται;Να λέμε όλοι μπράβο στην κυβέρνηση τι ωραία που διαχειρίζεται την πανδημία;Βρε ουστ δεξιοφασιστα που σου θίξανε τον υπουργό σου.

      Διαγραφή
    2. Για να είναι κάποιος ξύπνιος εκείνη την ώρα , κάποιος λόγος υπάρχει.Καποιοι άλλοι που κοιμούνται μερα νύχτα είναι το πρόβλημα σε αυτόν τον τόπο.
      Ξύπνα..............

      Διαγραφή
  5. Η πελλα δεν πιεζεται μην ανησυχεις. Ψηφιστε τωρα τη συμφωνια των πρεσπων και ελατε να αποθεωθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ 11.13 ένταξη το πήρες το ο. 60€ για το σχόλιο σου τώρα τραβά να δεις τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν πιεζετε η Πέλλα να μην ανοίξουν τα σχολεία.... Ντροπή κ αίσχος το χειμώνα είχαμε ποιο λίγα κρουσματα τώρα ποιο πολλα και μας ανοίγουν εεε μας κοροϊδεύουν μην ανοίγετε τα σχολεία συνεχίστε με τηλεδιάσκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειστε αλλου για αλλου!! Δεν ξερετε τι σας γίνετε γι αυτο τοσα κρουσματα!!! Πολλους αγραμματους δυστυχως εχει ο νομος μας!! Δεν ξερω γιατι μπερδευεται το μσκεδονικο με τον covid?....Τερασυια κσι τα δυο προβλημετα αλλα διαφορετικα!! Αντιδρασαμε για το μακεδονικο χωρις να πετυχουμε δυστυχως κατι!! Τωρα ας βαλουμε πλατες ολοι κσι νσ νικησουμε αυτον τον εχθρο!! Πιστεψτε πως υπαρχει αρρωστια και ας προσπαθηδουμε να την βγαλουμε απο τις ζωες μας!! Φτανουν τα περιτα ανουσια λογια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.