Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας-ΔΗΚΕΠΑΠ: Ξεκινά το Σάββατο στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών η 11η Ανθοέκθεση



"Ανοίγει τις πύλες της" το Σάββατο 8 Μαϊου, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών η 11η Ανθοέκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Η Ανθοέκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021, στο Πολύκεντρο των Γιαννιτσών και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 22.30 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες. 
Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, επισημαίνει τα εξής:
"Κάνουμε την πρώτη μας εκδήλωση μετά από πολύ καιρό για να βελτιώσουμε τη διάθεση και την ψυχολογία μας.
Μετά την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης, το άνοιγμα των σχολείων, την πρόοδο των εμβολιασμών και σύμμαχο τον καλό καιρό, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προφύλαξης, επιστρέφουμε στην κανονικότητά μας.
Φέτος, όπως και πέρυσι, η ανθοέκθεση πραγματοποιείται με λιγότερους εκθέτες, κρατώντας αποστάσεις και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, χωρίς εγκαίνια και παράλληλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
Ευχαριστώ τους εκθέτες- ανθοπαραγωγούς που στήριξαν για ακόμη μια φορά την έκθεση και τους εύχομαι καλές δουλειές.
Η Ανθοέκθεση, θα ξεκινήσει το Σάββατο 8 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στο Πολύκεντρο των Γιαννιτσών και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 22.30μ.μ με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες." 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Όλα στην πόλη μας λειτουργούν άψογα! Κρούσματα Κορωνοιου , καθαριότητα στους δρόμους και στους κάδους σκουπιδιών, αποστάσεις τραπεζοκαθισματων.Η ανθοεκθεση μας έλειπε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.