Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων ΠΕ Πέλλας: Η Κυριακή είναι αργία



Αδιανόητη η εμμονή του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Κυβέρνησης για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 9 Μαΐου, συνεχίζοντας την προσπάθεια όλων των τελευταίων ετών να ξηλώσουν την Κυριακή αργία.
Η πρακτική αυτή που επιβάλλει η Κυβέρνηση στα πλαίσια των στόχων της για πλήρη αποδιάρθρωση των εργασιακών δικαιωμάτων και την εξόντωση των φτωχοποιημένων εργαζομένων στο εμπόριο, αλλά και της μικρομεσαίας επιχείρησης, διαμορφώνει μια βόμβα υγειονομική που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο θα οδηγήσει το εμπόριο ξανά σε λουκέτο.
Η κατάργηση της Κυριακής αργίας αποτελεί διακαή πόθο όλα τα τελευταία χρόνια των μεγάλων επιχειρήσεων και πολυεθνικών στον κλάδο και όχι μόνο.
Πέρα από τη σταθερή θέση μας πως η Κυριακή αργία δεν παζαρεύεται και είναι απαραίτητη ως ημέρα ξεκούρασης για τους εργαζόμενους, στις συνθήκες της πανδημίας αποτελεί και υγειονομική ανάγκη η μη λειτουργία του κλάδου του εμπορίου την Κυριακή.
Η Κυριακή είναι αργία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Επιβληθηκε η Εργασια και την Κυριακη την ημερα του Κυριου μας να εργαζομαστε..., ο λογος για να μην διαδωσουμε τον φονικον ιον( γελια ). Πριν μας λεγανε μεινεται εγκλειστη στα σπιτια σας και μην συναναστρεφεστε πολλους ανθρωπους για να μην διαδωσεται τον φονικον ιον ( γελια ), τωρα ακριβως το αντιθετο, ανοιγμα και την Κυριακη οι εργασιες και τα SUPER MARKET..., εκει που ειχαμε 6/7 διαδοση και διασπορα, τωρα για να μας προστατεψουν προσθεσαν και την Κυριακη. Τρελλα, παραλογισμος, Φυσικα αυτοι γνωριζουν τι κανουν,ολλα τα μετρα δεν εχουν να κανουν με τον φονικον ιον ( γελια ) αλλα με την καταστρατηγιση των ελευθεριων του ανθρωπου με προσχημα την προστασια της υγειας. Ξυπνα Ραγια..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ξυπνήσει ο ραγιάς και να ψηφίσει τι? ΚΚΕ ,ΣΥΡΙΖΑ χαχαχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος ψωνίζει Κυριακή θα δουλεύει και Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.