Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολύ καλό Deal για τον κομμωτή Φόρη Θεοδοσιάδη! (βίντεο)



Ένα πολύ ικανοποιητικό deal πέτυχε σήμερα στο ομώνυμο δημοφιλές παιχνίδι του Alpha, ο κομμωτής Φόρης Θεοδοσιάδης, κάτοικος Γιαννιτσών με καταγωγή 
από το Π. Μυλότοπο.
Ο "Foris the Barber" (όπως είναι ευρύτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία) κατάφερε και απέσπασε από το παιχνίδι 5.000 ευρώ στη «μάχη» με τον τραπεζίτη, πετυχαίνοντας ένα πολύ ικανοποιητικό deal! 
Σημαντικό όμως είναι ότι μέσω της εκπομπής και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου, ο Φόρης Θεοδοσιάδης έκανε περισσότερο γνωστά τα Γιαννιτσά, καθώς ανέφερε ότι είναι μέλος του "Συλλόγου Φίλων της Ιστορίας Γιαννιτσών και Αναπαράστασης αυτής" και αναφέρθηκε πολλές φορές στην περιοχή του. Παράλληλα, ο "συμπαθής γίγαντας", όπως τον χαρακτήρισε συμπαίκτης του, υποσχέθηκε ένα καλό... κουρεματάκι στον Χρήστο Φερεντίνο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός κομμωτής συμμετείχε στο Deal από την Πέμπτη 18 Μαρτίου και αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους 21 συμπαίκτες του, πολλοί από τους οποίους εξέφρασαν την βαθιά συμπάθεια και εκτίμησή τους στον Φόρη.
Barber... σε καλή μεριά!!!  
 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σώπα ρε παίδαρε....θα γίνεις και ήρωας τώρα επειδή συμμετείχες σε εκπομπή της σειράς? Έτσι που τι πάτε με τους γραφικούς της ....Ιστορίας μόνο τέτοιοι ήρωες σήμερα μετράνε δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.