Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα πρώτα αποτελέσματα των self test από τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας



Χαμηλό φαίνεται να είναι το ποσοστό θετικότητας στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ν Πέλλας από τα self test μαθητών, δασκάλων και λοιπού προσωπικού που διενεργήθηκαν. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στα 100 από τα 220 σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντοπίσθηκαν συνολικά 9 θετικά κρούσματα, 6 μαθητών και 3 δασκάλων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Οι μισοί ούτε που το κάνουν.
    Απλά δηλώνουν το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς το ξέρεις αυτό; Έχεις στοιχεία - αποδείξεις ή κρίνεις από τον εαυτό σου;

      Διαγραφή
    2. Το λένε από μόνοι τους με υπερηφάνεια κιόλας δυστυχώς.

      Διαγραφή
    3. Αν είναι έτσι τότε είναι κατάπτυστοι. Και οι εκπαιδευτικοι και οι γονείς.

      Διαγραφή
  2. Πολύ εμπιστοσύνη δείχνουμε σε ότι μας πασάρουν,κάντε τεστ κάντε εμβόλια και τρεχουμε σαν τα πρόβατα και μάλιστα κρίνουμε κ τους άλλους που δεν τα κάνουν.
    Άσε κρατήσουμε όμως μια πισινή μήπως έχουν δίκιο κ είμαστε εμείς λάθος που λέμε μάλιστα γιατί αν αποδειχθεί αυτό καηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούω μια συνετή φωνή. Ο άλλος παραπάνω 3:02 μέσα στον παροξυσμό του χρησιμοποιεί φράσεις του στιλ κατάπτυστοι κ.λ.π
      Ξέρεις τι κρατάω από αυτά που έγραψες;
      .... γιατί αν αποδειχθεί αυτό καήκαμε.
      Γιατί αν αυτά που βάζουμε μέσα στο σώμα μας και φτιάχτηκαν σε χρόνο ρεκόρ λίγων μηνών, κατόπιν απαίτησης των βιομηχανιών δε φέρουν καμία ευθύνη, γιατί άραγε, μας δημιουργήσουν προβλήματα, δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να απαλλαχτούμε μια και θα έχει κατακλύσει όλο μας τον οργανισμό.
      Βλέπω κάποιους που εμφάνισαν προβλήματα και κατόπιν αρχίζουν τις μηνύσεις και την επίρηψη ευθυνών.
      Πρέπει να ξέρουν ότι αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους ώστε να προφυλαχθούν οι ίδιοι, χωρίς να παύουν να είναι μεταδοτικοί όπως έχει γραφτεί.

      Διαγραφή
  3. ΤΕΣΤ ΜΕ 80% ΛΑΘΟΣ . ΕΓΩ ΕΛΕΝΧΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ... ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΜΣ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ. ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΝΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δουλεύει το σύστημα, τίποτε δεν γίνεται για το καλό μας ,μας έριξαν έναν ιό σε όλοι την ανθρωπότητα που το έφτιαξαν οι ίδιοι στα παγκόσμια εργαστήρια τους ,και τώρα ήρθαν να μας σώσουν ,πόσο ηλιθιοι είναι αυτοί που τους πιστεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.