Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρηγόρης Στάμκος: Ομορφύναμε το Ναυταθλητικό κέντρο του Λουδία (φωτο)



Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος γράφει για  το 1ο Περιβαλλοντικό-Αθλητικό Φεστιβάλ "Αγαπώ Λουδία" στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
"Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τη ζωντάνια των μικρών παιδιών και το μεράκι των εθελοντών ομορφύναμε το ναυταθλητικό κέντρο του Λουδία. 
Στόχος μας να διατηρούμε, κάθε μέρα, όλους τους κοινόχρηστους χώρους καθαρούς και όμορφους! 
Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΝΟΓ, στην εθελοντική ομάδα 7 for earth και σε όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση!
Συνεχίζουμε με ανάλογες δράσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες!"
naomg
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα. Δεκαπέντε χρόνια είσαι στη δημαρχία και δεν μπόρεσες να καθαρίσεις την πίσσα και να βουτάνε τα παιδιά στο βούρκο.Λίγα τα ψωμιά σου.Έρχεται ο Στάθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτιάξε κάνα δρόμο ρεεεε! Τα αμάξια μας έχουνε βογγηξει από τις τρύπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιός Στάθης γιατί τώρα προέκυψε και άλλος (ψωμί δεν είχαμε τυρί μας φέρανε)και τι θα κάνει ο Στάθης;και φτάνει πια με το ζόρι να γίνει δήμαρχος; πως θα γίνει καιρός είναι να αποσυρθεί να μπούνε νέα παιδιά τις πιάτσας και χωρίς διάφορες εκκρεμότητες μέσα στην πόλη και χωρίς όνειρα γονιών τους που έχουν από παλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΘΆΡΙΣΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΠΈΦΤΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΊΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΊΤΙΚΗ "ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ" . ΕΝΩ ΠΗΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ;. ΤΕΛΙΚΆ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΊΣΑΙ ΈΝΤΙΜΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ , ΣΕ ΕΜΠΛΕΞΕ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ. ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΨΕΙΡΑ. ΣΥΖΗΤΙΈΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΌ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΌ ΠΟΛΎ ΚΌΣΜΟ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Στάθης είναι λευκός κατάλευκυος και δεν έχει καμία εκκρεμότητα.Αυτά να τα πεις στο Λάκη σου με τις εκκρεμότητες που έχει.Τώρα βλέπει ότι με την απλή αναλογική δεν έχει καμία τύχη για βουλευτής και κοιτάζει μια προς την δημαρχία ,μια προς την αντιπεριφέρεια.Αμ δε .Επιστροφή ολοταχώς στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.