Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ιωσήφ Σωτηριάδης από τα Γιαννιτσά "απογειώθηκε" στις πανελλαδικές εξετάσεις, με 19.205 μόρια!



Τα όνειρά του πραγματικότητα κάνει ο μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών Ιωσήφ Σωτηριάδης, ο οποίος "τα έσπασε" στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, είναι ένας από τους άριστους και με βαθμολογία που του επιτρέπει την εισαγωγή στην σχολή της επιθυμίας του. Συγκεκριμένα, διαγωνίστηκε στα μαθήματα του Τομέα Πληροφορικής και συγκέντρωσε 19.205 μόρια, αφού οι βαθμοί και οι επιδόσεις του... "απογειώθηκαν": 
Προγραμματισμός Υπολογιστών 19,8, Δίκτυο Υπολογιστών 19,6, Μαθηματικά 19,5 και Έκθεση 16,6!

Συστηματικό, μεθοδικό και παραγωγικό διάβασμα
Η περασμένη Παρασκευή ήταν για πολλούς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 ημέρα χαράς, αφού ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που διαγωνίσθηκαν και άνοιξε ο δρόμος εισαγωγής στα ΑΕΙ.
Για τον Ιωσήφ Σωτηριάδη από τα Γιαννιτσά, ήταν μια πολύ ιδιαίτερη η ημέρα, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει και με τις επιδόσεις του συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους άριστους, καθώς συγκέντρωσε 19.205 μόρια και δηλώνει ως πρώτη του επιλογή την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 
"Εδώ και 3 χρόνια είχα βάλει στόχο την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και συγκεκριμένα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών", τονίζει ο Ιωσήφ προσθέτοντας: "Για αυτό το λόγο έκανα συστηματικό, μεθοδικό και παραγωγικό διάβασμα, εμβάθυνα σε αυτό, συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο στόχο μου. Κατά μέσο όρο το τελευταίο διάστημα διάβαζα 5 με 6 ώρες την ημέρα, χωρίς να παρατάω όμως την προσωπική μου ζωή, όσο αυτό βέβαια επιτρεπόταν από τις συνθήκες της πανδημίας".

Πρόεδρος του 15μελούς
Να σημειωθεί ότι ο Γιαννιτσιώτης απόφοιτος του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών ήταν και πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου του και αυτό φανερώνει την επιθυμία του για ενασχόληση με τα κοινά. "Τίποτα δεν αποκλείω στο μέλλον" δηλώνει, διευκρινίζοντας όμως ότι τώρα εκφράζει "την πολύ μεγάλη χαρά τόσο τη δική του όσο και των γονιών του, Γιώργου Σωτηριάδη και Χριστίνας Καραϊσκάκη" και για αυτό, όπως επισημαίνει, "ευχαριστεί τους γονείς του για την συμπαράσταση που του παρείχαν". Σε ερώτησή μας αν ζήτησε κάποιο δώρο για την μεγάλη επιτυχία του, μας είπε γελώντας ότι ζήτησε ένα... αυτοκίνητο, το οποίο βέβαια δεν γνωρίζουμε αν θα του το αγοράσουν οι βιοπαλαιστές γονείς του. Προς το παρόν όμως, το σίγουρο είναι ότι... αναχωρεί για διακοπές στη Σκιάθο! 
Στα παιδιά  που δεν κατάφεραν να γράψουν καλά και περάσουν φέτος στις σχολές που ήθελαν, στέλνει το μήνυμα ότι δεν χάθηκε απολύτως τίποτα. "Χρειάζεται επιμονή, πίστη και προσήλωση στο στόχο τους», μας λέει.

Εμείς, ως Η.Ε. karatazova.com, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Ιωσήφ αλλά και σε όλα τα παιδιά που έγραψαν καλά, ενώ για τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν τους λέμε ότι δεν πρέπει να χάνουν την πίστη και την ελπίδα τους και να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Συγχαρητήρια πρώτα στο παιδί, και μετά στους γονείς του και στους εκπαιδευτικούς. Ένας ακόμα μύθος καταρρίπτεται ότι δηλαδή οι καλοί μαθητές πάνε στα ΓΕ.Λ και οι κακοί στα ΕΠΑ.Λ.
    Μπράβο παλικάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν μπράβο στον Ιωσήφ για την προσπάθεια του και τελικά την επιτυχία του.
      Για σένα τον βολικά άσχετο θα σου έλεγα αν ζητούσες από τα παιδάκια του δημοτικού να σου πούνε το αρνάκι άσπρο και παχύ....θα έβγαζαν 20000 μόρια.
      Όταν οι μαθητές διαγωνίζονται στα ίδια θέματα , τότε και μόνο τότε θα είναι αξιόπιστη η σύγκριση.Οι κουτοπονηριές αλλού.

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια στον μαθητή, αλλά δυστυχώς ισχύει αυτό που σκέφτεσαι, προφανώς επίλεξε τα ΕΠΑΛ για εκμεταλευτη την ποσοστοση επειδή τα θέματα στα ΕΠΑΛ είναι σαφώς ευκολότερα.

      Διαγραφή

    3. Ποσοστοση!!?? 5% των μαθητών των ΕΠΑΛ εχει "δικαίωμα "για μια θέση σε Πολυτεχνική Σχολή Λετε τα πανεπιστήμια να χαρίζουνε καρεκλες;

      Διαγραφή
    4. ΟΤΙ ΛΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΄΄ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ΄΄

      Διαγραφή
    5. Προς Πάτροκλου. Αν εχεις σύνδρομο καταδίωξης και δεν θες να καταλάβεις κάτι δεν πρόκειται να το καταλάβεις ποτέ. Τα θέματα των Μαθηματικών μεταξύ ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ως προς τον βαθμό δυσκολίας είναι 4 προς 1.Ενας ΠΕ 03.Δεν μπορείς να έχεις γνώμη για κάτι που δεν γνωρίζεις!!! Βρες τον Αχιλλέα σου και κάνε του παρέα.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητηρια στο παλικαρι και να εχει παντα εργατικο πνευμα 5 ωρες διαβασμα καθημερινα για τα τωρινα παιδια ειναι αθλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Ιωσήφ αλλά και σε όλη την οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αρνάκι άσπρο και παχύ δεν πιάνει 20000 μόρια το όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια πιάνει 20000 μόρια συγχαρητήρια ιωσηφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον Ιωσήφ και εις ανώτερα. Καλές σπουδές και πολλές επιτυχίες στο παιδί. Να τον χαίρεται η οικογένεια του. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Ανώνυμο-2:49.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια Ιωσήφ να σε χαίρονται αγόρι μου οι γονείς σού . είσαι η χαρά του παπού και τών γιαγιάδων σού. Πάντα επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι λίγο περίεργος τόσο πολύ σε πληγώνει το σύστημα η είχες καμία αποτυχία;ένα μπράβο λέμε Ιωσήφ και τελειώσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον σε βολεύει το σύστημα.Εγώ μιλάω για θέματα αρχών και ισονομίας.Τυχαίο η προβολή (μέχρι της αυτοπροβολής)σε άλλο σάιτ ,των συγκεκριμένων επιτυχιών από τα ΕΠΑΛ;

      Διαγραφή
  8. Μπραβο λεβέντη συνέχισε με μυαλο στην ζωη και σταθερότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στο παλικάρι και καλές σπουδές!!!!σαφώς και είναι πιο εύκολα από τα ΕΠΑΛ!!!!όμως υπάρχουν μαθητές από τα ΓΕΛ της Έδεσσας και των Γιαννιτσών που γράψανε από 18000 εως 19.000 και πάνω μόρια και κανενας δεν κάνει αναφορά!!!!αυτοί δεν αγωνίστηκαν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστά, τα λέει ο φίλος παραπάνω στο 15 ΙΟΥΛΊΟΥ 2021 - 10:58 Μ.Μ.
      Εξάλλου υπάρχει και ένα θέμα προσωπικών δεδομένων που απαγορεύει την δημόσια δημοσίευση της βαθμολογίας μαθητή (τουλάχιστον χωρίς τη δική του συναίνεση του ή των γονιών του εάν είναι ανήλικος)

      Διαγραφή
    2. Μια παράμετρος ακόμη.Το σύστημα διευκολύνει την είσοδο των παιδιών από τα ΕΠΑΛ στα πανεπιστήμια.Σκέφτηκε το σύστημα για την ικανότητα εξόδου αυτών των παιδιών από τα πανεπιστήμια;
      Y.Γ Η συζήτηση βέβαια αυτή είναι μεγάλη αλλά κακώς γίνεται στο σημείο αυτό όπου ξαναδίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον συγκεκριμένο μαθητή.Όταν όμως ο πρώτος σχολιαστής θεώρησε σκόπιμο να προπαγανδίσει περί των ΕΠΑΛ ,ακολούθησαν και τα υπόλοιπα σχόλια.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.