Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Στο 80% η πληρότητα στην ΜΕΘ τoυ νοσοκομείου Γιαννιτσών, όλοι οι ασθενείς ανεμβολίαστοι - Στο 57% στη Θεσσαλονίκη



Αρχίζει να πιέζεται το σύστημα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, σε ότι αφορά στα περιστατικά Covid, καθώς αυξάνονται ραγδαία οι εισαγωγές και οι νοσηλείες στην κλινική Covid και στη ΜΕΘ, 
λόγω της έξαρσης της πανδημίας.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει ότι στη νοσηλευτική μονάδα Γιαννιτσών, η οποία να σημειωθεί δέχεται περιστατικά κορωνοϊού σε επίπεδο Νομού Πέλλας, η κάλυψη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) έχει ξεπεράσει το... 80%!, καθώς νοσηλεύονται 8 άτομα ενώ δύο ακόμη περιστατικά χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σοβαρά και είναι πολύ πιθανό να εισαχθούν -ίσως και εντός της ημέρας- στη Μονάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ΟΛΑ τα περιστατικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γιαννιτσών αφορούν σε ανεμβολίαστους ασθενείς!
Η κάλυψη στην κλινική Covid του νοσοκομείου Γιαννιτσών αγγίζει το 45%, αφού νοσηλεύονται 16 ασθενείς καλύπτοντας αντίστοιχες κλίνες από τις συνολικά 38 που διατίθενται μέχρι σήμερα.

57% η κάλυψη στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης
Να σημειωθεί ότι αναφορά στην πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού έκανε κατά την χθεσινή ενημέρωση ο καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Χαράλαμπος Γώγος.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, “οι εισαγωγές στα νοσοκομεία έχουν αυξηθεί, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα. Η κάλυψη στις κλινικές Covid είναι 44%, ενώ στις ΜΕΘ η κάλυψη είναι 60%. Μεγαλύτερο πρόβλημα στην Κρήτη, με 96% κάλυψη”, σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως μικρότερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν η Αττική με 76% και στη Θεσσαλονίκη με 57%. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

31 comments:

  1. σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου άρεσε το ρεπορτάζ? Αν έγραφε όμως ότι είναι ανεμβολιαστοι, πανηγύρι θα έκανες τώρα.

      Διαγραφή
    2. Προς 9:15
      Συνεχίστε κρετίνοι...Ένας στο χώμα (δυστυχώς πολλοί)χιλιάδες στον αγώνα της μιζέρια σας και της ανυπαρξία σας.

      Διαγραφή
    3. Λέει ότι όλοι είναι ανεμβολιαστοι ..

      Διαγραφή
  2. Μήπως έχει ενδιαφέρον το παρακάτω ρεπορτάζ;
    https://www.youtube.com/watch?v=DlHIK05XFOw&t=64s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως είναι δυνατόν στα νησιά και σε όλες τις τουριστικές περιοχές να νοσούν μόνο Έλληνες πολίτες και όχι τουρίστες; Φταίει ότι όλοι οι τουρίστες είναι εμβολιασμένοι ή ότι μόνο οι ανεμβολίαστοι Έλληνες πρέπει να νοσήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψεκακια οι μεθ στην διάθεση σας χαλάλι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι κι αλλιώς τις κρατάνε για εμάς. Όταν έρθει η σειρά σας να δω που θα μπείτε.
      Κοντός ψαλμός αλληλούια!

      Διαγραφή
    2. Για πότε το υπολογίζεις? Μετά από πόσους μήνες , χρόνια απο τον εμβολιασμό? Ρωτάω γιατί σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ,που είχαν συμμετέχει στις δοκιμές ,έχει περάσει ένας χρόνος απο την στιγμή που εμβολιάστηκαν, 'Εχεις κάποιο πλάνο? Να ξέρουμε.

      Διαγραφή
    3. παντε εσείς με το καλό και βλέπουμε

      Διαγραφή
  5. Φιλε πολυ παραμυθι μας ταΐζουν αν το φαμε θα εξαρτηθει απο το ποσο καποιος εμπιστευετε τα Μ.Μ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς εμβολιασμένους.
    Μια παρακάλεση.
    Αφού πήρατε την μεγάλη απόφαση, φροντίστε μαζί με τον γιατρό σας για την φαρμακοεπαγρυπνηση, απλά δηλώνετε οτιδήποτε προκύψει και αφορά την προσωπική σας υγεία μετά τον εμβολιασμό και τουλάχιστον έως και το υποτιθέμενο διάστημα που σας καλύπτει το εμβόλιο ώστε να βγούνε συμπεράσματα από τη χρήση του.
    Είναι υποχρέωση του γιατρού σας, αλλά και δικό σας δικαίωμα
    https://www.eof.gr/web/guest/yellowgeneral

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΆΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΎΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΊΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊΤΕ ΑΡΚΕΤΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  7. σιγα ρε απο τα 10 τα 8 ειναι πιασμενα και λεμε 80% και ΟΛΟΙ ειναι ανεμβολιαστοι για το ισραϊλ που οι ποιο πολλοι ασθενεις ειναι πληρωσ εμβολιαζμενοι δεν λεμε τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας ενδιαφέρει, εμείς ακούμε τον ΕΟΔΥ

      Διαγραφή
  8. Μόνο στην Ελλάδα όλοι οι νοσηλευόμενοι είναι ανεμβολίαστοι; Γιατί στις άλλες χώρες συμβαίνει κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραια,θα θελαμε να δειξουμε στον κοσμο την συνεντευξη που εδωσε εχθες στην Ιταλια ο Μοντανιερ αν ειναι εφικτο παρακαλω και ευχαριστω.Η ολοκληρωμενη γνωση και ενημερωση μας διωχνει απο τα κολπακια ενος ιατρικου θεματος που εχει την ταση να θελει να πολιτικοποιηθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την άνοιξη , κάποια στιγμή είχαμε 860 διασωληνωμένους . Τώρα έχουμε 270. Το 60% που αναφέρει ο επιστήμονας από πού προκύπτει; Ένα θέμα με την αριθμητική το έχουν όλοι στις επιτροπές! Μας δουλεύουν κανονικά! Οτι σας λένε μη το καταπίνετε αμάσητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 60% είναι για τις ΜΕΘ τις Θεσσαλονίκης λέει ρε ¨επιστήμονα" .

      Διαγραφή
    2. εσένα και μασημένο και αμάσητο να στο δώσουν χαμπάρι δεν παίρνεις έχεις φάει τόσο ψεκασμό και θυμίαμα που το έκαψες

      Διαγραφή
  11. Αν η ηλιθιότητα και η ασχετοσυνη ήταν αθλημα τότε οι διεκδικητές του τίτλου θα ήταν πολλοί. Τι δεν καταλάβατε ρε καραγκιόζηδες; Για το δικό μας το Νοσοκομείο μιλάμε και ρωτάτε ποιος έκανε το ρεπορτάζ; Λέτε το Karatzova να είναι μια σελίδα συστημική την οποία χρηματοδοτεί ο Μητσοτάκης για να σας φοβερισει; Θέλει πολύ μυαλό να καταλάβετε ότι άπαντες στις ΜΕΘ των νοσηλευτικών ιδρυμάτων είναι ανεμβολιαστοι; Δεν ξέρετε ότι δίπλα στο σπίτι του καθένα από μας έχει ένα μεγάλο κτήριο που όταν αρρωσταινεις 'η αισθάνεσαι πόνο 'η σου συμβαίνει κάποιο ατύχημα και το επισκέπτεσαι είναι το Ν.Ν Γιαννιτσών; Εκεί λοιπόν παιδάκια άρχισε να γεμίζει από εσάς που δεν έχετε εμβολιαστεί και όπως πάει η ιστορία θα κλείσουν όλες οι κλινικές του και θα μετατραπει εκ νέου σε Νοσοκομείο μιας νόσου, δηλαδή covid. Θα στήσουν και αντίσκηνα τον χειμώνα με τον ρυθμό που η λοίμωξη εξαπλώνεται. Βλέπω και κάποιους ανεγκεφαλους να προτρέπουν όσους εμβολιαστηκαν να ενημερώνουν τον γιατρό τους για πιθανές μακροχρόνιες παρενέργειες από το εμβόλιο. Σας είπε κάποιος γιατρός που πηγαίνατε και προ covid εποχή τι παρενέργειες μπορεί να δημιουργήσει η μόλυνση σε χρόνο παρόντα και μελλοντικά; Σας χαζεψε ο Βελόπουλος, ο Κούβελας και τελευταία ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Τσιτσιπας που μπήκε πρώτος στην διαφημιση των συστημικών μέσων μιλώντας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα και είναι ανεμβολιαστος; Κάνει μια άθλια προπαγάνδα ώστε να νοσήσουν όλοι οι νέοι γιατί βγάζει 5-6 εκατομμύρια τον χρόνο και ξέρει ότι θα βρει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο που θα τον κάνουν καλά. Εγώ τον προτρέπω αν νοσήσει και χρειάζεται νοσηλεία να μας κάνει την τιμή να έρθει στα Γιαννιτσά για να δει πόσο δύσκολη είναι η περίοδος νοσηλείας από αυτήν την γ@μημ@νη μόλυνση. Κανείς δεν σας υποχρεώνει να κάνετε το εμβόλιο αλλά θα πρέπει να σας στερήσουν την είσοδο σε κάθε δημόσιο χώρο που πάνε οι άνθρωποι ώστε να μην τους μεταδώσετε τον ιό. Γιατί και οι εμβολιασμενοι από σας κολλάνε που κάνετε εδώ και μήνες τους άτρωτους μάγκες δίχως μάσκες και προφυλάξεις. Ένας ένας οι Φαρσαλινοι, οι Κούβελες, οι Σπινοι και οι Σωτηριαδηδες θα σταματήσουν να σας χαζεύουν καθημερινά γιατί με την πάροδο του χρόνου έχουν ήδη ξεμπροστιαστει και θα κρύβονται στα λαγούμια τους. Ήδη στη Κύπρο ο τελευταίος έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε βάρος της δημόσιας υγείας. Εύχομαι σε όλους να μην νοσήσει κανένας γιατί το έργο είναι δύσκολο και το τέλος αυτού καθόλου αίσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εμβολιασμένοι κολλάνε από τους ανεμβολίαστους ;
      Επιστήμονας είσαι;
      Πως το ξέρεις αυτό;
      Οι ανεμβολιαστοι είναι αυτοί που έχουν συμπτώματα και φυλάγονται.
      Οι εμβολιασμένοι αντίθετα είναι αυτοί που λένε «έκανα το εμβόλιο» και μπαίνουν στα μαγαζιά χωρίς μάσκα λέγοντας αυτή τη δικαιολογία. Όμως αν έχουν τον ιό χωρίς συμπτώματα τον μεταδίδουν.

      Διαγραφή
    2. Εγώ τον προτρέπω αν νοσήσει και χρειάζεται νοσηλεία να μας κάνει την τιμή να έρθει στα Γιαννιτσά
      Σιγά ρε μπρούκλη μην έρθει στο μαγαζί σου.
      Δεν το λέω υποτιμητικά ούτε για το Νοσοκομείο ούτε για το προσωπικό, διότι δεν αρκεί το προσωπικό αλλά χρειάζονται και τα μέσα.
      Θα πάει λοιπό εκεί που θα υπάρχουν και τα κατάλληλα φάρμακα για τον κοβιτ, βλέπε μονοκλωνικά, τα οποία όλως περιέργως αρνούνται πεισματικά οι κρατούντες να τα φέρουν στην Ελλάδα και να σώσουν κόσμο.
      Τώρα πως κάποιοι επώνυμοι υπερήλικες γίνανε περδίκια , εδώ στην Ελλάδα, σε χρόνο dt, ίσως δεν σε ενδιαφέρει.
      Κάποια στιγμή θα κληθούν να απολογηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της τακτικής για τις απώλειας τόσων ψυχών.
      Για μένα και για σένα υπάρχει μόνο η τρομοκρατία και το εμβόλιο.
      Αν κάποιος αποφάσισε να το κάνει, με γεια του και χαρά του. Απλά είναι ένας ακόμα εθελοντής στο πειραματικό στάδιο στο οποίο το φάρμακο βρίσκεται. Οι πιθανές παρενέργειες, πάλι δικό του θέμα είναι.
      Αν κάποιος έχει τις επιφυλάξεις του, καλό είναι να τον σεβαστούμε, γιατί όπως έχεις αντιληφθεί και οι μεν και οι δε προσβάλλονται, και μεταδίδουν με το ίδιο ιικό φορτίο και νοσούν εξίσου σοβαρά σύμφωνα με στοιχεία από Ισραήλ και Βρετανία
      Καλή η τακτική να τα ρίχνουμε όλα στο μίξερ και να τα ανακατεύουμε.
      Με τον Βελόπουλο δεν θα ασχοληθώ, γιατί κάνει πολιτική.
      Ο Τσιτσιπάς δεν έκανε δηλώσεις, απλά ρωτήθηκε και είπε το αυτονόητο ως ένας υγιής και χωρίς αυτοκαταστροφικές τάσεις νέος. Τον φαντάζεσαι με κάποια θρόμβωση μετά από εμβόλιο;
      Τους υπόλοιπους που είναι γιατροί μπορείς άνετα να τους κονιορτοποιήσεις σε κάποια από τα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης που τους δίδουν βήμα. Ένας εξ αυτών είναι ανάμεσα στους 3-4 που υπάρχουν στην Ελλάδα με αντικείμενο τα φάρμακα για αυτόν τον λόγο ήταν και αρκετά χρόνια στον ΕΜΑ προφανώς όχι για να πίνει καφεδάκι.

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΌΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΤΌΝ ΑΜΦΙΣΒΉΤΟΥΣΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΊΚΑΙΟ ΕΧΕΙ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΉ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ.ΕΓΩ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΊΣΩ ΕΜΒΌΛΙΟ.ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΣΆΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Ηνωμένο Βασίλειο [Public Health England]> Το 69% των θανάτων από COVID-19 είναι εμβολιασμένοι (το 64% με τις δύο δόσεις). Οι ανεμβολίαστοι αποτελούν το 31% των θανάτων. Λίγο υπομονή σύντομα κοντά μας …

      Διαγραφή
  12. Μια και ακουμε πιστα τον ΕΟΔΥ ας μας πεις 5:30 μηπως το ιατρικο απορρητο πηγε περιπατο;Εχουν γνωση οι φυλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
      ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΤΙ.
      ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΌΡΡΗΤΟ.
      ΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΤ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

      Διαγραφή
  13. Εγω, ξερω τρεις που ηταν εμβολιασμενοι κ μπηκαν στην ΜΕΘ Γιαννιτσων... Το ψεμα ρεει αφθονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για όσους γνωρίζουν οι ιατροί δίνουν πρώτα όρκο στον Θεό και κατόπιν στον Ιπποκράτη ότι θα ασκούν με ζήλο, ευσυνειδησία και αυταπάρνηση το καθήκον τους. Οι δικοί σας "ιατροί" είναι αυθεντίες στην διασπορά ψευδών ειδήσεων. Μπορεί κάποιος να γράψει ότι ο οικογενειακός του ιατρός τον συμβούλεψε να μην προχωρήσει σε εμβολιασμό; Φυσικά και την προτροπή για την άρνηση την μασάτε διαδικτυακά και από τα περιθωριακά ΜΜΕ τυπου Βελόπουλου με τις αλοιφές που δίνουν μακροζωία και αιωνιότητα. Το να κάνω αντιπαράθεση με αυτούς που ΔΕΝ με απαντούν επιστημονικά αλλά με μαγκιά δεν έχει νόημα. Τι να πω δεν έναν αγραμματο βλάκα που με αποκαλεί μπρουκλη; Ότι εδώ είμαστε μια μικρή κοινωνία ανθρώπων που όλοι γνωριζομαζτε λίγο πολύ μεταξύ μας και όχι Μπρονξ; Στον δε άλλο εξαιρετικό βλάκα και ψεύτη που γράφει ότι ξέρει τρεις εμβολιασμενους που εισήχθησαν στην ΜΕΘ Γιαννιτσών εξαιτίας του εμβολίου; Θα κλείσω το σχόλιο μου γράφοντας μόνο ότι οι θάνατοι σήμερα ξεπέρασαν τις 13.500, όταν πριν την εφαρμογή του εμβολιασμού ήταν ηδη 10.900. (Δυστυχώς παπαγαλάκια του Σωρρα η κατάσταση έχει ετσι και δεν μπορείτε να την αλλάξετε. Είναι σαν τα δισεκατομμύρια που θα αγοράζατε το δημόσιο χρέος με πορδες και στραγάλια). Εκείνοι φίλοι μου από ποια αιτία έχασαν την ζωή τους; Από το ότι άκουγαν στις ειδήσεις ότι θα κατασκευαστούν τα εμβόλια ενάντια στην covid-19 και πέθαναν από το κακό τους; Στο Μπέργκαμο όταν πέθαιναν κατά εκατοντάδες ημερησίως έφταιγαν τα εμβόλια; Στην Βραζιλία όταν τους πετούσαν μέσα στους λάκκους κατά δεκάδες έφταιγαν κι εκεί τα εμβόλια; Δυστυχώς για σας μείνατε λίγοι και ξεβρακωτοι οι αρνητές και καλά θα κάνετε να συνεχίσετε να σκορπάτε την λοίμωξη. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σκοτώσετε τους οικείους σας τους φίλους σας και τους ομοϊδεάτες σας γιατί οι εμβολιασμενοι είναι αρκετά θωρακισμένοι όχι όσον αφορά την μόλυνση αλλά την νόσηση, την διασωληνωση και την απώλεια της ζωής τους. Γιατί την μόλυνση το επαναλαμβάνω την μεταδίδετε μόνον εσείς και κατόπιν αφού την λάβουν οι εμβολιασμενοι την μεταδίδουν και αυτοί. Ζητω λοιπόν από το Karatzova να κάνει μια ζωντανή εκπομπή με έναν πραγματικό γιατρό (επιστήμονα δηλαδή) και έναν κομπογιανιτη από αυτούς που σας έχουν χαζεψει. Ο πρώτος είναι ήδη διαθέσιμος. Εσείς φέρτε τον δικό σας κομπογιανιτη και να τα πούμε ειτε δια ζώσης είτε με τηλεδιασκεψη. Καληνύχτα σας και να ξέρετε ότι η ΜΕΘ είναι δυσκολότερη από τον θάνατο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.