Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο Νησί Έδεσσας



Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το απόγευμα του Σαββάτου σε δύσβατη αγροτική περιοχή ανάμεσα από τα χωριά Νησί και Βρυτά του Δήμου Έδεσσας. Για την κατάσβεσή της στο σημείο επιχείρησαν 12 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 40 Πυροσβέστες και τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. 

Αυτή την ώρα στην περιοχή παραμένουν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 Πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα για τυχόν αναζωπύρωση της φωτιάς. 

Αιχμές Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου για τα αίτια της πυρκαγιάς

"Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα με τις συσκευές των φυτοφαρμάκων, που δυστυχώς οι αγρότες θεωρούν εύκολη λύση την καύση" αναφέρει ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, αφήνοντας αιχμές για τα αίτια της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα η ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα έχει ως εξής: 

"Η ΦΩΤΙΑ ΕΣΒΗΣΕ, ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ; 
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ , στον ΦΙΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ,ΓΙΩΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ , για τον ζήλο και την αυταπάρνηση, που έδειξαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. 
Θαυμάσαμε από κοντά μαζί με τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ,την άψογη οργάνωση , την πειθαρχία και τον επαγγελματισμό τους. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, στον ΑΞΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΟΔΩΡΗ ΧΟΡΟΖΗ,τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΛΙΔΗ , την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΛΑΣ και όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. 
Πριν από λίγο καιρό , ζήσαμε μια οικολογική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ, σήμερα το ΝΗΣΙ , ελπίζω να σταματήσει το κακό , για να μη ζήσουμε ποτέ στιγμές ΕΥΒΟΙΑΣ. 
Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα με τις συσκευές των ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ , που δυστυχώς οι ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ. 
Έχουμε τεράστια ευθύνη ,σαν ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, να μην έχουμε δώσει ΛΥΣΗ. Υποχρέωση μας είναι να την βρούμε εδώ και τώρα".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Γιάννου τόσα χρόνια δήμαρχος είσαι λύση δεν βρήκες για τις συσκευασίες φυτοφαρμακων.... Ποιος περιμένεις να δώσει λύσεις για μερικούς κάδους φυτοφαρμακων σε κάθε χωριό? Για αποτσιγαρα μόνο βρίσκεται κάδους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κλάματα είσαι, και αρχηγός πυροσβεστικής τώρα, σκορδαλιά ε σκορδαλιά. Εκτός από βαφέας, υδραυλικός και εργολάβος έγινες και πυροσβέστης τώρα. Αφού δεν ευχαρίστησες και τον Μουράτογλου για την θετική του σκέψη από την Αθήνα πάλι καλά. Ότι χειρότερο έχει περάσει από όλους τους δήμους στην Ελλάδα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννου τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ μπορούσες να τα κάνεις ακόμα μεγαλύτερα.
    Βρίσκεις και κάνεις και το πόπολο ακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.