Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πρόστιμο 2.000 € και 7ήμερο λουκέτο σε κατάστημα για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς πιστοποιητικά



Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου σε ελέγχους στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσ/νίκης) βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις :
  • 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Κιλκίς, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά,
  • 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Γιαννιτσά, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη,
  • 19 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες, καταστημάτων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Αντέδρασαν οι καταστηματαρχες στο να μη γίνουν αστυνομία απέναντι στον πολίτη και τώρα τους εξαναγκάσουν με πρόστιμα ώστε να γίνουν.
    Τι ψηφίσατε ΡΕ μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελος τα μαγαζιά για τους ψεκ να γυρίσουν στα δέντρα από όπου κατέβηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.13 τοσο φασιστας εσυ απο που ηρθες μαλακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.