Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκατό δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 3.739 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης  (19/10). Εκατό δεκαεννέα από αυτά εντοπίσθηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ η Πέλλα, εδώ και το πηδημα

      Διαγραφή
    2. Τυχαίο πως η αύξηση των κρουσμάτων έγινε 10 ημέρες μετά τις ελευθερίες που δόθηκαν και την ψεύτικη εντύπωση πως όλα έχουν τελειώσει?

      Διαγραφή
    3. 6:57 το πηδημα ερχετε για σας τους μπολιασμενους, καλη διασκεδαση γιδια.

      Διαγραφή
  2. Πάντε ρε ΓΙΔΙΑ να κάνετε το εμβόλιο,αν οχι για εσας κάντε το για τους συνανθρώπου σας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, για μην τους πάρετε στο λαιμό σας.
    Αν οχι σπίτια σας μέχρι να περάσει και αυτή η μπόρα,που υπαίτιοι είστε εσείς.
    Τσοπάνηδες ,γίνατε όλοι επιστήμονες, ΓΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όλα τα κρούσματα αναφέρομαι σε ανεμβολιαστους;
      Δεν το αναφέρει κάπου αυτό.
      Ίσως να γίνεται η έξαρση στην εστίαση που μπορείς να μπεις απλώς με ένα πιστοποιητικό νοσησης ή βεβαίωση εμβολιασμού.
      Και έτσι γυρνώντας στο σπίτι διασπείρεις τον ιο.

      Διαγραφή
  3. Ελευθερία θέλατε πάρτε ελευθερία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι ανεμβολιαστοι που κανουν ραπιντ σας ενοχλουν ή οι αλλοι που κυκλοφορουν ελευθεροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γκασμακο οι άλλοι που λες και να κολλήσουν στα @@, έχουν κάνει το εμβόλιο, για εσάς τους ψεκ γίνετε η φασαρία εσείς γεμίζετε τις μεθ και τα νεκροταφεία

      Διαγραφή
    2. Και να κολλήσουν στα @@;;
      Μα και αυτοί αν βγουν στα θετικά μετριούνται στα κρούσματα
      Γενικά κρούσματα ανακοινώνουν όχι ανεμβολιαστων.

      Διαγραφή
  5. εδω να σας δω ψεκ, με τις μεθ με 90% ψεκασμένους το πρόβλημα είναι δικό σας, εμείς το σχεδόν το λύσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε ενημερώσω ότι η ΜΕΘ στη Έδεσσα είναι τρεις. Άρα για τι νούμερο μιλάς βρε αγράμματε που κάνεις και υποδείξεις!!! Για το τι ελυσες καλύτερα διάβασε να μάθεις γιατί ούτε αυτό το ξέρεις!!!

      Διαγραφή
    2. Για κάθε και πόσοι εμβολιασμενοι υγειονομικοί στο νοσοκομείο Έδεσσας είναι θετικοί και μετά μιλά για λύσεις!!! Αγράμματε....

      Διαγραφή
    3. Και τοτε τι ζορι τραβας ρε βλαξ 9:10 και γραφεις, αφου νομιζεις οτι ελυσες το προβλημα σου???

      Διαγραφή
  6. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της...ελευθερίας!!! Για το ποιοι είναι στις ΜΕΘ για ψάξτε λίγο την αλήθεια την πραγματική και όχι την αλήθεια των πληρωμένων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η πρόβλεψη του ***Για το καλό σας*** που εδώ και τρεις μήνες επισημαίνει σχεδόν καθημερινά τις συνέπειες του κορονοιου. 119 κρούσματα είναι τρομακτικό νούμερο. Περιμένουμε σχόλιο και συμβουλές γιατί είμαστε πανικοβλημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν δίνεται η εντύπωση πως όλα έχουν τελειώσει και μπορείς ελεύθερα να μπαίνεις σε κλειστούς χώρους χωρίς μέτρα απλά και μόνο με την επίδειξη του COVID pass και όταν δεν γίνεται προληπτικός έλεγχος από όλους τότε είναι επόμενο να έχουμε αυτά τα νούμερα! Ας σταματήσουμε τις αλληλοκατηγορίες που τόσο στοχευμένα καλλιεργούν άλλωστε για όλα φταίνε οι άλλοι και ας προσέχουμε όλοι πολύ ανεμβολιαστοι και εμβολιασμένοι!

      Διαγραφή
  8. Πάμε για πολύ χειρότερα απο πέρυσι μου φαίνεται,βάλτε μυαλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μοσχαρια εμβολιαστητε και οσοι αρρωσταινετε να μενετε σπιτια σας....γιατι μεγαλοι κασμαδες εισυε και κυκλοφορειται εξω. Αν ειχατε βεβαια συνηδηση θα εμβολιαζοσασταν. Και αν τους ακουσεις αναρωτιουνταιμε απορια και αγανακτηση ποτε θα φυγει αυτο το κακο!! Βρε ζωα εσεις το διατηρειται!!! Ηληθιοι ειστε και πολυ στην Πελλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλάς ωραία
      Οι εμβολιασμένοι κολλάνε εξίσου
      Βέβαια το περνάνε πιο ήπια
      Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κολλάνε και αυτοί μετριούνται στα κρούσματα.
      Επίσης ένας ανεμβολιαστος ίσως να έχει συμπτώματα κι να προσέξει ο εμβολιασμενος όμως ;
      Ούτε συμπτώματα ούτε προσοχή από ότι βλέπω γιατί έχετε την εντύπωση πως όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο δεν κόλλανε για αυτό παροτρύνετε τον κόσμο να κάνει εμβόλιο.
      Πηγαίνετε λοιπόν εσείς στα κλαμπ χωρίς έλεγχο και κυρίως χωρίς μάσκες και αφήστε εμάς που δουλεύουμε με Ραπιντ τεστ κάθε εβδομάδα ή και δυο φορές την εβδομάδα με την μάσκα μας ήσυχους.
      Ούτως ή άλλως εμείς δεν είμαστε ελεύθεροι να πάμε να διασκεδάσουμε …
      Πάμε στη δουλειά μας και στο σπίτι μας.
      Καλημέρα σας.

      Διαγραφή
    2. Μαθε πρωτα να γραφεις βρε γιδοπροβατο 7:51 και τραβα να κανεις την δοση σου(3η).Που εχεις και αποψη για το ποιος φταιει....

      Διαγραφή





  10. Η ΜΕΤΆΛΛΑΞΗ Δ ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΑΚΌΜΑ ΠΌΣΕΣ ΜΕΤΑΛΛΆΞΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μετάλλαξη Δ και η επερχόμενη Δ plus οφείλεται στους νοητικά ανάπηρους σαν εσένα 8:08 γιατί η έλλειψη φαιάς ουσίας και η παραπληροφόρηση που τρώτε καθημερινά από ορισμένα Μ.Κ.Δ σας έχει χαζεψει. Οι μεταλλάξεις οι οποίες είναι μια φυσιολογική συνέχεια όλων των ιών και κατ επέκταση των λοιμώξεων αγαπητές/οι φίλοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να εξαφανιστουν παρά να περιοριστουν ώστε να μην καταφερουν να προκαλέσουν όλα όσα βλέπουμε καθημερινά. Ο μοναδικός τρόπος αναχαίτισης αυτων είναι ο πλήρης εμβολιασμός και μάλιστα με επίτευξη όχι σε απόλυτο ποσοστό. Θέλει επικουρικά βοήθεια με την υποχρεωτική και σωστή χρήση μάσκας,θέλει σωστή υγιεινή και όχι συγχρωτισμους είτε σε εσωτερικούς, είτε σε εξωτερικούς χώρους. Επιβάλλεται επίσης τακτικός έλεγχος με τεστ σε εμβολιασμενους και μη. Γιατί οι εμβολιασμενοι είναι περισσότερο χαλαροί και σίγουροι, ενώ οι ανεμβολιαστοι το κάνουν είτε λόγω υποχρεωτικοτητας, είτε λόγω φόβου. Όπως βλέπετε βασικός παράγοντας που λειπει στις δύσκολες μερες που διανύουμε είναι η συνέπεια. Αν αυτή μεγαλώσει και γίνει συνείδηση στον καθένα από εμάς τότε υπάρχει μέρος σωτηρίας ώστε να αποφύγουμε το ολοκαύτωμα που έρχεται. Ο ιός ήρθε για να μείνει και όχι για να κάνει διακοπές εβδομάδας. Δυστυχώς με τον ρυθμό αυτό και με 120 κρούσματα μέσα Οκτωβριου στην Πέλλα, μόνο θλίψη μπορεί να βλέπει και να αναμένει κάποιος. Θα κλάψουν πολλές μάνες, πολλά παιδάκια λόγω ορφανιας και οι ψυχοσωματικές ασθένειες θα εγκατασταθούν μέσα σε κάθε σπίτι. Σεβόμενος όχι τους βλακωδεις αρνητές αλλά αυτούς που φοβούνται τις παρενέργειες από το σκεύασμα, τους προτρέπω να μιλήσουν εκ νέου με τους θεράποντες ιατρούς τους και να πράξουν ανάλογα. Με τους άλλους τους οποίους μέχρι χθες ονομάζαμε όλοι ψεκασμενους δεν ασχολούμαι πλέον γιατί έχουν κρεμάσει την κάπα τους και οδεύουν δυστυχώς γι' αυτούς προς την κόλαση. Ο Παράδεισος όπως είπε ο Κύριος είναι για ανθρώπους με καλή και αγνή ψυχή. Δυστυχώς ένας τόπος υπερμεταδοσης είναι ο Οίκος του Θεού εξαιτίας ορισμένων άθλιων κληρικών που ενώ είναι δημόσιοι υπάλληλοι και πληρώνονται με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, βλάπτουν σοβαρά την Δημόσια υγεία. Σοβαρές ευθύνες έχει και η Πολιτεία που δεν κατάφερε να δώσει ενδεδειγμένες λύσεις, όπως και η Αυτοδιοίκηση που είναι πάντα απούσα από αυτήν την προσπάθεια. Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά για την τοπική μας εθνική εορτή!!!

      Διαγραφή
    2. Αντιπρόεδρος εδεσσαικου.

      Διαγραφή
    3. Πολυ ωραια τα ειπες 10:22!
      Επιτέλους για λογικη και ολοκληρωμενη αποψη!

      Διαγραφή
    4. Βρε κουναβι 3.11 ποιος είναι αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού?? Μήπως εσύ είσαι ο Μπιλλης της Εδεσσας?? Ο για το καλό σας είναι επιστήμονας και εσύ μπετοτουβλο αγραμματο ζώο. Πάνε για εμβόλιο γιατί ο κοβιτ κολλάει και στα ζώα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.