Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ακυρώνεται η παρέλαση στην Έδεσσα



Μετά από σύσκεψη του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, αρμόδιων αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών, γίνεται γνωστό ότι αποφασίστηκε η ακύρωση της παρέλασης, που ήταν  προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, ημέρα τοπικής εορτής απελευθέρωσης της πόλης της Έδεσσας.

Η ανακοίνωση
Στη σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου, επισημαίνονται τα εξής:
"Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, λόγω της αύξησης του ιικού φορτίου και μετά από σύσκεψη του Δημάρχου, αρμόδιων Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών, γίνεται γνωστό ότι αποφασίστηκε η ακύρωση της παρέλασης (μαθητικής και στρατιωτικής), που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, ημέρα τοπικής εορτής απελευθέρωσης της πόλης της Έδεσσας.
Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθούν κανονικά με την πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού και με ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Μπα εδώ στα Γιαννιτσά ο Στάμκος δεν θα ακυρώσει τις παρελασεις διότι έχουμε πιο πολλούς στρατόκσαυλους -ακροδεξιούς-αρνητές,προκειμένου να τους κάνει το κέφι! Βέβαια άσχετα εάν οι περισσότεροι τους δεν έχουν μία,να πάρουν πετρέλαιο ούτε για εντριβή,όμως ψηφισαν Κούλη,κι αλλους τρόμπες, ακροδεξιούς προκειμένου να πέσει ο Τσίπρας,που έδινε κοινωνμικό μερισμα σε 500.000 οικογένειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ !!!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο δήμαρχε, συνειδητοποιημενη απόφαση,σωστή και σοβαρή σκεψη.Βαλε όμως και λίγο μυαλό εκεί στη μητρόπολη,ας σοβαρευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να και μια σωστη ενεργεια!! εκει στη μητροπολη πηραν χαμπαρη οτι ο κοσμος δεν ειναι μονο το ακροατηριο τους;

      Διαγραφή
  3. Ξεφτίλα.... Δήμαρχε ακόμη περιμένουμε να αναρτήσεις το μηνιατικο σου που έστειλες στο λογαριασμό για την καταπολέμηση του κοβιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΤΙ ΠΟΝΟΓΙΑΝΝΟ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙ ΕΣΥ!!! ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟ!!!!

      Διαγραφή
  4. Όμως τα μπουζούκια ανοιχτά 🤔🤔Ουγκάντα η Ελλαδαρα του 2021 😏😏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας δουλεύουν όλοι ξυπνάτε ρεεε Ελληνόπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σκέφτηκε κανείς ότ μπορεί να γινόταν? δεν βλέπεται τι γίνεται στα Νοσοκομεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστή κίνηση. Οι υπόλοιπες κανονικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.