Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρνητικό ρεκόρ 217 κρουσμάτων κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 8.613 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης (9/11). Νέο αρνητικό ρεκόρ για την ΠΕ Πέλλας όπου εντοπίσθηκαν 217 κρούσματα. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

38 comments:

  1. Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ....για τους υπόπτους ακόμα δεν είδατε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεπεράσαμε και το περσινό Νοέμβριο! σε λίγο θα θα δείτε τα κηδειοχαρτα σαν τετράδια! το ένα επάνω στο άλλο σαν και πέρσι, άντε και οποίος αντέξει για εμάς τους εμβολιασμένους λέω γιατί οι άλλοι που κακός ασχολούμαστε μαζί τους ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλύση εγκεφάλου στα κεφάλια σας πάει σύννεφο είδαμε κ εσείς π εμβολιαστηκατε τι έγινε εμείς τουλάχιστον οι ανεμβολιαστοι κάνουμε δύο τεστ πιο προστατευμένοι είμαστε ..ένα χωριο στο νομό Πέλλας το μισό είμαι με εμβολιασμενους θετικούς μαρεσει π κάνανε δύο δόσεις κ οιάνθρωποι νοσηλεύονται με πνευμονία ..ξυπνήστε επιτέλους και μην λέτε ότι ακούτε από τηλεοράσεις. Τα κρούσματα ανεβαίνουν κ δεν φταίνε οι ανεμβόλιαστοι αλλά τα ηλιθια μέτρα π βγάζουν σας άφησαν να γυρνάτε ελεύθεροι εσάς..φάτε τρ κ τρίτη δόση κ Τετάρτη και Πέμπτη ίσως αργότερα ξυπνήσετε.

      Διαγραφή
    2. Φιλαρακο σε καλει το τσιρκο, θελουν εσυ και ολοι οι υπολοιποι κλοουν σαν εσενα να επιστρεψετε

      Διαγραφή
    3. Πιθανόν για να απαντάς με βλακεία δεν ξέρεις τι να πεις κ εσύ.γελαω απλά.. αυτό αυτό το κράτος δεν πάει μπροστά γτ μια ζωή κτ ανθρώπους σας κ εσένα θα σας κάνουν ότι θέλουν . θυμήσου εσύ τα λόγια Μ σε λίγο καιρό .

      Διαγραφή
  3. Αν δεν παρθούν μέτρα και για τους εμβολιασμενοι,συνεχώς τα κρούσματα θα ανεβαίνουν.Ηδη στις απλές κλίνες η αναλογία έχει φθάσει στο 40%-60%(εμβ.-ανεμβ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η βλ... σας δεν εχει ορια. Που τα βρήκες αυτά τα στοιχεία?

      Διαγραφή
    2. Αυτα τους βολευουν να λενε. Απορω γιατι κσνουμε κουβεντα γι συτους.Θα αραιωσουν αρκετα τον χειμωνα...μετα ίσως παρακαλάνε για να εμβολιαστουν.

      Διαγραφή
    3. μην ασχολείστε με τον βλάκα τον ψεκα τιμή του κάνετε ένας χαμένος είναι που η μόνη του απασχόληση είναι τα σχόλια

      Διαγραφή
  4. Λίγη προσπάθεια ακόμα για να φτάσουμε την Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το χτίσιμο του τείχους ανοσίας μόλις ξεκίνησε. Είτε με φυσικό τρόπο είτε με εμβόλιο. Τρέξτε να εμβολιαστείτε συντοπίτες. Οχι για να μην κολλήσετε, αλλα για να το περάσετε ελαφριά. Δεν βλέπετε τι γίνεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πω μια διαπίστωση δυσάρεστη οτι μια Ελληνική παροιμία λεία το ψαρι βρωμάει από το κεφάλι. Η εκκλησια δυστυχως εχει κανει τρομερή ζημιά αφού είναι μια από τις αιτίες για τους μη εμβολιασμούς. Δηλαδή δεν καταλαβαίνετε ότι ο θάνατος εχει έρθει στο σπίτι του καθενός. Περσινά λάθη επαναληφθήκανε με εγκληματικό τρόπο. Χαρας ευαγγέλια για τα γραφεία τελετών και τους νεκροθάφτες. Ολοι αυτοί που στον νομο Πέλλας μαζεύουνε λεφτά να δουμε τώρα αν μπορούνε να τα πάρουνε μαζί τους. Κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος, όταν δεν μπορεί το κράτος να κανει πράγματα για το πολίτη μπορούν οι ευεργέτες η εκκλησία να κάνουν κάποιου είδους υποδομές για να βοηθήσουν εκεί που υπάρχει ανάγκη. Οσο για τα κρούσματα σύντομα θα φτάσουν τα 500. Μακάρι να βάλλουν κάποιοι μυαλο για να είναι ζωντανοί την νεα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να βαλουν μυαλο!!! Οι ανθρωποι που τους επιρεαζει η εκκλησια και δεν εμβολιαζονται προσπαθουν να κολλησουν απο αρρωστα ατομα που το περνανε σχετικα ελαφρια για να αρρωστησουν κσι αυτοι ελαφρα κσι να γλυτωσουν τα τεστ!!! Το σκουσαμε και αυτο!!!!! Τοσοι θανατοι γυρω τους και ακομη στην κοσμαρα τους!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ψέμα.τι θέλουν να πετύχουν άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περίεργη ηρεμία από τις αρχές στο Νομό! Κοιμούνται? λείπουν? είναι εκτός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η βλακεία πάει σύννεφο ! Να καθίσουν ανεμβολίαστοι , ήρθε η ώρα να πληρωθούν τα γραμμάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στο νομό Πέλλας,πολιτική ηγεσία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!Να μην αναφερθώ στην Εκκλησιαστική εξουσία!Όλοι τους δεν θέλουν να συγκρουσθούν με την πετυχημένη υγειονομική πολιτική του χαζού πρωθυπουργού! Δήμαρχοι,περιφερειάχες,βουλευτές,ενώ έβλεπαν το τελευταίο μήνα την σταθερή αύξηση των κρουσμάτων δεν έλαβαν κανένα μέτρο,ούτε εισηγήθηκαν κάποια πρόταση! Είναι ΗΘΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ! αυξάνει και ο αριθμός των νεκρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχώς θα μείνουν οι εμβολιασμενοι που είναι και καλοί άνθρωποι. Οταν με το καλό πιάσουν οι ευχές τους και φύγουμε όλοι οι ανεμβολιαστοι θα φαγωνονται για αλλά θέματα που ως συνήθως είναι γνωστές των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας εσυ τι ακριβώς είσαι.

      Διαγραφή
    2. Εμεις ελπιζουμε να ακουσετε τους γιατρους και να ζησετε. Εσεις εχετε γινει επιστημονες και ακουτε τον καθενα απο το facebook.
      Τι οχι;

      Διαγραφή
    3. Λευτεριά στους ψεκες πρέπει να επιβιώσουν, τι θα έχουμε να δείξουμε στο μέλλον στα νέα παιδιά σαν παράδειγμα προς αποφυγήν

      Διαγραφή
    4. Σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση..τα κανάλια κομματικά ..πληρώνονται από αυτό κ πουλάνε καλά αυτό π τους λένε να πουλήσουν ..

      Διαγραφή
  12. Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά. Δεν βλέπετε ότι αυτή η αντιπαράθεση οδηγεί σε διαμελισμό του κοινωνικού ιστού της χώρας μας; Θεωρώ ότι σκοπίμως τηρεί η κυβέρνηση αυτήν την στάση, συνεπικουρούμενη και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Είναι γνωστό ότι η διαχείριση της πανδημίας είναι τραγική και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Κάποιοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί, φαρμακοποιοί έχουν μπερδέψει τους ρόλους τους. Δεν ξέρω αν το κάνουν γιατί έχουν στην κατοχή τους το ελιξίριο της λοιμωξης αλλά για όλους εμάς τους πολίτες εμβολιασμενους και μη η κατάσταση είναι ήδη στα βράχια. Απλά πράγματα, καθημερινά, πρέπει να αλλάξουν άρδην και μάλιστα χθες. Θέλει πλέον οριζόντια μέτρα και συγκρούσεις δίχως να υπολογίζεται το πολιτικό κόστος. Προτάσεις: 1. Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλο τον δημόσιο τομέα δίχως εκπτώσεις. 2. Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλα τα στελέχη της Εκκλησίας και ειδικά στους κληρικούς δημοσίους υπαλληλους. 3. Υποχρεωτικά δωρεαν τεστ σε εμβολιασμενους και μη πραγματοποιημενα από υγειονομικούς και κατάργηση των shelf που τις περισσότερες φορές δεν πραγματοποιούνται. 4. 15μερο κλείσιμο συγκεκριμένων σχολικών μονάδων όπως βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεια, δημοτικά και γυμνάσια μέχρι την εκτόνωση της τρέχουσας κατάστασης. 5. Υποχρεωτικοί έλεγχοι σε όλους τους χώρους όπως super markets, Εκκλησίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, σε όλους τους δημόσιους χώρους και υπηρεσίες. 6. Εφαρμογή από τα αρμόδια όργανα όλων των ισχυοντων μέτρων και αυστηροποιηση των ποινών. 7. Επιβολή προστίμων και ποινικές διώξεις σε αυτούς διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και πλήττουν το αγαθό της δημόσιας υγείας.- Σεβασμός λοιπόν στην γνώμη των προσωπικων ιατρών μας, ενημέρωση από αυτούς και όχι από τους πολιτικούς και τους δημοσιογραφους για τα οφέλη 'η μη των εμβολιων. Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους και σεβασμός σε όλους τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Με ευχολόγια φίλες και φίλοι θα φτάσουμε τις 20.000 μολύνσεις και 250 θανάτους ημερησίως. Τα οριζόντια μέτρα που προτείνω είναι σκληρά αλλά στην παρούσα κατάσταση αναγκαία. Καλημέρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο9'17 ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ. ΜΕΤΡΑ ΑΜΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ -ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ- ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!

      Διαγραφή
    2. 9:17 πριν μια μερα ειχες αλλη γνωμη αλλη αποψη όσον αφορα την πανδημια και πριν καιρο αναφερόσουν μονο στο εμβολιο ως σωτηρία και οχι στα προβληματα του συστηματος υγειας και της χώρας. Σημερα σωστα λες τεστ και σε εμβολιασμένους λογικα καταλαβες οτι και εμεις μεταδίδουμε αβέρτα στην κοινωνια και πιο πολυ και Ότο και εμεις κυνδηνευουμε ειδηκα οι μεγαλοι διοτι ας επιτέλους ξυπνήσουν οι κολλημένοι εμβολιασμένοι μεγάλης ηλικίας οχι οι νεοι γιατι οι νεοι που δεν κανανε εμβολιο δεν πεθάνανε εκτος απο οσους ειχαν υποκείμενα νοσήματα ας καταλάβουν οτι λογο μετάλλαξης δεν ειναι προστατευμένοι η Δ δεν ηταν στον σχεδιασμό του εμβολιου ηρθε μετέπειτα για να γινει σωστή δουλεια θελει τροποποίηση των εμβολίων ενω οι χωρες προμηθεύτηκαν αλόγιστα δόσεις και τωρα ενω πρεπει να τροποποιήσουν τα εμβολια για να πιασουν την μετάλλαξη Δ συνεχίζουν να λενε στον κοσμο εμβολιασου με τα εκάστοτε εμβολια για να εχεις μια προστασία 37% μάξιμουμ σε εναν ανω των 60 ετών και δεν προχωρούν στην προμήθεια νέων εμβολίων διοτι υπαρχει σιγή ασυρμάτου παγκοσμια διοτι δεν υπαρχουν πολυ απλα η επιστήμη δεν μπορει να τα καταφέρει μονη της χωρις την βοηθεια του κοσμου με μετρα και πολλα αλλα. Δεν εισαι σταθερός στις αποψεις φιλε η φιλη δεν ξερω τι εισαι ομως γενικα παρακολουθώ εδω και καιρο το οτι συνεχώς αλαζεις αποψεις και ενημερώνεις τον κοσμο σαν να εισαι καποιος ειδηκος η δημοσιογράφος. Καποτε ελεγες μονο εμβολια τι περιμενετε κοιτατε τα ποσοστά τωρα βλεπω αρχησες λιγο να βλεπεις οτι τα ποσοστά αλαζουν και κυνδυνευουμε και εμεις που το καναμε ειδηκα οταν θα εκτεθούμε πολλες φορες σε ιικο φορτίο εξω στην κοινωνια δεν υπαρχουν μελετες για πολλαπλή έκθεση στον ιο σε εμβολιασμένους. Ο κοσμος να ξυπνησει να καταλαβει εμβολιασμένοι και αρνητές του ιου ειναι αυτοι που ηταν συνεχώς εκτεθειμένοι αλόγιστα στον ιο εξαιτίας των συνεχών επαφών στην κοινωνια και ειναι αυτοι που ειναι ασχημα στα νοσοκομεια ας ξυπνησει ο κοσμος δεν ειναι θεοι οι επιστημονες δεν ειναι μέντιουμ για να δουν τι συμβαινει πριν καν γινει και παρτε παραδειγμα ολλοι απο τον κύκλο σας την καθε ιστορια ενος ασθενή που δεν ειχε προβληματα τις εκθέσεις του στον ιο δηλαδη στον κοσμο και βγάλτε συμπερασμα. Αν ενας ζει με εναν που μεταδιδει ασυμπτωματικα και συνεχως λαμβάνει ιικο φορτίο τοτε λογο του οτι το φορτίο θα ειναη μεγαλο σε μια διάρκεια 3 ημερών θα εμφανίσει βαρια συμπτωματα και ουτε το εμβολιο θα τον σωσει η επιστήμη ειναι και οι ιδιότητες των ιών οι χιλιαδες μελετες που εχουν γινει χρονια για το ανοσοποιητικο και τους ιους αλλα και τα εμβολια και οχι μονο το εμβολιο επισης ειναι και το καλο ανοσοποιητικο και το συστημα υγειας οπωτε σαν κοινωνια ας προσέξουμε όσον αφορα την μεταδοση πρωτα ειδηκα τωρα τον χειμονα και μετα θα βελτιωθούν τα εμβολια θα βγουν και νεα φαρμακα θα εχουν και αλλα δεδομενα για τον ιο και τα εμβολια τωρα ομως η μεταδοση ειναι το πιο βασικό. Οσοι νοσουν εστω και κιγο με εναν βήχα ας καθοσουν 5 μερες σπιτι ως λογικοί ανθρωποι για να μην μεταδίδουν. Στην επιστήμη ισχυει το δεν ξερω το ερευνώ και οχι το ειμαι απόλυτος. Επισης η επιστήμη λεει απομονώνω τους μολυσμένους για οσο νοσουν και οχι τους ανεμβολιαστους αυτα ειναι παράλογα πραγματα διοτι ολλοι νοσουν ολλοι μεταδίδουν και ολλοι καταλήγουν σε ΜΕΘ ασχετα απο τα στοιχεια διοτι στοιχεια ειχαν το καλοκαιρι ωρα ο ιος δρα αλλιως οπωτε η αληθεια ειναι οτι δεν εχουν στοιχεια για τα εμβολια ειναι χειμονας και τωρα θα αξιολογήσουν τα στοιχεια την άνοιξη θα ξερουν τι εγινε οκο αυτο το διάστημα οπωτε φυλαχτειτε

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου 11:57 έγραψες ένα ολόκληρο μυθιστόρημα διαστρεβλώνοντας περιέργως τα σχόλια που κατά καιρούς έχω αναρτήσει; Ανακόλουθος και ασυναρτητος είσαι μάλλον εσύ εκτός αν το πρόβλημα σου είναι θέμα αντίληψης. Φυσικά και το μόνο όπλο που έχει σήμερα στην φαρέτρα της η επιστήμη είναι το εμβόλιο. Μην κάνεις τον ειδικό γιατί δεν είσαι και ούτε πρόκειται να γίνεις. Στην συγκεκριμένη επιστήμη πέραν της έρευνας όπως γράφεις υπάρχουν και παράγοντες που είναι αστάθμητοι, απροσδιοριστοι, γενετικοι και με πιθανότητες. Το τι συμβαίνει σήμερα όσον αφορά τις μολύνσεις, την πίεση στο σύστημα, τις διασωληνωσεις και τους θανάτους τα έγραψα πριν το ηφαίστειο αρχίσει να βρυχάται. Πιθανόν δεν έγινα αντιληπτός και σίγουρα δεν έχω μαντικές ιδιότητες. Έχω όμως κάτι βασικό που εσύ δεν διαθέτεις. Την γνώση και την συνέπεια. Επειδή όμως τα διαπιστευτήρια μου τα έχω δώσει στην κοινωνία θεωρώ ότι την άποψη σου καλή 'η κακή αλλά ασυνάρτητη να την κρατήσεις για σένα. Όλοι κρινομαστε στην ζωή για όλα όσα πράττουμε και για όσα ενώ θα έπρεπε δεν το κάναμε. Το μόνο που θα κρατήσω για να σε συμβουλεύσω να μην το ξαναγράψεις είναι ότι "η λοίμωξη φαίνεται εντός τριών ημερών". Με αυτήν την πιστεύω αθέλητη από πλευρά σου άποψη, βάζεις σε κίνδυνο όσους σε διαβάζουν. Η λοίμωξη παρουσιάζεται 5 έως 12 ημέρες μετά την μόλυνση και σε πολλές περιπτώσεις ανάλογα με το φορτίο μπορεί να εμφανιστεί έως και την 14η ημέρα. Προσοχή λοιπόν σε όλους και ειδικά σε αυτούς όπως εσύ που ψευδώς γράφεις ότι η προστασία από τα εμβλαγια είναι μόνο 37%. Από πού προκύπτει αυτό ρε φιλαράκο; Σε ποια δημοσιευμένη μελέτη πανεπιστημιου 'η ερευνικου κέντρου το είδες και την αναπαράγεις; Ξεμπερδεψε λίγο τον νου σου και αποφάσισε τον αυτοπροσδιορισμό σου. Εμένα δεν με προσεβαλες διόλου αλλά οι ανακρίβειες σου πιθανόν να βλάψουν πολλούς συνανθρώπους μας και πιθανόν οικείους σου που τους κουράρεις, τους συμβουλεύεις δίχως επιστημονική επάρκεια και εύχομαι το λάθος σου αυτό να μην το πληρώσει κάποιος. Τα υπόλοιπα σε κάποιο επιστημονικό συνέδριο που πιθανόν να συναντηθούμε και θα αφορά τις λοιμώξεις, τους κορονοιους και την αντιμετώπιση αυτών. Καλό απόγευμα σε όλους...

      Διαγραφή
    4. Εσύ επιστήμονα ο τα ξες όλα απαντά λίγο σε αυτό..γτ δεν βγάζουν τους εμβολιασμενους με τις παρενέργειες π έχουν από εμβόλιο κ κλείνουν τα τηλέφωνα.αναρωτηθηκατε ποτέ ότι αν σε λίγους μήνες αυτοί π κάνανε το εμβόλιο εμφανίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας κ πάνε στο νοσοκομείο κ οι γιατροί δεν θα ξέρουν τι να τον κάνουν τι θα γίνει ?ποιος θα σας σώσει τότε π ούτε καν ξέρουν τι πρέπει να χορηγήσουν κ λένε δεν ήταν από το εμβόλιο η μυοκαρδίτιδα η θρόμβωση η ανακοπή η εσωτερική αιμορραγία το έμφραγμα.

      Διαγραφή
    5. Για το καλό σας ... μην του απαντάς αυτού του βλάκα (11 57) γιατί είναι ψεκασμενος και τα μπερδεύει.Ισως είναι δημοσιος υπαλληλος.Μπορει να είναι ιερωμένος τρομάρα του.Παντως ότι και να είναι δείχνει κουτοπόνηρος αντιεμβολιαστης.Εκτος αν είναι διανοητικά καθυστερημένος αφού καταλαβαίνει ότι τον βολεύει Συμφωνώ σε όλα σου και δείχνεις επιείκεια με αυτά τα ανεμβολιαστα ζώα που σκορπάνε τον κοβιντ σε αθώους ανθρώπους.Η άλλη πηγή προβλήματος είναι η εκκλησία και τα σχολεία.

      Διαγραφή
    6. 4:56 γεια σου ρε προφήτη ηληθιε ξυπνα λιγο και Κοιτα τα νούμερα καθυστερημενε επισης ξυπνα και δες οτι γέμισαν οι καρδιολογικές απο εμβολιασμένους λογο παρενεργειών και το ειπα φευγατε στο σχολιο ειμαι εμβολιασμενος και ευτυχώς δεν ειχα προβλημα με παρενέργειες οπωτε μη λες ηληθιοτητες και οσο αφορα αυτα που ειπα για την προστασία πρεπει να εισαι πολυ καθυστερημένος αν εχεις αντίθετη αποψη επισης Εσυ εισαι απο αυτους τους επικυνδηνους που διασπείρουν τον ιο εχει και σε εμας τους εμβολιασμένους ενα ηληθιο συνολο ατόμων που δεν ξερουν τιποτα για τον ιο και το εμβοκιο και την μεταδοση και λενε κάντε το εμβολιο μονο αυτο παραπέρα μεσάνυχτα. Ολος ο κοσμος παρακολουθεί με αγωνία τα στοιχεια το ιδιο και οι επιστημονες να δουνε τι συμβαινει κ εσυ ζεις αλλου εκτος αν εισαι κ εσυ ενας ειδηκος που πρεπει να σε βγαλουμε να σώσεις τον κοσμο τουβλο ε τουβλο.

      Διαγραφή
    7. Θα χρειαστεις ενδελεχή ψυχιατρική έρευνα 6:43 γιατί έχεις ξεφύγει αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω λόγω ειδικότητας. Το ότι είσαι ανεμβολιαστος και αρνητής έγινε αντιληπτό σε όλους από το πρώτο σου κιόλας σχόλιο. Ο μανδύας που φέρεις είναι ωσάν φύλλο συκής και δεν μπορείς να παραπλανήσεις ούτε καν τον εαυτό σου. Το μύθευμα που αφηγεισαι σχετικά με τις καρδιολογικες παρενέργειες να το γράφεις σε αυτούς τους ομοϊδεάτες σου που σε πιστεύουν γιατί δίπλα μας έχουμε δύο Νοσοκομεία με μηδενικά περιστατικά όπως επίσης στα 45km αρκετές Πανεπιστημιακές και κλινικές ΕΣΥ με αυτην την εξειδίκευση. Αν έχεις την εντύπωση ότι θα ασχολούμαι με έναν αγράμματο που την ιδιότητα που έχει δηλ. "του τούβλου" την προσδίδει σε άλλους είσαι γελασμενος. Εύχομαι να μην σε "τρυπήσει" ο covid γιατί τότε κάπου θα συναντηθούμε και τα πράγματα θα είναι οδυνηρά για σένα. Κλείνοντας να σου γράψω ότι την μάσκα που εσύ ανακάλυψες τις απόκριες κάποιοι την χρησιμοποιούν επί σειρά ετών. Δεν σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό γιατί δεν έχεις την αξία ούτε και αυτού του ευτελούς σε τιμή αντικειμένου που έχει την χρησιμότητα του στην οικοδομή. Εσύ είσαι εντελώς άχρηστος και παρασιτικός παραμυθάς...

      Διαγραφή
    8. 9:06ο χαρακτηρισμός καταρχην δεν πηγαινε σ´εσενα πηγαινε στον αλλον που έβρισε. Δεν θα συνεχίσω να σχολιάζω εισαι ασχετος όσον αφορα τον ιο και γενικα τους ιους επισης παλι θα στο πω περασα κορονοιο ανεμβολιαστος και μετα αφου έληξε το πιστοποιητικό οπως μου υπέδειξε ο γιατρός της οικογένειας πηγα και εμβολιάστηκα. Όσον αφορα τις μεταλλάξεις το ιικο φορτίο την διασπορα απο τους εμβολιασμένους που το καναμε για το καλο ταχα της κοινωνίας και και εμεις τωρα διασπείρουνε τον ιο πολλαπλά δεν ειπες τιποτα. Φαινεται καθαρα οτι οδεύεις μια οδό την υποστιρηξη των εμβολίων και παραβλέπεις οκα τα αλλα που χρειάζονται και αφου βγαίνεις για το καλο οπως ονομάζεσαι και κρίνεις θα δέχεσαι και κριτική και θα ακους και αλλες αποψεις και να ξερεις οτι η επιστήμη καθε μερα μελετάει αλλα πραγματα και αλλα δεδομενα για τον ιο και τα εμβολια και Εσυ ως πιο ειδηκος έμεινες σαν εμβολιασμενος κολλημένος οτι μονο αυτο θα σωσει τον κοσμο και για τα αλλα δεν μιλας λες και σε θελεις να κατηγορήσεις αυτην την κυβερνηση αλλα και τις αλλες που φέραν την υγεια εδω που την φέραν. Παλι παραπληροφορείς λέγοντας οτι ειμαι ανεμβολιαστος επειδη εχω αλλη αποψη και δεν ειναι άκρα σκοταδιστής σαν εμβολιασμενος να υποστηρίζω μια γραμμη αυτο που τους δείχνουν και η μάζα οδεύει προς τα εκει οχι λογο αντίληψης η άντληση γνωσης αλλα ετσι απλα επειδη οπως λεγεται ειναι το σωστο το λογικο άνευ γνωσης και επίγνωσης. Και στο ξαναλεω περασα κορονοιο ομως δεν κολλησα ουτε τους οικείους μου ουτε φίλους κανεναν γιατι εβαλα πανω απο ολα την λογικη και τον σωστο τροπο το να μην διασπείρω αντιθετα με πολλους εμβολιασμένους που λειτουργούν αλόγιστα και καποιοι θα κυνδηνευσουν εξαιτίας τους. Οσο για το ιικο φορτίο στην ελλαδα ισως δεν το ειπε στο σκαι κρατα στο πισω του μυαλού σου οτι θα δημοσιευτεί το ποσο ρολο παιζει τελικα η συνεχής έκθεση στον ιο διοτι γινεται έρευνα σε εμβολιασμένους αλλα αν δεν στο πει ο σκαι δεν ισχυει να φανταστώ. Οσο για τα στοιχεια ειπες οτι το 90% ειναι ανεμβολιαστοι προκαλω τους αναγνώστες να δουνε τα στοιχεια και να δουν τι ειπες στα προηγούμενα σχολια να δουμε ποιος παραπληροφορεί τον κοσμο για να πετύχει τον σκοπο του ως ένθερμος υποστηρικτής του εμβολιου ικανοποιώντας την ιδεολογια στο να ειναι ενας που βγαινει με ονομα για το καλο σας και να νομίζει οτι οι αλλοι τον βλεπουν σαν καποιον. Οποιος ξερει να διαβαζει φιλε μου θα δει οτι μεσα στους ανεμβολιαστους ειναι και μερικώς εμβολιασμένοι καποιοι χωρις να αναφερουν το ποσοστο επισης το ποσοστο των εμβολιασμένων ειναι πανω απο 17% και οι ειδηκοι λενε θα αγγίξει το 25% με οκο αυτο φιλε εγω αν διαβάσεις καλα τι λεω ενοω οτι και οι εμβολιασμένοι πρεπει να προσέχουν και να βοηθήσουν στο να σταματησει η διασπορα αν νοσουν αν βήχουν ας καθησουν σπιτι μη κολλάνε αλλους στα καφε και οπουδήποτε αλλου διοτι και εμβολιασμένοι κυνδηνευουν αν αυτο ειναι κακο αν αυτο θελει ψυχολόγο οπως λες Εσυ εισαι για ψυχιατρείο. Ας κρίνουν οι αναγνώστες αν το ολλοι μαζι με σωστή αξιολόγηση και ενημερωση και οχι οπως Εσυ πετας ενα 90% το οποιο ειναι ψεμα να βοηθήσουν στην μείωση των κρουσματων για να θεραπευτούν οι ανθρωποι που ειναι στις ΜΕΘ διοτι με τοσα κρουσματα με 15 ατομα σε εναν θάλαμο συνεχώς κολλάνε παλι ιικο φορτίο και δεν θεραπεύονται παθαίνουν βλάβες σε νεφρά πνευμονία παντου αυτο το λεω απο προσωπική μου εμπειρία με συγγενικό πρόσωπο εμβολιασμένο με μια δόση ομως χωρις να επερνε μετρα προστασίας.

      Διαγραφή
    9. 1:41 ποσο κρατάει η προστασία ειδηκε;; Αφου το ειπανε οι λοιμοξιολογοι στην τηλεοραση οτι αυτοι που εμβολιαστηκαν πριν καιρο στην Δ εχουν τοσο αποτελεσματικότητα τα εμβολια και αναλογα το ανοσοποιητικο. Μιλας μιλας κρίνεις οτι αντιθετο αλλα δεν τεκμηριώνεις αυτα που λες πες ποσο ειναι το ποσοστο. Επισης εγω ειπα για την μεταδωση ποσο κρατάει απο την στιγμη που εχεις συμπτωματα σαν εμβολιασμενος μεταδιδεις για περιπου 5 ημέρες ειπα και περιπου διοτι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετική επισης Εσυ λες παραπανω αλλα δεν συμφωνείς οτι και οι εμβολιασμένοι πρεπει να απομονώνονται για να μη διασπείρουν τον ιο οταν νοσήσουν αρα τι να λεμε όσον αφορα την διασπορα και μιλαμε και για πανδημια εισαι απλα ενας υποστιρικτης του εμβολιου μεχρι αηδίας παραβλέποντας ολα τα αλλα . Οσο για το τι ελεγες υπαρχουν πολλοι που διαβάζουν τα σχολια σου προσεχε τι λες γιατι ισως να αλλάξεις ονομα οταν γίνεις ρεζιλι ψεύτη. Ολλοι να δουν το ψεύτη που το ποσοστο των ανεμβολιαστων στις ΜΕΘ απο 82% το κανει 90% αυτος ο ψεύτης επισης να δουν οτι μεσα στο 82% ειναι καποιο ποσοστο άγνωστο αδικαιολόγητα αφου καταγράφονται οι εμβολιασμένοι άγνωστο πραγμα που δεν δειχνει διαφάνεια ως προς την περιπτωση αλλα ο για το καλο σας ως ψεύτης ξανα σηκώνει κεφαλι και εχει και θράσος εγω ομως δεν παραποίησα αριθμούς σαν κ εσενα που εγινες ειδηκος προφήτης ο αλήθειας και πολλα αλλα. Και οσο για το οτι γραφεις κείμενα με λεξεις και τετοια εγω τα λεω τσομπάνικα δεν χρειαζεται να δείξω λεξιλόγιο για να πειθώ τον κοσμο δείχνω καθαρα πεντακάθαρα αυτο που ειμαι και τα λεω χύμα.Εσυ προσεχε ώστε να αξιολογήσουν οι μορφωμένοι το κειμενο σπυ για να εχουν αυτο σαν κριτήριο αξιολόγησης και οχι την ουσια καιβτα δεδομενα.

      Διαγραφή
    10. Ο για το καλο σας αναφέρει οτι θα συναντηθούμε σε καποιο επιστημονικό συνέδριο αρα δηλώνει οτι ειναι επιστημονας αν εισαι φιλε εισαι επικυνδηνος στο να λες οτι τον ιο τον διασπείρουν οι ανεμβολιαστοι επισης αν εισαι επιστημονας γιατι κοροιδευεις τον κοσμο οτι οι ανεμβολιαστοι ειναι 90%;;; Τι σκατα επιστημονας πορομενος εισαι;;; Αυτο ειναι επιστήμη η παραπληροφόρηση το ψεμα;;; Εχουν καταγράφει χιλιαδες παρενέργειες παγκοσμια και θα αγγίξουν πιθανών και εκατομυριο και ανω και αν εμβολιαστούν τα παιδια ισως εκκατομυρια και εχουν καταγράφει στον ΠΟΥ και Εσυ επιστήμονα λες αλλα;;; Επιστημονας κομματόσκυλο εισαι;;; Δεν βλεπω να ρίχνεις ευθύνες γιαυτο το κεω κανεις οτι κανει η κυβερνηση και οι ειδηκοι διορισμένα κομματόσκυλα απο την κυβερνηση να ρίχνουν το βάρος στους ανεμβολιαστους ΜΟΝΟ αρα φαινόνται ξεκαθαρα καποια στοιχεια σου και η ιδεολογια σου. Η επιστήμη φιλε αφου ανήκεις εκει διδάσκει στα βιβλία της το δεν ξερω οχι το ειμαι απόλυτος και οταν δεν ξερεις παιρνεις μετρα προστασίας για να μαγεις να δεις και να δράσεις. Οπωτε σκατα επιστημονας εισαι πανω στο κομμάτι. Εσυ πολυ πιθανών να ξερεις και τα συστατικά του εμβολιου καποια τα οποια δεν τα λενε οι εταιριες. Οσο για τις παρενέργειες περνάς ενα μυνημα οτι δεν υπαρχουν. Παραπληροφορείς αν εισαι κ επιστημονας και κανονικα πρεπει να φας και μυνηση διοτι ο ΠΟΥ ο CDC ο FDA και αλλοι οργανισμοί λενε αλλα και Εσυ τους βγαζεις ψεύτες.

      Διαγραφή
    11. Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω στους μαζικά "ειδικούς σχολιαστές" που με μακροσκελή και ανορθόγραφα ανούσια κείμενα προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ύπαρξης γι' αυτους γιατί η κοινωνία τους έβαλε στο περιθώριο. Προφανώς και δεν θα κάνω διάλογο με άσχετους τσομπανηδες αναγνώστες γνωστών αντιεμβολιαστικων μέσων. Όσο για τον τελευταίο παπαρολογο τον προτρέπω να μου καταθέσει μήνυση για να ξεβρακωθούν όλοι οι κατεργάρηδες που σκοτώνουν την κοινωνία.

      Διαγραφή
  13. Είμαι εμβολιασμένος και νόσησα,ευτυχώς το πέρασα σχετικά ελαφριά σαν ίωση,τώρα αν αυτό οφείλεται στο εμβόλιο ή όχι δεν το ξέρω.Πάντως σε όσους ακόμα πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο ιός και ακούνε τον κάθε τσαρλατάνο,εύχομαι να μην χρειαστεί να κολλήσουν για να το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ ο 4.44 στον ΠΟΥ δουλευεις η στην ΕΥΠ; Οι μονες παρενέργειες του εμβολίου είναι μόνο αυτές που δημιουργούν φθόνο και αλλεργία σε σας τους βλάκες ψεκασμενους. Πάνε εμβολιασου τώρα γιατί αύριο θα κλαις σε κάποιο θάλαμο νοσοκομείου γιατί οι ΜΕΘ τελείωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προσωπικά δεν μιλάω με αερολογιες σαν μερικούς.εσυ κύριε/α μου προσέχετε γτ στο νοσοκομείο υπάρχουν πόση εμβολιασμενοι με πνευμονία από τον ιό δεν ξέρω ποιος θα πάει πρώτος ..καθησε φαε δέκα δόσεις εμβολίου κ όταν επηρεάσει τον οργανισμό σ θα ψάχνεσαι κ εσύ π να πας να σωθείς.Αλλα φυσικά σας εμβολιασαν για να έχετε ελευθερία κ σας άφησαν χωρίς μέτρα κ έχετε κολλήσει το νόμο όλο γτ είστε κ γυφτει δεν κάνετε κανένα τεστ δωρεάν είναι στην δημαρχεία.ασε π το άλλο δεν μπαίνετε κ καραντίνα αν έχετε δικό σας άτομο εμβολιασμενο με κοροναιο κ μόλις βγείτε θετικοί τότε σας βάζουν αφού έχετε κολλήσει πόσους ..Δεν είμαι κατά του εμβολίου σαφώς κ αυτοι π έχουν προβλήματα υγείας πρέπει να το κάνουν είμαι κατά τον μέτρων κ της υποχρεωτικοτητας.Κ οσο για παρενέργειες δεν ξρ τι ηλικία είσαι αλλά στους νέους έχει ένα σωρό παρενέργειες..πάνε στο ίντερνετ κ δες παιδιά π παλεύουν χειρότερο από έναν ιό..

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.