Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Έδεσσα



Την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Έδεσσας, στην πλατεία Στουγιαννάκη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Έδεσσας, που θα δώσει τον εορταστικό τόνο στο κέντρο της πόλης.

Η πόλη ντύθηκε στα γιορτινά της και, παρά τις δυσκολίες που προκαλούνται από την πανδημία και την οικονομική δυσχέρεια, μας καλεί να καλλιεργήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με υγεία και καλύτερες συνθήκες!

Σας καλούμε όλες και όλους στη δια ζώσης ή τη διαδικτυακή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας για να ζήσουμε μαζί το πνεύμα των εορτών και να τονώσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Με τοσα κρουσματα καθημερινα καλειτε κοσμο; ο δημαρχος δεν ακυρωσε τις παρελασεις λογο κοβιντ; και τωρα κανει ο ιδιος παρτυ;οπως μας βολευει δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχο η Έδεσσα δεν έχει εδώ και μια δεκαετία, μη τη ψάχνεις.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ? ΤΡΕΙΣΣΣΣΣΣ!!!!ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΤΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ

      Διαγραφή
  2. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το νινί ξυριζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.